Ісус — дорога, істина й життя

  • 09 лютого 2016, 20:26

 

Ісус — дорога, істина й життяСеред перших слів, які Діва Марія передала через візіонерів усьому світу, були й ці: «Я прийшла, щоб сказати вам: Бог існує, Я приходжу, бо мене посилає Небесний Отець». Воля Небесного Отця в тому, щоб ми всі були спасенні. Прийшовши в цей світ, Ісус говорить: «…Ось іду, щоб волю чинити Твою, Боже!» (Євр. 10, 7). Богородиця являється в різних місцях світу, щоб допомагати нам жити так, як вчить Ісус, — жити згідно з волею Небесного Отця.Вона не говорить нічого нового, але Материнським серцем повторює для нас учення Ісуса.

І сьогодні Вона так просто і глибоко повторює нам одну важливу істину: «Без молитви ви не можете жити». Все, що необхідно для життя, ми можемо прийняти в молитві. Кожна дарована милість — це Божа відповідь, отримана в молитві.«Молитва — це життя, молитва — це те, за чим тужить людське серце. Нехай молитва буде для вас як повітря, яким ви дихаєте», — каже в Своїх посланнях Богородиця. Молитва серцем — це повне віддання себе Божій волі.

Тільки Ісус міг вимовити: «…Я завжди чиню, що Йому до вподоби.» (Ін. 8, 29) І навіть у мить смертельної агонії Він повністю погоджується з волею Отця: «Та проте не Моя, а Твоя нехай станеться воля!» (Лк 22, 42)

Ісус знає про нашу слабку волю, схильну до зла. Він навчає нас молитві: «Отче наш, що єси на Небесах, нехай святиться ім’я Твоє, нехай прийде Царство Твоє». Можливо, для нас ця молитва стала буденною і ми молимося її поверхово або все ще не відкрили силу цієї молитви віддання. Тому Мати Ісуса нам повторює: «Тому, діточки, у смиренні серця верніться до Бога та Його заповідей, щоб усім серцем ви могли сказати: нехай буде як на небі, так і на землі.»

Молитися «Хай буде воля Твоя як на небі, так і на Землі», — означає дозволити Господу діяти. Тоді Він входить у Своїй всемогутності…

Коли ми молимося «нехай буде воля Твоя, як на Небі, так і на Землі», ми приймаємо найкраще, а це — Божу волю, яка є нашим миром. Ця молитва — як чарівний ключ, що відкриває серце Отця. Апостол Іван говорить: «І ось те довір’я, що ми маємо до Нього: коли просимо щось, згідне з Його волею, Він вислухає нас. І коли знаємо, що Він вислухає нас, чого б ми не просили, то знаємо, що одержуємо те, що просили.»(1 Ів. 5: 14-15)

Ісус — дорога, істина й життяЧасто ми хочемо пристосувати Божу волю до нашої власної. Ми хочемо, щоб Бог діяв згідно з нашими уявленнями. Ми організуємо своє життя і життя інших так, як нам це подобається, не питаючи у Господа, що Він про все це думає. Ми обираємо шлях пихи і своїх власних рішень, без Бога. Коли нам важко, ми просимо, щоб Господь звільнив нас від страждань, у нас свої плани і своя воля.

 Молитися «Хай буде воля Твоя як на небі, так і на Землі», — означає дозволити Господу діяти. Тоді Він входить у Своїй всемогутності, і перед нами в тій найважчій ситуації з’являється можливість вирішення, якого ми зовсім собі не уявляли.

В одному зі своїх послань Марія сказала: «Дорогі діти, просіть Бога, щоб Він прийшов вам на допомогу, але не за вашим бажанням, але зі Своєї любові». Віддатися Богові наперекір усьому — значить встати на шлях таким чином, який би, можливо ніколи не спав нам на думку. На шляху передання себе Божій волі нас чекає безліч сюрпризів.

«Ви діточки, свобідні, щоб у свободі вирішити бути за Бога або проти Нього. Подивіться, куди сатана хоче потягнути вас до гріха і рабства.» (25.01.2016) «Не дозволяйте сатані заманити вас матеріальними благами, діточки, вирішіть вибрати Бога, Який є свобода і любов. Виберіть життя, а не смерть душі .» (25.03.1996)

У цих словах Небесної Матері для нас звучить попередження і заклик до завіту, який уклав Бог з Мойсеєм: «Дивися: я сьогодні дав перед тобою життя та добро, і смерть та зло.» (Втор. 30:15) Рішення бути з Богом чи проти Нього – це рішення за життя або за смерть. Маріїне серце дбайливо б’ється для кожного з нас. Своїм Материнським Серцем Вона пильнує кожен наш крок. У молитві Вона шепоче нам, щоб ми вибрали життя, а не смерть душі. Вона не примушує нас, тільки закликає. І Вона, як сказала нам у Своїх посланнях, що схиляється перед нашою свободою, як і Бог. Послухаймо Її заклик: «Не забувайте, діточки, що ваша свобода – це ваша слабкість, тому слідуйте Моїм посланням із серйозністю, поверніться до Мого Серця, щоб Я могла повести вас до Мого Сина Ісуса, Який є Шлях, Істина і Життя».

Молитва:

О Маріє, цілком віддана Божій волі! Всім Своїм єством ми повертаємося в Твоє Серце. З Тобою ми вибираємо Бога і життя душі. Молися з нами, Маріє, допомагай нам витривало в молитві розпізнавати Божу волю. Даруй нам Своє смирення. У Твоєму Серці молимося: «Нехай буде як на небі, так і на землі». Амінь.

Переглядів 5 760
Додати коментар

Послання Богородиці з Меджугор'я, 29 листопада 1984р.
"Дорогі діти! Ні, не вмієте любити і не вмієте з любов’ю слухати слова, які Я вам даю. Будьте свідомими того, любі Мої, що Я — ваша Мати і прийшла на землю, щоби вчити вас слухати з любові, молитися з любові а не з примусу, що несете хрест. Хрестом Бог прославляється через кожну людину. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик!”

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 300 760
11:25, 14-07-2014
Всі статті

ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Травень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

А Ви були в Меджугор'є?


Квітень 2024 (39)
Березень 2024 (41)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (46)
Листопад 2023 (40)