Бог – ваше завтра

  • 05 липня 2015, 06:15
Бог – ваше завтраЗнову чуємо зізнання Марії в любові: «Люблю вас безмежною любов’ю». Її слова, вимовлені з любов’ю, мають силу торкнутися нас і спонукати до сліз покаяння. В Меджуґор’ї Бог здобуває наші серця ніжною любов’ю Марії. Як нещодавно сказала одна паломниця: «В Меджуґор’ї я відчула, як небо торкнулося моєї душі». Коли нам важко, важче, ніж зазвичай, ми потребуємо, щоб любов нас ніжно погладила.

З любов’ю навіть найважча річ є вирішуваною і відразу бачимо вихід із труднощів.

…щоб моїм завтра був Бог, моїм сьогодні повинна стати любов…

Сьогодні ми поглинені звістками про війни, неспокій. І уявлення про наше майбутнє є радше песимістичним. Марія і сьогодні приходить до нас, щоби спонукати до встановленої мети: «Нехай Бог буде ваше завтра». А щоб моїм завтра був Бог, моїм сьогодні повинна стати любов. Зрештою, і так залишиться тільки те, що зроблено з любов’ю. Коли перебуваємо в любові, нам немає чого боятися, адже рішення лишається за нами — ми вибираємо, чим наповнювати наші дні й наше завтра. Ми самі собі вибираємо печаль, тривогу, немир, війну – або довіру в перемогу Божої любові.

Небесна Матір Своїм Материнським способом попереджає нас, як Ісус: «Глядіть, щоб ніхто не звів вас. Ви почуєте про війни та воєнні поголоски; видадуть вас на муки й уб’ють вас; вас будуть ненавидіти. Чимало лжепророків устане. Через те, що розбуяє беззаконня, любов багатьох охолоне. Але хто витримає до останку, той спасеться».

Бог – ваше завтра…як можемо залишитися в любові до кінця… молитва серцем, піст, щоденне читання Слова Божого, Євхаристія, свята сповідь. Жити щодня кожен момент  із любов’ю…

Вже протягом 34-х років у посланнях Діви Марії звучать прості поради, як можемо залишитися в любові до кінця. Це – молитва серцем, піст, щоденне читання Слова Божого, Євхаристія, свята сповідь. Жити щодня кожен момент із любов’ю, виконувати обов’язки з любов’ю ми здатні тільки тоді, коли в молитві ми зосереджені на Бозі. У молитві набуваємо силу робити маленькі справи з великою любов’ю – серед різної боротьби, попри все негативне. Перед нами – приклади святих, які доводять нам, що це можливо. Як каже Мати Тереза: «Плід тиші – молитва, плід молитви – віра, плід віри – любов, плід любові – служіння, плід служіння – мир».

Заклик Марії і сьогодні простий та конкретний: молитва і повернення до Бога. Вона знає труднощі земного життя. Знає, що в молитві будується справжня дружба з Ним, дозріває  любов, а серце наповнюється радістю. «Ви не можете мати мир, якщо ваше серце не в мирі з Богом. Тому, діточки, моліться, моліться, моліться, бо молитва є основою вашого миру. Відкрийте своє серце і дайте час Богові, щоб Він був вашим Другом. І коли встановиться справжня дружба з Богом, жодна буря не зможе її знищити» – сказала нам Богородиця 25 червня 1997 року.

Молитва:

Дякуємо Тобі, Діво Маріє, за те, що й сьогодні приходиш до нас і силою Божої, безмірної любові зрушуєш нас на коліна й  підносиш до небесних висот. Ставиш перед нами ціль: верніться до Бога й молитви. Випрошуй для нас стійкість і силу вирішити вибрати любов всупереч усякій боротьбі, щоб наші серця могли співати з Тобою слова подяки за все, що Бог робить у наших життях. Посвячуємося Твоєму Непорочному Серцю і просимо, щоб здійснилися Божі плани миру, особливо там, де є смуток, немир, війни та страх. Нехай і через наше щире віддання Тобі діє сила Твоєї материнської любові. Нехай відкриває серця наших ближніх для миру, який може дати лише Бог. Повністю віддаємося Тобі. Амінь.
 
Взято з газети "Світло Марії"
Переглядів 3 379
Додати коментар

Послання Богородиці, 25 січня 2004.,Меджуґор'є.
“Дорогі діти! І сьогодні вас закликаю до молитви. Моліться, дітоньки, в особливий спосіб за всіх тих, які не пізнали Божої Любові. Моліться, щоб їхні серця відкрилися й наблизилися до Мого Серця та Серця Мого Сина Ісуса, щоб Ми могли їх переобразити на людей миру й любові. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 300 567
11:25, 14-07-2014
Всі статті

ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

А Ви були в Меджугор'є?


Квітень 2024 (32)
Березень 2024 (41)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (46)
Листопад 2023 (40)