» » » „В ШКОЛІ ЛЮБОВІ“ Оазис миру, доброти і любові

„В ШКОЛІ ЛЮБОВІ“ Оазис миру, доброти і любові

  • 08 жовтня 2014, 15:31

„Дорогі діти! Сьогодні, як ніколи раніше, взиваю вас жити моїми посланнями, впроваджуючи їх в життя. Я прийшла до вас, щоб допомогти вам. І тому закликаю вас змінити своє життя, бо йдете дорогою нещастя, дорогою загибелі. Коли я казала вам: «Наверніться, моліться, постіть, примиріться», – то ви сприйняли ці послання поверхово. Ви почали жити згідно з ними, але потім відступили, бо вам було це важко. Ні, дорогі діти! Коли щось є добрим, то треба в доброму витривати, а не думати: «Бог мене не бачить, не чує, не допомагає». Через ваші убогі власні інтереси ви віддалилися від Бога і від мене. Я бажала створити з вас оазис миру, любові й доброти. Бог прагнув, щоб ви через свою любов та з Його допомогою творили чуда й були прикладом. Ось що вам скажу: сатана бавиться вами і вашими душами. А я не можу допомогти вам, бо ви далеко від мого Серця. Тому моліться, живіть моїми посланнями, а тоді побачите чудеса Божої любові у вашому повсякденному житті. Дякую, що відповіли на мій заклик." (25 березня 1992 р.)

 

 

До кінця одинадцятої річниці об’явлень Богородиця у 62-х посланнях, які передавала щочетверга і щомісяця, згадала слово «любов». Над цими посланнями ми роздумували. Завершувалося коло наших роздумів. Перед одинадцятою річницею і безпосередньо перед початком війни у Боснії і Герцеговині це послання звучало у серцях багатьох як докір, як скарга. Виглядає, ніби Богородиця приспустила своє знамено, яке носила перед нами одинадцять років, спонукаючи нас до миру і виховуючи нас у любові. Насправді говорить про неуспіх з нами. Скаржиться, що ми є поверховими у виконанні послань, що не маємо достатньо витривалості. А потім жаліємося, звинувачуючи Бога, Який ніби не бачить, ніби не чує, ніби не допомагає. По-особливому звучали слова, якими сказала, що хотіла з нас створити оазис миру, доброти і любові, а ми пішли дорогою загибелі. Це протилежний напрямок від дороги миру. Це напрямок, якого радить сатана. Ми є свобідні, тому в таких обставинах Бог стає безсилий, також і Марія більше не може допомогти. Все ж таки, перший крок залишається за нами. Прийняти послання – означає дозволити Богові знову чинити чудеса.

Війна прийшла. Страшна, жахлива. Безліч людей загинуло, багато будинків і церков зруйновано. Багато терпіння, смутку, тривог, ран у душі і на тілі. Зараз у нас виникає питання: чи ми фундаментальним наверненням, постом і молитвою могли уникнути цієї війни і всього, що сталося? Дехто вже впевнений, що ця війна є карою за те, що ми не слухали голос Божий! Важко відповісти на це питання. Але факт, що про цю війну говорилося 10 років раніше, в об’явленні від 26 червня 1981 року, коли Богородиця плакала і закликала до молитви та посту, щоб зупинилися війни. Жодна війна не викликала стільки молитви, як оця. Люди молилися по цілому світі. Також і парафіяльна спільнота, принаймні, значна її частина. Війна не є відповіддю на наші молитви і пости. Мир, який настає, стає великим даром. Звичайно ж, що стан міг бути інакшим, якщо б ми всі прийняли Божі заклики. Адже, навіть якщо багато не повірили, що Богородиця приходить, ми могли збагнути, що нам потрібний мир і що його можемо вимолити.

Жаліючи за всіма жертвами і плачучи над ними, ми не втрачаємо надію, що зможемо з цього стану вийти більше здатними жити у мирі. І з цією надією передаю цю книжечку і знову висловлюю бажання, щоб вона у кожній людині пробудила глибоку тугу за любов’ю, щоб кожен відкрився, як весняна квітка, на дію Божої любові. І мир прийде. Зустрінеться з правдою і його обійме кожна родина, Церква і світ. Триває марійський час. Через Царицю Миру і Царицю пророків Бог може продовжити Своє діяння. І кожен може стати оазисом миру, доброти і любові. Нехай так станеться!

„А сам Господь миру нехай завжди дасть вам мир усяким способом. Господь з вами всіма!» (2 Сол 3, 16).

 


Переглядів 1573
Додати коментар

Послання Богородиці, Цариці миру, від 2 червня 2015 року
Дорогі діти! Хочу діяти через вас, моїх дітей, моїх апостолів, щоби вкінці всіх своїх дітей зібрала там, де все готово для вашого щастя. Молюся за вас, щоб ділами ви могли навертати, бо прийшов час для діл Істини, для мого Сина. Моя любов діятиме у вас, вами я послужусь. Довіряйте мені, бо все, чого бажаю, бажаю для вашого добра – вічного добра, створеного Небесним Отцем. Ви, діти мої, апостоли мої, живете земним життям разом із моїми дітьми, які не пізнали любов мого Сина, які Мене не називають мамою, але не бійтеся свідчити про Істину. Якщо ви не боїтеся і хоробро свідчите, Істина буде чудесно перемагати, але запам’ятайте: в любові — сила. Діти мої, любов – це покаяння, прощення, молитва, жертва і милосердя. Якщо будете вміти любити, ділами будете навертати, робитимите можливим, щоб світло Мого Сина проникало в душі. Дякую вам! Моліться за своїх пастирів. Вони належать Моєму Сину, Він їх покликав. Моліться, щоб завжди мали силу і хоробрість сяяти світлом Мого Сина.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 180026
11:25, 14-07-2014
Всі статті
Всі статті

Фоторепортаж

«    Серпень 2019    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

А Ви були в Меджугор'є?

Так, один раз
Так, багато разів
Ні, але дуже хочу туди поїхати

Серпень 2019 (42)
Липень 2019 (42)
Червень 2019 (42)
Травень 2019 (48)
Квітень 2019 (43)
Березень 2019 (42)