Меджугор'є - місце молитви, миру»Новини»Паломниця Сафірія Лацессе: «Простота молитви має велику силу в Меджуґор’є.»

Паломниця Сафірія Лацессе: «Простота молитви має велику силу в Меджуґор’є.»

  • 21 травня 2016, 10:49
Паломниця Сафірія Лацессе: «Простота молитви має велику силу в Меджуґор’є.»«Простота молитви має потужну силу в Меджуґор’є», — сказала паломниця Сафірія Лацессе. Минулого року вона була у Меджуґор’є і давала інтерв’ю на радіостанції «Мір».
Сафірі є журналісткою та вважається однією з найбільш відомих особистостей у медіа світі Італії.
Вона була ведучою на телепрограмі, в якій дискусії на релігійні теми набрали великої популярності.
Одне з найбільш важливих завдань, яке  постало для неї – це було вести програму у день коли Іван Павло II був зарахований до лику блаженних.
Вона розповідала про свій досвід Меджуґор’є, так як до того часу вона, як паломниця, приїздила сюди впродовж останніх шести років.
Коли її запитали, чому так часто приїжджає в це місце молитви і миру, та що вона знаходить тут, Сафірія відповіла: «Тут я віднаходжу мир, особливий мир.».
Незалежно від того, чи я приїжджаю сюди з особистих причин, або через зобов'язання моєї роботи, я все ще можу відчути глибину цього миру.
Богородиця веде нас до Ісуса. Я намагаюся прийняти її запрошення і її послання з глибоким відчуттям того, що я надто крихітна.
Послання про піст на Хлібі і Воді щосереди та п’ятниці, є досить складним завданням.
І не тільки це, але й багато інших речей. Для того, щоб нам жити посланнями Божої Матері, я думаю, є дуже важливим те, щоб поруч із нами були люди, які допоможуть нам в досягненні цієї мети, так щоб ми «пливли в кораблі» разом.
Я є тут із своєю сім’єю, і є щасливою, що маємо одне одного. Нам не потрібно забувати, що повідомлення(запрошення) Пресвятої Діви Марії слідувати за Ісусом, є завжди про Хрест, який ми повинні нести. Багато італійських паломників приїжджають в Меджугор'є.
Важко сказати, що відбувається з ними після того, як вони повертаються додому, скільки часу вони живуть посланнями Богородиці і як вони втілюють те, що вони побачили у Меджугор'є в своє реальне життя.
Я знаю, що є багато людей, які так само, як я та моя сім'я, що живемо цим запрошенням Богородиці дуже глибоко, мають бажання повернутися сюди знову. Існує щось дійсно потужне тут, і це  легкість та простота в молитві… Коли ти, в тиші, підіймаєшся на Кріжевац чи на гору Подбордо, із розарієм (вервицею) в руках, це є саме ті моменти сильної молитви, яка є поособливому простою тут», — сказала Сафірія.
Переглядів 4 058
Додати коментар

Послання Богородиці, 19 червня 1986р., Меджуґор'є.
“Дорогі діти! Цими днями Мій Господь дозволяє Мені вимолити для вас більше благодатей. Тому хочу вас знову заохотити молитися, дорогі діти! Моліться безперестанку! Так дам вам радість, яку Мені дає Господь. Із цими благодатями, дорогі діти, хочу, щоб ваші страждання були радістю. Я ваша Мати й хочу вам допомогти. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 299 588
11:25, 14-07-2014
Всі статті

ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

А Ви були в Меджугор'є?


Березень 2024 (37)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (47)
Листопад 2023 (40)
Жовтень 2023 (23)