Меджугор'є - місце молитви, миру»Новини»У Меджугор’є закінчився семінар для керівників груп , організаторів паломництв , лідерів інформаційних центрів миру та благодійних організацій.

У Меджугор’є закінчився семінар для керівників груп , організаторів паломництв , лідерів інформаційних центрів миру та благодійних організацій.

  • 09 березня 2015, 14:37

У Меджугор’є закінчився семінар для керівників груп , організаторів паломництв , лідерів інформаційних центрів миру  та благодійних організацій.22-га зустріч для керівників груп, організаторів паломництв , лідерів центрів миру та благодійних організацій , яка зібрала більше ніж 400 учасників із 23-х країн світу завершилася Літургією Подяки , яку провів, у п’ятницю 6-го березня, отець-францисканець – Марінко Шакота – парафіяльний священник Меджугор’є та координатор семінару. Його тема булатака:

" Мир Тобі ". Ці слова були ключовими і саме те , про що говорив фр. Марінко Шакота , крім багатьох інших своїх конструктивних думок , які він висловлював . Ось одна із них : ‘’ Педагогіка любові тут насправді діє – діє в школі Богородиці . Диво цієї педагогіки полягає в безумовній любові. Вона вчить нас, що без любові немає нічого неможливого і якщо ти дозволиш Ісусу себе навчати, тоді ти зможеш провадити інших. Учасники програми мали нагоду прослухати на семінарі лекції , прийняти участь в дискусіях разом із священиками, а також у них була можливість бути присутніми на вечірній молитовній програмі та взяти участь в інших організованих для них заходах. Сара Чая з Лівану приїхала на семінар вперше. Вона є членом групи ”Друзі Марії – Цариці Миру ” і ось , що вона нам розповіла : " Ми приїхали сюди з великим бажанням дізнатися про Меджугор’є більше . Хотіли навчитися , як потрібно правильно поводитися із паломниками і як саме ділитися своїмдосвідом та любов’ю, крокуючи на зустріч нашій Мамі. Це так чудово бачити численну кількість людей, які зібралися усі разом в одному місці з однієї і тої ж причини – навчитися поширювати послання Богородиці . Я хочу відтепер приїжджати сюди на цей з’їзд кожного року . Це є той досвід, яким я ділюся із своєю родиною , а також з усіма , хто хоче почути мене , оскільки я вважаю, що це є дійсно чимось особливим – умітиділитися своїм свідченням віри з іншими . "

Переглядів 3 730
Додати коментар

Послання Богородиці з Меджугор'я, 2 квітня 2014
"Дорогі діти, материнською любов’ю хочу допомогти вам, щоб ваше життя молитви і покаяння було істинним зусиллям наближатися до Мого Сина і Його Божественного світла, щоб ви вміли відділитися від гріха. Кожна молитва, кожна Служба Божа і кожен піст є зусиллям наблизитися до Мого Сина, спомином про Його славу і прибіжищем від гріха, шляхом до повторного возз'єднання доброго Батька і Його дітей. Тому, дорогі Мої діти, відкритим серцем повним любові взивайте ім'я Отця Небесного, щоб вас освітив Духом Святим. Через Святого Духа ви станете джерелом Божої любові. З того джерела будуть пити всі ті, хто не знає Мого Сина, всі ті спраглі любові і миру Мого Сина. Дякую вам! Моліться за своїх пастирів. Я молюся за них і хочу, щоб вони завжди відчували благословення Моїх материнських рук і підтримку Мого Материнського серця."

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 299 588
11:25, 14-07-2014
Всі статті

ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

А Ви були в Меджугор'є?


Березень 2024 (37)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (47)
Листопад 2023 (40)
Жовтень 2023 (23)