Меджугор'є - місце молитви, миру»Літургійні читання»УГКЦ»Літургійні читання на 12 вересня (УГКЦ)

Літургійні читання на 12 вересня (УГКЦ)

  • 12 вересня 2016, 00:30

Свв. Олександра, Івана, Павла, патріярхів Царгородських

Апостол
2 Кор. 8, 7-15.
 
7. Тому ж, що відзначаєтесь у всьому, – у вірі, у слові, у знанні, у всякій пильності й у нашій любові до вас, – треба вам відзначатись і в цій добродійній справі. 8. Я не кажу як наказ, але щоб заради дбайливости інших випробувати щирість вашої любови. 9. Ви ж знаєте ласку Господа нашого Ісуса Христа, що задля вас став бідним, бувши багатим, щоб ви його вбожеством розбагатіли. 10. Даю в цьому лише раду: Воно бо вам личить, вам, що перші минулого року почали цю збірку, не тільки робити, але й бажати. 11. Тепер же закінчіть її, щоб і так, як гаряче бажали, так і довершили за своєю спроможністю. 12. Бо коли є охота дати, то вона приємна мірою того, хто що має, – не того, чого не має. 13. Тут не йдеться про те, щоб інші були в достатках, а ви у злиднях, але щоб була рівність: 14. щоб цим разом ваш надмір міг покрити їхню нестачу, а їхній надмір міг колись покрити вашу нестачу, і таким чином щоб панувала рівність, 15. як написано: «Хто був зібрав багато, не мав над міру, а хто мало, – не мав нестачі.»

Євангеліє
Мр. 3, 6-12.
 
6. І вийшли фарисеї, і зараз же з іродіянами радили раду проти нього, як би його занапастити. 7. Тоді подавсь Ісус до моря з своїми учнями. Сила людей із Галилеї йшла за ним, а й з Юдеї, 8. з Єрусалиму й з Ідумеї та й геть із Зайордання, ще й з околиць Тиру та Сидону; велика многота людей, довідавшись про те, що діяв, прийшла до нього. 9. Тоді він сказав своїм учням, щоб напоготовили йому човен, з-за народу, щоб не тиснув його. 10. Бо він багато з них оздоровив, тож ті, що мали якісь недуги, кидалися до нього, щоб його доторкнутись. 11. І духи нечисті, бачивши його, падали ниць перед ним та й кричали: "Ти – Син Божий!" 12. Він, однак, суворо наказав їм, щоб не виявляли його.

Переглядів 2 311
Додати коментар

Послання Богородиці, Цариці миру, 2 жовтня 2019 року, через візіонерку Мір’яну
"Дорогі діти! Воля і любов Небесного Отця чинять так, що Я тут, між вами, щоб материнською любов’ю допомогла росту віри в серці, щоб ви дійсно змогли зрозуміти суть земного життя й велич небесного. Діти мої, земне життя є дорогою до вічності, до правди та життя – до Мого Сина. Тією дорогою хочу вас повести. Ви, діти Мої, ви, котрі завжди спраглі більшої любові, правди та віри, знайте, що є лиш одне джерело, із якого можете пити – довіра до Небесного Отця, довіра Його любові. Віддайте себе повністю Його волі й не бійтеся. Усе, що найкраще для вас, усе, що веде вас до вічного життя, буде вам дано. Ви зрозумієте, що суттю життя не завжди є хотіти й брати, але - любити й давати. Матимете правдивий мир та правдиву любов, будете апостолами любові, вашим прикладом чинитимете, щоб ті Мої діти, котрі не пізнали Мого Сина та Його любові, забажали пізнати Його. Діти мої, апостоли Моєї любові, поклоняйтеся зі Мною Моєму Синові й любіть Його понад усе. Завжди намагайтеся жити в Його правді. Дякую вам!"

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 300 431
11:25, 14-07-2014
Всі статті

Фоторепортаж

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

А Ви були в Меджугор'є?


Квітень 2024 (25)
Березень 2024 (41)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (47)
Листопад 2023 (40)