Меджугор'є - місце молитви, миру»Літургійні читання»УГКЦ»Літургійні читання на 3 листопада (УГКЦ)

Літургійні читання на 3 листопада (УГКЦ)

  • 03 листопада 2015, 00:30
Прп. Іларіона Великого
Перше послання апостола Павла до Солунян 1:6-10

6 І ви заходилися наслідувати нас і Господа, прийнявши слово посеред численних утисків, з радістю Святого Духа 7 і, таким чином, ви стали зразком для всіх віруючих у Македонії та в Ахаї. 8 Від вас бо рознеслося слово Господнє не тільки в Македонії та в Ахаї, але ваша віра в Бога розійшлася по всіх усюдах, так що не треба нам і говорити про те. 9 Про нас бо там оповідають, який ми успіх мали у вас і як ви від ідолів повернулися до Бога, щоб служити Богові живому і правдивому 10 та очікувати з неба його Сина, якого він воскресив з мертвих, – Ісуса, що визволює нас від грядучого гніву.

Євангелія від Луки 11:1-10
1 Раз якось він молився в якомусь місці, і як закінчив, сказав до нього один з його учнів: "Господи, навчи нас молитись, як і Йоан навчав своїх учнів.” 2 А він до них промовив: "Коли ви молитесь, кажіть: Отче, нехай святиться твоє ім'я, нехай прийде твоє Царство. 3 Дай нам кожного дня наш хліб щоденний. 4 І прости нам гріхи наші, бо й ми прощаємо кожному, хто нам винен; і не введи нас у спокусу.” 5 Далі до них промовив: "Якби хтось із вас мав приятеля, і той прийшов до нього опівночі Та й сказав до нього: Друже, позич мені три хліби, 6 бо приятель мій прибув до мене з дороги, і я не маю що йому дати, 7 а той зсередини відповів би йому: Не докучай мені, двері вже замкнені, і діти мої зо мною в ліжку; не можу встати й дати тобі, – 8 кажу вам, що коли й не встане та не дасть тому, що він його приятель, все ж таки з-за його настирливости підведеться і дасть, скільки той потребує. 9 Отож кажу вам: Просіть, і вам дасться; шукайте, і знайдете; стукайте, і вам відчинять. 10 Кожний бо, хто просить, одержує; той, хто шукає, знаходить, і тому, хто стукає, відчиняють.
Переглядів 2 714
Додати коментар

Послання Богородиці, Цариці Миру, через візіонерку Мір’яну Драгічевич-Солдо, 2
"Дорогі діти! Для мого материнського серця є великою радістю приходити до вас і об’являтись вам. Це є даром мого Сина для вас і для інших, які приходять. Як мати, закликаю вас: любіть мого Сина понад усе. Щоб ви любили Його всім серцем, маєте Його пізнати. Пізнаєте Його молитвою. Моліться серцем і відчуттями. Молитися -  значить думати про Його любов і жертву.  Молитися -  значить любити, давати, терпіти та жертвувати. Вас, діти мої, закликаю бути апостолами молитви і любові. Діти мої, це є час чування. У цьому чуванні закликаю вас до молитви, любові й довіри. І як мій Син буде дивитися у ваші серця, моє материнське серце  хоче, щоб Він у них  бачив безумовне довір’я та любов. Об’єднана любов моїх апостолів буде жити, перемагати і викривати зло. Діти мої, я була чашею Богочоловіка, була Божим інструментом. Тому вас, своїх апостолів, закликаю бути чашею істинної, чистої любові мого Сина. Закликаю вас бути інструментом, через який всі ті, які не пізнали Божої любові, які ніколи не любили, зрозуміли, прийняли її і  були спасенні.  Дякую вам, мої діти."

Під час того, як Богородиця відходила, Мір’яна бачила чашу.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 300 283
11:25, 14-07-2014
Всі статті

Фоторепортаж

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

А Ви були в Меджугор'є?


Квітень 2024 (21)
Березень 2024 (41)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (47)
Листопад 2023 (40)