Вервиця завжди в моїй руці

  • 06 жовтня 2023, 22:14

Безперервна молитва вервиці й піст за мир – ініціатива, що зародилася в Меджугор’ї 01.10.2014 року завдяки посланням нашої Небесної Матері, Яка неодноразово закликає нас до молитви та посту, даючи відповідь, що так можна зупинити війни та природні катастрофи.

З Божою допомогою та завдяки багатьом тим, хто відгукнувся, ми вступаємо в десяту річницю щирого заклику до Бога за мир. Коли ми молимося й постимо за втілення намірів та планів миру Богородиці, Бог діє через Діву Марію там, де це найбільше потрібно й у найкращий спосіб.

З радістю ділимося з вами короткими свідченнями тих, хто тривалий час єднається разом із нами в молитві й пості за мир. Дякуємо всім, хто з відкритим серцем дарував свій час та продовжує це робити, єднаючись із небом у молитві за мир, дякуємо всім, хто жертвував піст, випрошуючи дорогоцінний дар миру.

Єднаймося й надалі! З любов’ю, вірою та надією –

молитовна спільнота «Світло Марії»

Слава Ісусу й Марії! "Закликаю вас, аби ви всіх закликали до молитви Розарію. Розарієм ви подолаєте всі біди, які сатана тепер хоче нанести Католицькій Церкві. Моліться Розарій, усі священники! Присвятіть час молитві Розарію!" (Послання Богородиці, 25 червня 1985р.)

1 жовтня 2014 року спільнота «Світло Марії» започаткувала цілодобову молитву на Вервиці. З великою радістю і любов’ю в серці я приєдналася до цієї молитви в наміреннях Богородиці. Адже Богородиця неодноразово закликає молитися в Її наміреннях. Мені захотілося заохотити якнайбільше людей до цієї молитви. І мені це вдалося.

Коли наближається час одногодинної молитви, я з особливим піднесенням серця, радості й любові розпочинаю молитися, розумію, що не одна, що зі мною Богородиця, а також що в цей час моляться ще декілька людей і ми прославляємо разом Бога-Творця.

Молитва на Вервиці – це моя улюблена молитва, це життя з Ісусом і Марією. Вервиця завжди в моїй руці, я її молюся по дорозі, у транспорті, усюди, куди б не йшла. Вервиця в моєму житті вчинила багато див. Я дуже люблю молитися на Вервиці й навіть практикую 1000 «Богородице Діво» на свято Пресвятої Діви Марії.

Стефанія

Деколи я сам роздумую над тим, як змінилося моє життя після того, як я постійно (щодня) почав молитися на вервичці. Змінилося життя не тільки навколо мене, а й змінився я сам – і в моїй душі настав спокій, упевненість, що все буде добре за умови, якщо й сам я буду добрим. Адже скільки доброти та любові виливає на нас Бог об’явленнями нашої Небесної Матінки – Діви Марії.

Читаючи послання Богородиці в Меджуґор’ї, починаєш розуміти скільки любові та доброти виливає на нас Діва Марія і яка це велика підтримка для наших «слабких» душ. Богородиця попереджає про те, щоб ми не впали, не оступились, були терплячими. То що я можу зробити й сказати? Навіть думки аналізую. Повірте, мені дуже нелегко. Довго жив у «дружбі» з теперішнім світом. Тому не дають мені спокою мої звички. «Атакують» звідусіль, але я на всі свої «неправильні» думки посміхаюся в душі й починаю молитися. Найкраще взяти вервицю та почати молитву від душі. Які радість і спокій настають! Навіть починаєш себе впевненіше почувати. Найважливіше, молитися від серця, від душі, а не «віршики розказувати». Адже молитва – це розмова. Тому молімося, молімося, молімося. Нас чують. Дякую. Слава Ісусу Христу!

Сергій Власюк

Переглядів 433
Додати коментар

Послання Богородиці, 25 вересня 1998., Меджуґор'є.
“Дорогі діти! Сьогодні закликаю вас стати Моїми свідками, живучи у вірі своїх батьків. Дітоньки, шукаєте знаків і послань, а не бачите, що Бог закликає вас кожним сходом сонця навернутися та повернутися на дорогу істини й спасіння. Багато говорите, дітоньки, але мало працюєте над своїм наверненням. Тому навертайтеся і почніть жити Моїми посланнями не словами, але життям, і так, дітоньки, матимете силу обрати правдиве навернення серця. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 300 680
11:25, 14-07-2014
Всі статті

ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

А Ви були в Меджугор'є?


Квітень 2024 (36)
Березень 2024 (41)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (46)
Листопад 2023 (40)