Меджугор'є - місце молитви, миру»Свідчення»Свідчення»Варто віддати своє життя Богородиці

Варто віддати своє життя Богородиці

  • 03 квітня 2020, 21:37

 

Варто віддати своє життя БогородиціМене звати Каріна. Мені 23 роки. Зараз я живу в спільноті «Світло Марії» в Меджуґор’ї. До спільноти я прийшла в листопаді 2019 року з бажанням дарувати рік Богородиці. Спочатку я не знала, що мене чекає, що прийде, як це буде виглядати, але з довірою дитини я вирішила віддатись Їй і присвятити один рік свого життя за Її наміри та плани миру для цього світу. Відразу я відчула глибокий спокій і велику радість. Кожного дня я знову приймала рішення вийти й прожити день із Нею, ховаючись у Її Непорочному Серці.

Дбаючи про Її наміри, вона піклувалася про мої. Чудеса не змусили на себе довго чекати. Найбільшим дивом є навернення моєї сім’ї. Мої батьки завжди були проти Меджуґор’я. До останнього моменту перед моїм від’їздом вони сподівались, що я передумаю й нікуди не поїду. Однак я продовжувала молитися та покладалася на Марію, що якщо я довірю Їй їх, Вона попіклується про їхні душі. І так сталося.

У березні цього року мої батьки вперше приїхали до Меджуґор’я. І вони вирішили відкрити своє серце Богові через Марію. Повернувшись додому, вони почали жити тим, що до чого закликає нас Марія: молитва Розарію - щодня, піст - у середу та п’ятницю, свята сповідь, Євхаристія, щоденне читання Святого Письма. Перемінені таким чином, вони почали свідчити про красу життя з Богородицею тим, хто поруч. І невдовзі це почало приносити плоди, їхні серця почали поступово змінюватися. Вони сповнилися миром і радістю та знову віднайшли сенс життя. Своїм новим життям почали давати приклад любові і своїм донькам. Тому що це найважливіше в наш час - любити в кожну мить і робити вчинки любові, і Любов наверне кого хоче.

Ця переміна моїх батьків і повернення до живого Бога настільки вразили мою сестру, яка практикувала буддизм, що через дуже короткий час вона забрала вівтар Будди з нашого будинку й замість нього поставила статую Діви Марії.

Кожен із нас запрошений до цього. З довірою дитини віддаватися Богові й Марії та свідчити про красу та любов у цей нелегкий час. Іноді це непросто, особливо коли людина не бачить надії й усе навколо неї, здається, ніби проти неї, ніби світ руйнується. Проте Бог і Марія все ще нагадують нам: «Не бійтеся, Я з вами». Це речення в Біблії згадується 365 разів. Це тому, щоб ми пам’ятали про це кожен день, кожну мить. Що б не трапилося, Бог завжди з нами й ніколи не покине нас, особливо в труднощах, у той час Він ще ближче до нас, ніж ми думаємо.

Так і ця важкість з епідемією, яка запанувала у світі, може бути для нас уроком, випробуванням, тестом, щоб на мить зупинитися й зазирнути у своє серце - і ще більше наблизитись та віддати своє життя Творцеві. «Кожну в мені гілку, яка не приносить плоду, відрізує він. А кожну, яка вроджує плід, він очищує, аби ще більше плоду давала» (Йо. 15:2). Він як ідеально люблячий Батько хоче, щоб ми, його діти, зростали, і тому очищує нас, а процес очищення іноді болісний та важкий. Але що нічого не коштує, нічого й не вартує. Людина усвідомлює цінність чогось лише тоді, коли втрачає.

У моєму випадку це те саме. Зараз мені довелося на деякий час повернутися до Словаччини через ситуацію з коронавірусом у світі. Прийняти це рішення з миром і у віданні Богові було для мене дуже важко. Однак це спонукає мене до ще більшої вдячності, відданості й довіри, що після кожної бурі, вийде сонце. І я також запрошую тебе, дорогий друже. Молися, довіряй і побачиш чудеса, в собі і навколо себе. Будеш, як дім на скелі, ніщо не зламає тебе, якщо будеш  міцно вкорінений у Христі. «Полила злива, потоки розлились, подули вітри й натиснули на той дім, та він не повалився, бо був збудований на скелі» (Мт. 7:25).

Нехай Господь і Марія благословляють тебе й дають тобі силу.

Каріна, Словаччина

Переглядів 3 115
Додати коментар

Щорічне явління Богородиці, Цариці Миру, візіонерці Мір’яні Драгічевич-Солдо, 18
Дорогі діти, материнським серцем наповненим любов’ю до вас, своїх дітей, я хочу навчити вас повному упованню на Бога Отця. Хочу, щоб ви навчилися внутрішнім спогляданням та внутрішнім слуханням слідувати Божій волі. Хочу, щоб ви навчилися безмежно довіряти Його милості і Його любові, так як я завжди довіряла. Тому, діти мої, очистіть свої серця. Звільніться від всього, що вас прив’язує лише до земного і дозвольте Божественному, вашою молитвою і жертвою, формувати ваше життя; щоб у ваших серцях було Боже Царство; щоб почали жити ісходячи від Бога Отця; щоб завжди старалися йти з моїм Сином. Але для того всього, діти мої, маєте бути вбогі духом і наповнені любов’ю та милосердям. Маєте мати чисті і прості серця, і завжди бути готовими на служіння. Діти мої, послухайте мене, говорю ради вашого спасіння. Дякую вам.Візіонерка Мір’яна Драгічевич-Солдо мала щоденні явління від 24 червня 1981 року до 25 грудня 1982 року. На останньому щоденному явлінні Богородиця, довіривши їй десяту таємницю, сказала, що буде їй являтись один раз на рік 18 березня. Так було протягом усіх цих років. Сьогодні більше тисячі паломників зібралися на молитві вервиці. Явління почалось о 13:50 і тривало до 13:56 (за європейським часом).

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 300 567
11:25, 14-07-2014
Всі статті

ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

А Ви були в Меджугор'є?


Квітень 2024 (32)
Березень 2024 (41)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (46)
Листопад 2023 (40)