В молитві відкриєете мудрість життя

  • 08 жовтня 2014, 15:06

Послання Богородицы Цариці Миру від 25 червня 2014 року,Меджугор'є

«Дорогі діти! Всевишній дає Мені благодать, що можу ще бути з вами і вести вас у молитві на дорогу миру. Ваше серце і душа прагнуть миру і любові, Бога і Його радості. Тому, діточки, моліться, моліться, моліться, і в молитві відкриєте мудрість життя. Я благословляю усіх вас і заступаюсь за кожного з вас перед Моїм Сином Ісусом. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик.»

 

 

_____________________________________________________ 

 

 

Сьогодні ввечері 25 червня 2014 року, в 33-тю річницю своїх об’явлень, Діва Марія повідомляє нам радісну звістку: «Всевишній дає мені благодать, що можу ще бути з вами і вести вас у молитві на дорогу миру». Який це великий для нас дар! Меджугор’є – це світло Марії. У Її присутності знаходимо те, що ми втратили – віру, надію, любов, мир, сенс життя, відповідь на питання, мудрість як жити; ми починаємо бачити… З кожним приходом обіймає нас своєю материнською любов’ю, втішає, підбадьорює, наставляє нас, як маємо тепер, у цей час, жити. Жити Її посланнями означає знаходитись на дорозі миру.

В одному з останніх об’явлень через візіонера Івана сказала нам: «Міцно постановіть жити моїми посланнями, щоб Я змогла давати вам нові послання і ними вести вас шляхом святості. Тому нехай ваше рішення буде "так” – жити». У сьогоднішньому посланні закликає нас жити молитвою. «У молитві відкриєте мудрість як маєте жити» – простими словами звертається до нас сьогодні Діва Марія. Це запрошення стати мудрими, вміти розрізняти добро і зло, розпізнавати Божу волю, і не наодинці вирішувати повсякденні чи важливі події дня.

Молитися означає уподібнитись Господу. Ісус молиться всю ніч, щоб прийняти мудре рішення. Цар Соломон був дуже молодий, коли став царем. Він любив Господа і керувався мудрими порадами, котрі отримав від Давида, свого батька. Господь любив Соломона й одного разу вночі уві сні сказав йому: «Проси, що маю тобі дати». Соломон відповів: «Та я ще дуже молодий, не знаю, як поводитися. Тож дай рабові твоєму розумне серце, щоб він судив твій народ та розбирав між добрим та лихим». І Господь дає йому мудре і розуміюче серце.

У листі св. апостола Якова читаємо: «Коли ж комусь із вас мудрості бракує, нехай просить у Бога, Який дає всім щедро й за це не докоряє, – і вона йому дасться» (Як 1, 5). У Маріїній школі ми покликані молитись так, як Вона, Її способом. У посланнях вчить нас: «Нехай ваше життя стане молитвою». Це означає молитися і жити водночас. Не тільки у тиші на колінах, але щомиті бути з Господом так, як Вона. Марія є молитвою, Вона є постійно з Ісусом.

Вчімося з Євангелія поводитися так, як Марія. Коли приходить архангел Гавриїл, Марія відповідає: «Нехай зі мною станеться по твоєму слову». Знає, коли їй говорити, а коли мовчати. Наприклад, не пояснює Йосифові, чому вона вже у благословенному стані. Знає, коли має озватися на весіллі у Кані Галилейській, коли каже Синові: «Вина у них нема». Ісус завжди є з Марією. Вона зберігає Його мудрість у серці і живе Його словами. Марія знає солодкість керування у житті Божою мудрістю.

Під час пошуку мудрості у молитві Марія закликає нас взивати Святого Духа, роздумувати над Божим словом, молитися зі словом Божим.

Без молитви залишаємося без мудрості і без Ісуса. Тоді можемо своє життя порівняти до євангельської притчі про дім, поставлений на піску. Жити з молитвою означає будувати мудро – на скалі. «Кожний, хто слухає ці Мої слова й виконує їх, подібний до розумного чоловіка, який збудував свій дім на скелі. Полила злива, потоки розлились, подули вітри й натиснули на той дім, та він не повалився, бо був збудований на скелі. А кожний, хто слухає ці Мої слова й не виконує їх, подібний до необачного чоловіка, який збудував свій дім на піску. Полилася злива, розіллялися ріки, подули вітри й ударили на той дім, і він повалився, і руїна його була велика” (Мт 7, 24-28).

Сьогоднішнє послання Діви Марії закликає нас: з покорою у молитві просити про дар мудрості. Молімося з Марією у розмовах, обов’язках, рішеннях, щоб навчила нас теперішню мить жити з Ісусом. Вона заступається за нас перед своїм Сином, щоб ми змогли це зробити.

Молитва

У твоєму серці, Маріє, схиляємося перед Всевишнім і дякуємо за те, що дозволяє Тобі приходити до нас. Навчи нас молитися серцем. З тобою, Маріє, молимося: «Святий Духу, Духу мудрості, прийди. Молися в нас, бо ми ані не знаємо, що маємо просити». Просимо за тих, які не моляться і без Тебе, Ісусе, приймають рішення. Довіряємо Тобі тих, які вирішують у цей час долю людства, просимо для них про дар мудрості як жити. Амінь.

 

Переглядів 6 491
Додати коментар

Послання Богородиці, 25 травня 2000., Меджуґор'є.
"Дорогі діти! Радію з вами й у цей благодатний час закликаю вас до духовного відновлення. Моліться, дітоньки, щоб Святий Дух вселився у вас уповні, щоб ви могли в радості свідчити всім тим, які є далеко від віри. Особливо, дітоньки, моліться про дари Святого Духа, щоб у дусі любові кожного дня й за будь-якої ситуації ви були ближчими братові-людині та щоб у мудрості й любові долали всілякі труднощі. Я з вами й заступаюся за кожного з вас перед Ісусом. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 299 588
11:25, 14-07-2014
Всі статті

ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

А Ви були в Меджугор'є?


Березень 2024 (37)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (47)
Листопад 2023 (40)
Жовтень 2023 (23)