Як зустріти живого Бога

  • 04 грудня 2016, 10:01
Як зустріти живого БогаЦьогоріч у березні мені подзвонили з Меджуґор’я з молитовної групи «Світло Марії» та запропонували допомогти організувати поїздку подружніх пар із Латвії. У Меджуґор’ї вже 17-й раз проводився Міжнародний семінар для подружніх пар, але від Латвії поїздок не було. Ми з чоловіком прийняли цю пропозицію з радістю, навіть із якимось особливим трепетом та хвилюванням. Адже це було запрошення від самої Марії, заклик приїхати до Меджуґор’я й поклонитися Ісусові в Пресвятих Дарах, молитися разом із Матір’ю Божою. Усе складалося дуже вдало, люди підходили, пропонували свою допомогу. Я відчувала, що Бог веде нас і все, що відбувається з нами, – це Його план.

 

«...Це було запрошення від самої Марії, заклик приїхати до Меджуґоря й поклонитися Ісусові...»

Як зустріти живого БогаКоли ми приїхали, відразу відчули чудесну атмосферу миру й довіри, і вмить щезли всі хвилювання й переживання. У Меджуґор’ї ми брали участь у семінарі, в адораціях, молилися, поклонялися Хрестові, було сходження на гори Кріжевац і Подбрдо. Семінар для подружніх пар цього року провадив отець Іван Филипович та подружні пари зі спільноти «Ченаколо». Найбільше мені запам’яталася тема «Як зустріти Бога живого». Там йшлося про те, що зустріч із живим Богом – це не привілей якихось особливих людей. Він може зустріти кожного, Він хоче, аби кожен пережив цю зустріч. Зустрів Його в Таїнстві Євхаристії. А той, хто не зустрів Бога, повинен запитати: чому я Тебе не зустрів? Чому, які були перепони? Ми всі потребуємо того, щоб зустріти Ісуса у своєму житті, усвідомити, що Він любить нас. Ми поїхали до Меджуґор’я, щоб відчути й прийняти цю зустріч із живим Богом. І присутність Марії допомагала нам у цьому.

 

«...Ми всі потребуємо того, щоб зустріти Ісуса у своєму житті, усвідомити, що Він любить нас...»

Як зустріти живого БогаНайбільше мені запам’яталося в цій поїздці, як ми молилися на горі Кріжевац – під хрестом, разом із чоловіком, прихиливши коліна. Божа благодать і турбота Марії допомагали нам молитися серцем. Найперше ми дякували Богові за те, що отримали цю милість можливість зустріти Його живим, уже тут, на землі. За те, що Він нас рятує, звільняє й зцілює. Ми просили за свою доньку, просили прощення за наші гріхи, за ситуації, коли ми все руйнували, коли в сімї не було миру, а лише грубість та агресія. Щира молитва принесла нам мир. Ісус очищував наші серця, ми відчували себе Його дітьми, відчували, що Він нас дуже любить і що ми тепер не одні. "Якщо Бог із нами, то хто проти нас?"

Наші побажання сімейним парам: знайдіть можливість побувати в Меджуґор’ї, аби пережити цей досвід у своїй сім’ї. Дозвольте Марії взяти Вас за руку й вести до Свого Сина правдивою дорогою миру й радості.

 

Валентина і Донат, Латвія

 

Взято з газети Світло Марії

Переглядів 3 434
Додати коментар

Послання Богородиці, 25 червня 1997., Меджуґор'є.
“Дорогі діти! Сьогодні Я з вами в особливий спосіб і приношу вам Своє Материнське благословення миру. Молюся за вас і заступаюся за вас перед Богом, щоб ви зрозуміли, що кожен із вас є носієм миру. Не можете мати миру, якщо ваше серце не в мирі з Богом. Тому, дітоньки, моліться, моліться, моліться, бо молитва є основою вашого миру. Відкрийте своє серце і дайте час Богові, щоб Він був вашим приятелем. І коли встановиться справжня дружба з Богом, жодна буря не зможе її знищити. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 299 553
11:25, 14-07-2014
Всі статті

ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

А Ви були в Меджугор'є?


Березень 2024 (35)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (47)
Листопад 2023 (40)
Жовтень 2023 (23)