Ісусова любов перемінює (Тереза Ґажійова)

  • 05 травня 2023, 21:39
Послання Марії торкається нас саме в тому стані серця, у якому ми перебуваємо. Воно завжди приносить надію й указує напрямок до того, на чому ми найбільше потребуємо зосередитися. Сьогодні Мати нагадує нам, що Господь воскрес. Ми теж є свідками цього, як колись Його учні. Ми теж можемо радіти, коли зустрічаємо Його в молитві, у роздумах над Євангелієм, у ламанні хліба. Той, хто зустрічає Ісуса, не може тримати Його в собі.
Зустріч з Ісусом змінює серця. Про це свідчить небо, повне святих. Марія закликає всіх нас принести пасхальні дари – мир і радість тим, хто далекий від молитви.
Ми стаємо носіями миру й радості через молитву, слова та добрі діла.
Травень, який ми зараз проживаємо, в особливий спосіб належить Марії та Її улюбленій молитві Вервиці. Молитва Вервиці – це молитва миру й радості. Повторюючи "Радуйся, Маріє", ми повторюємо радісне привітання архангела Гавриїла. Марія є причиною нашої радості. Молитва Скорботних Таємниць допомагає нам пережити наші болі разом з Ісусовими – і тоді приходить мир. Славні Таємниці підносять наш погляд до неба, де знаходиться наша мета. "Дітки, моліться Вервицю й розважайте над її таємницями, тому що й ви у своєму житті проходите через радощі й скорботи. Таким чином утілюєте таємниці у своє життя, бо життя є таємницею доти, доки не вкладете її в Божі руки. Так матимете досвід віри, як Петро, який зустрів Ісуса й Дух Святий наповнив його серце. Дітки, і ви покликані свідчити, проживаючи любов, якою Бог день у день огортає вас Моєю присутністю. Тому, дітки, будьте відкритими й моліться серцем у вірі", – сказала нам наша Небесна Мати 25 вересня 2019 року.
Наше життя може змінити життя інших людей. Через нас Господь може доторкнутися до переляканих сердець і повторити Своє пасхальне привітання: "Мир вам!"
Щоденно роздумуючи над Євангелієм, ми долучаємося до життя Ісуса; радісною вісткою ми стаємо схожими на Нього. Якими ми є, такими будуть і ті, хто нас оточує. Тільки так воскреслий Господь може змінити на краще небезпечні події, які охопили світ. Марія нагадує нам: "Тільки мій Син може дати вам справжній мир і радість". Ми можемо нести мир – молитвою, думками, словами, ділами, жестами, своєю поведінкою.
Хто може навчити нас цього краще, ніж Марія – лагідна, смиренна, любляча, радісна слугиня Господня?
Молитва:
Царице Неба, веселись. Алілуя.
Бо Той, Кого носила Ти. Алілуя.
Воскрес з мертвих, як сказав нам. Алілуя.
Молись за нас до Бога. Алілуя.
Радій і веселися, Діво Маріє. Алілуя.
Бо воістину воскрес Господь наш. Алілуя.
Молімося: Боже, Ти звеселив світ воскресінням Твого Сина, Господа нашого Ісуса Христа, дай, просимо Тебе, щоб через Богородицю, Діву Марію, ми осягли радість вічного життя. Через того ж Христа, Господа нашого. Амінь.
Переглядів 896
Додати коментар

Послання Богородиці з Меджугор'я, 2 грудня 2013
Дорогі діти, з материнською любов’ю і материнською терпеливістю дивлюсь на ваше безперервне блукання і вашу загубленість. Тому Я з вами. Хочу допомогти вам, щоб спершу ви знайшли і пізнали себе, щоб потім могли усвідомити та визнати все те, що вам не дозволяє щиро і всім серцем пізнати любов Небесного Отця. Діти Мої, Отець пізнається через хрест. Тому не відкидайте хрест, намагайтеся з Моєю допомогою зрозуміти і прийняти його. Коли зможете прийняти хрест – зрозумієте і любов Небесного Отця"

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 300 804
11:25, 14-07-2014
Всі статті

ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Травень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

А Ви були в Меджугор'є?


Травень 2024 (6)
Квітень 2024 (39)
Березень 2024 (41)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (46)