Господь потурбується про все (Тереза Ґажійова)

  • 01 листопада 2019, 15:55

 

Господь потурбується про все (Тереза Ґажійова)"Нехай молитва буде бальзамом для вашої душі", - говорить нам Небесна Мати. Це свідчить про те, що Вона знає, що наші душі потребують ліків. Може статися, що душа хвора, і ми про це навіть не знаємо або знаємо, але використовуємо ліки, які не допомагають. «Ваша душа немирна, бо дух слабкий і втомлений від усіх земних речей. Моліться Духу Святому, щоб Він вас переобразив і наповнив Своєю силою віри та надії, щоб ви були міцні в цій боротьбі проти зла», – сказала нам Марія в одному з Своїх послань.

Сьогодні пропонує нам молитву як ліки. Бальзам має цілющий, заспокійливий, відновлювальний ефект. Не лікує молитва, але зміст молитви, а це любов. Молитва – це зустріч із Богом, а Він є Любов’ю. Ніхто не може дати спокою душі, лише Бог. Створив її з любові для любові. Коли ми зустрінемося з тим, про кого знаємо, що він нас любить, ми будемо обдаровані.

Ось чому так часто в посланнях Марії звучить заклик молитися за досвід Божої любові. Цю любов можемо випросити простою молитвою: "Господи, дозволь мені пізнати Твою любов".

38 років відкривається небо над Меджуґор'ям й об’являється Діва Марія. Небесний Отець дозволяє Їй приходити, щоб навчала нас Його любові. Любить нас. Закликає нас у тихості віддатися Богові, а це веде за собою глибоку внутрішню переміну в серцях багатьох паломників.

Марія приходить на допомогу, де б ми не були, коли ми запрошуємо Її молитися з нами.

Після досвіду Божої любові в молитві ми не можемо залишатись бездіяльними. Далі Марія говорить нам: «Плід молитви – це радість, дарування, свідчення про Бога іншим через ваше життя». У Її школі нашою відповіддю після молитви буде конкретне служіння ближнім у любові. Це буде радість від добрих учинків, свідчити про Бога не настільки словами, як ділами. «Через молитву ваша душа знайде мир, і світ знайде радість, що буде з Богом. Лише так кожний із вас відкриє мир у серці, і ваша душа буде задоволеною. Відчуєте потребу свідчити іншим про любов, яку відчуваєте у своєму серці й житті».

Це приклад життя Марії. У Євангелії ми знаходимо, що вона промовила лише кілька слів. Та завжди була присутня та з’єднана з Ісусом, віддана плану спасіння Отця. У радості, стражданні та славі повсякденних та особливих днях завжди свідчила любов.

Сьогодні закликає нас: «Дітоньки, у повному відданні Богові, Він потурбується про все та благословить вас – і ваші жертви матимуть сенс».

Хто може нас навчити повністю віддатися Богові, як не Мати Ісуса? Вона знає, що так часто ми забуваємо про Бога, Який є тут, щоб про все подбати. Іноді ми падаємо від виснаження, тому що намагаємось вирішити справи без Нього. Тому ми незадоволені, утомлені, обтяжені. Ісус закликає нас і сьогодні голосом своєї Матері: «Прийдіть до мене, всі втомлені й обтяжені, і Я облегшу вас». Марія навчає нас повторювати свою молитву віддання – нехай буде воля Твоя як на небі, так і на землі; нехай зі мною станеться по твоєму плану…Тоді дозволяємо Богові діяти так, як це найкраще для нас. Божа любов саме так поширюється через наше життя. Крокуймо разом із Марією, щоб зростати згідно з Її прикладом у молитві, відданості, служінні й тихій радості дарування себе ближнім.

МОЛИТВА:

Небесний Отче, дякуємо Тобі за те, що даєш нам Марію, щоб нам неустанно нагадувала, що Ти нас любиш. Ми повністю віддаємось Тобі Її серцем, у якому так радо нас знаходиш. Разом із Нею просимо за тих, які ще не пізнали Твоєї любові. Віддаємо Тобі всіх, які потребують молитви, як бальзаму на зранені й неспокійні душі. Просимо Тебе, дай їм пізнати Тебе як люблячого Отця. Дай їм досвідчити заспокійливу силу молитви віддання й радість від того, що Ти про все потурбуєшся. Амінь.

Переглядів 2 457
Додати коментар

Послання Богородиці, 25 вересня 1993., Меджуґор'є.
“Дорогі діти! Я ваша Мати й закликаю вас через молитву наблизитися до Бога, бо Він – ваш мир, ваш Спаситель. Тому, дітоньки, не шукайте матеріальної втіхи, але шукайте Бога. Я молюся за вас і заступаюся перед Богом за кожного з вас. Прошу ваших молитов, щоб Мене прийняли й прийняли Мої послання, як у перші дні явлінь. І тільки тоді, коли відкриєте серце й будете молитись, будуть здійснюватись чуда. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 300 431
11:25, 14-07-2014
Всі статті

Фоторепортаж

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

А Ви були в Меджугор'є?


Квітень 2024 (25)
Березень 2024 (41)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (47)
Листопад 2023 (40)