Оберіть життя (Тереза Ґажійова)

  • 02 грудня 2022, 21:07
На початку Адвенту до нас приходить Марія з місією: «Всевишній послав Мене до вас, щоб вас учила молитви». Коли Ісус молився, його учні були натхненні. Один із них сказав: «Господи, навчи нас молитись». Сьогодні Марія вчить нас молитися, як Ісус.
Меджуґор’є
називають Її школою молитви. Візіонер Іван ділиться досвідом: «Богородиця запрошує нас до школи молитви, у якій немає канікул. Хто хоче краще молитися, має більше молитися. Молитися більше – це особисте рішення, а молитися краще – це благодать, дана тим, хто більше молиться».
Марія вчить нас, що молитва – це милосердна любов, молитва рятує світ. Можна сказати, що Марія – це молитва. Ми запрошені бути схожими на Неї. У Своїх посланнях Вона каже нам: «Ви будьте молитвою, ви, які з самого початку сказали ТАК Моєму заклику». «Відкрийте ваші серця для благодаті, яку вам дає Бог через Мене, подібно до квітки, що відкривається теплим променям сонця. Будьте молитвою й любов’ю для всіх тих, котрі далеко від Бога та Його любові».
3
«Будьте молитвою та відблиском Божої любові для всіх тих, хто далеко від Бога й Божих заповідей». «Дітоньки, не дозвольте, щоб вітер ненависті та немиру панував у вас і навколо вас.
Ви, дітоньки, покликані бути любов’ю і молитвою».
Марія простягає руки до Бога, а потім простягає їх до нас. Усе, що Вона отримує від Нього, належить нам, Її дітям. Це постава, якої нас учить Мати в молитві. Отримувати благодаті від Бога й служити ближнім, як Вона.
Протягом Свого земного життя, у радості та болю, Марія не втрачала Бога у Своїх думках, Вона постійно була занурена в Божу любов. Незважаючи на труднощі й небезпеки, Вона витривала в молитві лише з одним бажанням – здійснити все, чого бажає Отець.
У Її посланнях ми знаходимо заклик молитися постійно, молитися рано й увечері. Молитися до Святого Духа. Молитвою Розарію повертатись до Бога. Роздумуючи над Євангелієм, молитися словами життя. Поклонятись Ісусові в Пресвятих Дарах та отримувати особливі благодаті.
Молитися під хрестом, приймати страждання з Ісусом і бути впевненим, що це найсильніша молитва. Молитвою та постом можна зупинити зло і війни. Молитвою та любов’ю – змінити світ.
Вона вчить нас, що особиста й спільна молитва є необхідними. Вона особливо запрошує до спільної молитви в сім’ях. Вона каже нам: «Ви нічого не можете зробити самі, але разом зі Мною ви можете зупинити зло та змінити цей світ. Тому Я з вами, щоб вести вас, щоб ви обрали навернення й життя, а не смерть».
Марія веде нас до Ісуса, до щоденних роздумів і життя, згідно зі словами Ісуса. Її заклик: «Оберіть життя, а не смерть» – є відлунням Євангелія: «Дух — ті слова, що їх Я вимовив до вас, вони й життя». Коли ми відходимо від учень Ісуса, ми обираємо смерть.
Очікуймо народження Ісуса з Марією, роздумуючи над Божим словом, щоб Ісус народився в наших серцях і сім’ях.

Молитва: Маріє, ми з вдячністю віддаємося Твоєму веденню. Ми натхненні Твоїм прикладом молитви в усіх подіях життя. У радості та вдячності, у болю та стражданні, серед буденності щоденних обов’язків учини нас подібними до Тебе. Ніхто й ніщо не могло зупинити Тебе у виконанні волі Отця. Просимо, навчи нас. З тобою ми вирішуємо вибрати життя й навернення. Особливо довіряємо Тобі тих, хто свідомо вирішив померти, нехай Твоя любов торкнеться їх і веде до навернення. Ми хочемо допомогти Тобі молитвою, жертвою, добрими справами, щоб здійснилося все те, чого через Тебе бажає Небесний Отець. Амінь.
Переглядів 1 133
Додати коментар

Послання Богородиці, 25 лютого 2000., Меджуґор'є.
“Дорогі діти! Пробудіться зі сну невіри й гріха, бо це – час благодаті, який вам дає Бог. Використайте цей час і просіть Бога про ласку зцілення свого серця, щоб ви серцем дивилися на Бога й людину. В особливий спосіб моліться за тих, які не пізнали Божої любові та свідчіть своїм життям, щоб і вони пізнали Бога та Його безмежну любов. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 300 783
11:25, 14-07-2014
Всі статті

ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Травень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

А Ви були в Меджугор'є?


Травень 2024 (1)
Квітень 2024 (39)
Березень 2024 (41)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (46)