Меджугор'є - місце молитви, миру»Роздуми над посланнями»Тереза Гажійова»Молитва з Марією за нове життя (Тереза Ґажійова)

Молитва з Марією за нове життя (Тереза Ґажійова)

  • 05 червня 2020, 14:55

 

Молитва з Марією за нове життя (Тереза Ґажійова)Меджуґор'є - це молитва з Марією. Тисячі паломників з усього світу побували в цьому місці й свідчать: «Тут почалося моє нове життя». Молитися з Нею - це прийняти нове життя.

Отець Славко любив називати гору Подбрдо - місце перших об’явлень Діви Марії - Вифлеємом. Місцем, де Марія народжує нас для нового життя.

Французький проповідник Даніель Анж назвав Меджуґор'є «пологовим будинком» Діви Марії, де Вона народжує нас для нового життя.

Я пам'ятаю одного молодого чоловіка, колишнього алкоголіка, який хотів покінчити життя самогубством. Він був у психіатрії, і лікар сказав йому: «Вам не потрібні ліки, вам потрібно їхати в Меджуґор'є». Він повірив цьому. Приїхавши в Меджуґор'є, біля ніг Діви Марії на Подбрдо, у молитві з Нею, почув у своєму серці слова: «З сьогоднішнього дня творю в тобі все нове». Це було дійсно початком нового життя. Він повернувся додому. Одружився, у нього вісім дітей, робота, молитовна група, він став апостолом Марії в себе на батьківщині. Його сім'я і дім стали місцем нового народження для багатьох інших, тому що вони моляться й конкретно допомагають нужденним.

Святий Людовік Марія Гріньйон де Монтфорт говорить: «Марія разом із Духом Святим витворила те найбільше, що коли-небудь було й коли-небудь буде – Богочоловіка; а потім сотворить великі речі в останніх часах. Бог довірив Їй формацію та виховання великих святих, які житимуть у кінці світу; тому що тільки ця виняткова й чудесна Діва може сотворити в єдності зі Святим Духом надзвичайні та чудесні речі». 

Часто повторюймо протягом дня молитву, яка сприяє нашому глибокому переображенню та перебігу подій згідно з Божею Волею. Це молитва співпраці Діви Марії і Святого Духа: «Прийди, Святий Духу, прийди через могутнє заступництво Непорочного Серця Діви Марії, Твоєї найулюбленішої обручниці».

Стараючись утілювати в життя послання Марії, розуміємо все ясніше те, що Марія веде нас до Ісуса. Якщо ми віддаємо себе Їй, посвячуємо себе Їй, де б ми не були, ми усвідомлюємо, що  Вона має одну ціль - привести нас до Ісуса. У молитві з Марією усвідомлюємо те, що потребуємо навернення, і наші подальші кроки часто ведуть до сповіді. Тут ми залишаємо старе життя й приймаємо нове.

Коли ми часто приймаємо Євхаристію, поклоняємося Ісусові, роздумуємо над Словом Божим, Святий Дух перемінює нас і робить нас подібними до Марії. Вона називає нас Своїми апостолами, Своїми улюбленими дітьми. Матір знає, що ми самі не зможемо в темряві цього неспокійного часу, і тому Вона невпинно підтримує нас: «Не бійтеся, Я з вами, Я захищаю й благословляю вас...» Страх зникає в присутності того, з ким ми відчуваємо себе в безпеці. Вона підбадьорює нас просити святих про допомогу та захист.

І ще одне - молімося з Марією і святими не тільки індивідуально, але й разом у сім'ї, у групі двох, трьох і більше. Діва Марія каже нам: «Я хочу подякувати вам за те, що робите здійсненним Мій план. Кожен із вас важливий, тому, дітоньки, моліться й радійте разом зі Мною за кожне серце, яке навернулося й стало знаряддям миру у світі. Молитовні групи є сильні — через них, дітоньки, Я можу бачити, що Святий Дух діє у світі».

В Її школі ми знаємо, що поодинці нічого не можемо, але разом із Нею можемо зупинити зло та змінити цей світ.

Молитва:

Небесний Отче, ми дякуємо Тобі за 39 років об’явлень Діви Марії в Меджуґор'ї. За кожен момент, коли Ти дозволив Марії прийти на землю й молитися з нами. Поєднані з Нею, з усіма ангелами і святими, ми просимо за нове життя для всіх нас, за повернення людства до Тебе.

Прийди, Духу Святий, переміни нас, віднови обличчя цієї землі. Духу Святий, за могутнім заступництвом Твоєї любої Обручниці вчини нас молитвою за всіх, хто не молиться, радістю для всіх, хто не бачить виходу, і світлом у темряві цього неспокійного часу. Амінь.

Переглядів 1 999
Додати коментар

Послання Богородиці, 4 вересня 1986р., Меджуґор'є.
“Дорогі діти! І сьогодні закликаю вас до молитви та посту. Знаєте, дорогі діти, що з вашою допомогою можу все зробити й змусити сатану, аби він не схиляв до зла й аби віддалився від цього місця. Сатана чатує, дорогі діти, на кожного з вас. Особливо він хоче в повсякденних речах вносити безладдя в кожного з вас. Тому вас, дорогі діти, закликаю, щоб ваш день був лише молитвою й відданням Богові. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 299 588
11:25, 14-07-2014
Всі статті

ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

А Ви були в Меджугор'є?


Березень 2024 (37)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (47)
Листопад 2023 (40)
Жовтень 2023 (23)