Меджугор'є - місце молитви, миру»Роздуми над посланнями»Тереза Гажійова»“Моя присутність є даром від Бога” (Терезія Гажіова)

“Моя присутність є даром від Бога” (Терезія Гажіова)

  • 17 червня 2016, 13:33

“Моя присутність є даром від Бога” (Терезія Гажіова)Ми наближаємося до 25 червня 2016 року — до 35-ї річниці об’явлень Богородиці в Меджуґор’ї. Її благодатна присутність уже понад три десятиліття день в день дивує й закликає нас до навернення. Маріїна любов, святість, молитва, заступництво сприяють нашому наверненню. Інакше неможливо пояснити надзвичайної дії Божої милості в цій «країні чудес», де небо торкається землі.

Кожен день ми є свідками великих Божих чудес за Її заступництвом так, як колись у Кані Галілейській. Отець Славко на тринадцяту річницю об’явлень Богородиці написав: «Будь благословенний, Господи мій, за те, що в цей час посилаєш нам Марію, будь благословенний за те, що вчинив Її нашою Матір’ю й учителькою, Царицею миру. Будь благословенний за кожне Її явління й слово, яке Вона висловила, будь благословенний за кожного, хто повірив Їй і прийняв Її послання та намагається ними жити…» І так могли б продовжувати й продовжувати. Ми можемо прославляти Господа й дякувати Йому за незліченні серця, які завдяки Богородиці знайшли загублений мир у серці, звільнилися від грішних звичок, знайшли відповіді на свої питання, були зцілені від невиліковних хвороб, поширюють Її послання по всьому світу й приносять стократний плід.

«Той, хто Мене любить, той заповіді Мої зберігає», — сказав Ісус Своїм учням. Хто любить Марію, той буде намагатися жити за Її посланями. А це пережиття Євангелія висловлене Її Материнським Серцем.

Сьогодні Богородиця говорить нам: «Сатана сильний і хоче у ваші серця та думки внести безлад і не мир. Тому ви, діточки, моліться, аби Дух Святий провадив вас правдивою дорогою радості й миру. Я з вами й заступаюся перед моїм Сином за вас».

Ми дуже потребуємо того, щоб почути саме це. Ми відчуваємо себе безпорадними в ті хвилини, коли будуємо щось, і раптом усе руйнується. Багато речей розчаровують нас, ми втрачаємо надію, піддаємося спокусі, втрачаємо смак життя, стаємо порожні. Відчуваємо розчарування, страх і неспокій. І так часто не розуміємо, що з нами відбувається, яким шляхом нам слід іти.

Необхідно, щоб нам виписали рецепт від неспокійних, безладних думок і серця. У сьогоднішньому посланні нам дарована ясна ціль: «Дух Святий і Марія».

Марія є прикладом для нас. Під час Благовіщення Вона теж не розуміла. Вона питала: «Як це станеться?», — й отримала відповідь: «Дух Святий зійде на тебе…» Марія не розуміла, але вірила. Вона пізнала силу Духа Святого та заохочує й нас відкритися Його могутній дії. Як Марія, у повній відданості з Духом Святим ми можемо йти шляхом радості й миру. «А плід Духа: любов, радість, мир, довготерпіння, лагідність, доброта, вірність, тихість, здержливість».

Коли відчуваємо занепокоєння, згадаємо раду Марії для цих днів. Будемо молитися разом із Нею до Духа Святого. Будемо молитися так, як робила це Вона — у повній відданості й усецілій довірі.

Святий Людовик Марія Гріньйон де Монтфорт описує нам досвід таємничої співпраці Марії з Духом Святим: «Дух Святий поспішає перебувати в душі, в якій знайде Свою Наречену, наповнює її й віддає Себе їй тією мірою, якою ця душа приймає Його Наречену». «Марія з Духом Святим породила найбільше, що було коли-небудь і що коли-небудь буде — Боголюдину, і створить ще більші діла, які будуть в останні часи. Створення і виховання великих святих, які об’являться в кінці часів, звірене Їй, бо тільки ця виняткова й чудова Діва може в поєднанні зі Святим Духом здійснювати речі чудові та виняткові. Одна з головних причин, через яку Дух Святий не робить сьогодні явних чудес у наших душах — це тому, що в них не знаходить достатнього з’єднання зі Своєю Нареченою!»

Молитися з Марією в Дусі Святому означає йти істинним шляхом миру й радості. Славити Господа за те, що Він відкриває великі речі «маленьким», бо так Йому було до вподоби.

Молитва:

Небесний Отче, дякуємо Тобі за дар 35-тирічної присутності Марії серед нас. Дякуємо Тобі за всіх, хто в Її присутності досвідчив Твою любов. Нехай буде в наших серцях постійна вдячність за все, що Ти робиш за Її заступництвом. І нехай ніколи Її Материнський голос, який закликає нас до навернення, не стане для нас чимось буденним. Силою свого Святого Духа відкрий наші серця, щоб ми завжди були здатні приймати всі дари Твоєї любові. Благослови й поверни у Свої Батьківські обійми всіх, хто охоплений спокусами, занепокоєнням. Нехай здійсняться всі плани миру через Марію. Амінь.

Переглядів 4 939
Додати коментар

Щорічне послання Богородиці, Цариці миру, через візіонера Якова Чоло, 25 грудня 2018

12 вересня 1998 року, на останньому щоденному явлінні Якову Чоло, Богородиця сказала, що відтепер він матиме явління лише один раз на рік - 25 грудня, на Різдво. Так було й цього року. Явління почалось о 13:38 і тривало до 13:47. Богородиця прийшла з малим Ісусом на руках. Вона передала через Якова наступне послання:

"Дорогі діти, цього благодатного дня особливо закликаю вас до любові. Дітоньки, Бог безмежно любить, і тому, дітоньки, повні довір’я, не дивлячись назад і без страху повністю віддайте Йому ваші серця, щоб Бог наповнив їх Своєю любов’ю. Не бійтеся вірити Його любові й милосердю, бо Його любов сильніша від кожної вашої слабкості та страху. Тому, діти Мої, повні любові у ваших серцях, довіряйте Ісусові й скажіть Йому своє "так", тому що Він єдиний шлях, що веде вас до вічного Отця.”

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 299 588
11:25, 14-07-2014
Всі статті

ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

А Ви були в Меджугор'є?


Березень 2024 (37)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (47)
Листопад 2023 (40)
Жовтень 2023 (23)