Приношу вам Мого Сина Ісуса (о. Любо Куртович, OFM)

  • 03 січня 2020, 19:24

 

Приношу вам Мого Сина Ісуса (о. Любо Куртович, OFM)«Приношу вам Мого сина Ісуса», – постійно говорить нам у Своїх посланнях Марія. Вона принесла Його сюди, у Меджуґор’є, ще першого дня явлінь, коли візіонери, ще тоді діти, побачили Її з немовлям Ісусом на руках. Від того першого дня не перестає текти через це місце ріка благодаті, що досвідчили тут багато паломників. Багато зустрілося з Марією як із живою Матір’ю, не дивлячись на те, що не бачило Її очима. Досвід зустрічі переживають не очима, а серцем.

         Марія народила Ісуса у Вифлеємі, однак не перестає народжувати духовно в серцях людей. У найглибший і найболісніший спосіб Вона пережила народження Ісуса не тільки у Вифлеємі, але і у душах людей.

         Коли дитина покидає лоно матері, для неї це перший крок у світ. Народити дитину – те саме, що розлучитися з нею. І це перша розлука, лише початок розставання й звільнення, більш глибокого й болісного. Для кожної матері це важке й часто болюче завдання – прийняти те поступове відділення й дозволити своїй дитині ставати все вільнішою від неї, аби вона могла піти власною дорогою.

         Марія знає, що не може привласнити Ісуса, що Вона народила Його як дар світу. У Неї не виникає думок про те, щоб утримати дитя біля Своїх грудей. Їй доводиться прийняти інше правило гри – віддати Його в розпорядження всім.

         Народити Ісуса – те ж, що й брати участь у Євхаристії. Тут немає кордонів: доводиться ділитися, роздавати до кінця.

         Марія – Мати Бога, Мати, Яка народила Бога у Вифлеємі. Але що значить це для нас? Отці Церкви казали: «Яка мені користь, якщо Христос народився від Марії десь у Вифлеємі, якщо Він не народжується вірою в моїй душі?» Марія бажає саме цього: щоб Ісус народився в наших душах, аби ми зуміли відкрити й пізнати любов, що приходить із небес. Зі Своєї любові Бог хоче й може сотворити в нас усе нове.

Молитва

         Діво Маріє, що прийняла Слово Боже, через Тебе потекло життя в Дусі Святому, через Тебе й у Тобі росло Життя, яке оживотворило все. Тебе просимо, о Маріє, подай нам ту любов, що була в Тебе до Ісуса, поки Ти носила Його в лоні; подай нам ту любов, що була в Тебе до цього світу, коли Ти дала Спасителя світу; подай нам ту любов, що була в Тебе до Ісуса, коли Ти пестила Його. Випроси для нас у Бога благодаті Духа Святого, аби ми могли усвідомити у своєму житті перешкоди, аби ми могли так улаштувати своє життя, щоб у ньому текло Боже життя й виливалося на цей світ. Амінь. 

Переглядів 2 586
Додати коментар

Послання Богородиці, 25 травня 1999.,Меджуґор'є.
“Дорогі діти! І сьогодні закликаю вас: наверніться й міцніше вірте в Бога. Шукаєте, дітоньки, мир і молитеся різними способами, але ви ще не дали свого серця Богові, щоб Він його наповнив Своєю любов’ю. Саме тому Я з вами, аби вас навчити й наблизити до Божої любові. Якщо любите Бога понад усе, буде вам легко молитися й відкрити Йому серце. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 300 411
11:25, 14-07-2014
Всі статті

Фоторепортаж

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

А Ви були в Меджугор'є?


Квітень 2024 (24)
Березень 2024 (41)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (47)
Листопад 2023 (40)