Приношу вам Мого Сина Ісуса

  • 09 січня 2017, 17:35

Приношу вам Мого Сина ІсусаЯк свідчать візіонери в Меджуґор’ї, під час явлінь на Різдво Пресвята Діва Марія являється з Ісусом на руках. Так було і в найперший день об’явлень 24 червня 1981 р. Нічого більшого та дорожчого Марія не може для нас дати, ніж Її Син, – це Вона багато разів повторювала у Своїх посланнях.
"І нема ні в кому іншому спасіння, бо й імени немає іншого під небом, що було дане людям, яким ми маємо спастися” (Ді. 4, 12). Марія народила Бога і веде нас до Нього. Вірою і послухом Божому Слову Вона стала Матір’ю Божою. І як говорили Отці Церкви, «яка мені користь, якщо Христос народився одного разу від Марії у Вифлеємі, але не народжується через віру в моїй душі?» Ісус і сьогодні бажає народитися в наших душах за допомогою віри. Як саме це відбувається? Як може Ісус народитися у нашій душі? Сам Ісус учить нас тому, в який спосіб це можливе: "Мати моя і брати мої – це ті, що слухають слово Боже і його виконують” (Лк. 8, 21).

Ісус і сьогодні бажає народитися в наших душах за допомогою віри…

Відкрийте ваші серця, діточки, і будьте радісними, що можете Його прийняти. Наше серце створене так, що може Бога прийняти, і тільки Він може цілком наповнити його справжнім миром і сенсом життя. Наша вчителька в цьому – Марія, яка вміла зберігати в собі всі події і роздумувати про них у Своєму серці. Добре згадати всі події в нашому житті – як радісні, так і сумні. Важливо у всьому розпізнати невидиму Божу руку, яка нас через все вела. Важливо усвідомлювати, що Бог боровся за нас, на нашому боці. І тому ми залишилися живі. Існує чимало ситуацій і подій, яких Богородиця не розуміла, але проживала їх із вірою. В Її серці глибоко відгукувалися слова ангела: «Для Бога немає нічого неможливого». І сама Марія також зростала і просувалася у вірі. Їй відомо, що віруючими не народжуються, а стають день у день .

Важливо у всьому розпізнати невидиму Божу руку, яка нас через все вела…

Приношу вам Мого Сина ІсусаЗакликаю вас не втрачати надії та щоб ваш погляд і серце були завжди направлені до неба і вічності.
Багато, навіть віруючі, живуть без надії, із відчуттям своєї безпорадності. Не без підстав три Папи прямо говорили про те, наскільки необхідна надія. Папа Франциск згадує про надію в апостольському зверненні Evangelii Gaudium – Радість Євангелія. Там він, зокрема, пише: «Однією з найсерйозніших спокус, які душать завзяття і сміливість, є почуття поразки, що перетворює нас у незадоволених і розчарованих песимістів із кислими обличчями» (EG 85). Песимізм – це хвороба духу, нерідко це свого роду одержимість злом, а віруючі-песимісти – у якомусь сенсі дезертири життя, які вважають, що світ злий і в ньому немає спасіння… Чи подібний сьогоднішній світ до біблійного Содому? Навіть якщо для деяких це і так, християни не можуть забувати, що за це місто Авраам заступався перед Богом! (Буття 18, 16). Навіть якщо до сьогоднішньої ситуації в суспільстві та світі можна застосувати слова з книги Буття про те, що "людська злоба на землі велика” (Буття 6, 5), згадаємо все ж, що через Ноя, який залишився невинним і праведним, Бог вирішив відкрити шлях до порятунку і дав, таким чином, можливість нового початку людству.

«Для надії достатньо всього однієї доброї людини», – пише папа Франциск у своїй останній енцикліці (Laudato si ‘, п. 71).

А для того, щоб проживати свої дні з надією на Бога, потрібно відкрити серце небесній Матері.

Молитва:

Маріє, Мати Ісуса і наша Мати, Ти прийшла до нас і продовжуєш приходити сюди, щоб повернути нашим сповненим песимізмом і негативними думками серцям надію і світло, які приходять від Бога через Тебе. Випроси нам милість уже сьогодні жити відкритими тому світлу, який просвітлює кожну людину – а це Ісус, єдиний, хто може дати мир нашим немирним серцям. Навчи нас вірити й жити Твоїм серцем, щоб і ми вміли зберігати і роздумувати у своєму серці про всі події і тим самим поглиблювали та зміцнювали свої відносини з Богом і один з одним. Амінь.

Foto: 1. Foto Ðani; 2. freeimages.com

М.М.

Взято з газети Світло Марії

Переглядів 6 257
Додати коментар

Послання Богородиці, 19 червня 1986р., Меджуґор'є.
“Дорогі діти! Цими днями Мій Господь дозволяє Мені вимолити для вас більше благодатей. Тому хочу вас знову заохотити молитися, дорогі діти! Моліться безперестанку! Так дам вам радість, яку Мені дає Господь. Із цими благодатями, дорогі діти, хочу, щоб ваші страждання були радістю. Я ваша Мати й хочу вам допомогти. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 300 548
11:25, 14-07-2014
Всі статті

ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

А Ви були в Меджугор'є?


Квітень 2024 (32)
Березень 2024 (41)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (46)
Листопад 2023 (40)