ПОЧНІТЬ ЗНОВУ З НАТХНЕННЯМ ДОРОГУ СВЯТОСТІ

  • 04 лютого 2015, 16:59
ПОЧНІТЬ ЗНОВУ З НАТХНЕННЯМ ДОРОГУ СВЯТОСТІПослання Богородиці 25 січня 2015, через візіонерку Марію Павлович
Дорогі діти! І сьогодні вас закликаю: жийте у молитві ваше покликання. Сьогодні, як ніколи дотепер, сатана хоче задушити своїм заразним вітром ненависті й неспокою людину та її душу. У багатьох серцях немає радості, бо нема ні Бога, ні молитви. Ненависть і війна ростуть день у день. Закликаю вас, діточки, почніть знову з натхненням дорогу святості й любові, бо Я ради того прийшла поміж вас. Будьмо разом любов’ю і прощенням для всіх тих, які вміють і хочуть любити тільки людською любов’ю, а не цією безмірною Божою любов’ю, до якої вас закликає Бог. Діточки, нехай надія на краще завтра буде завжди у ваших в серцях. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик.
 
Богородиця не перестає говорити. І це послання утверджує нас у правді, що Богородиця є присутня між нами та з нами. Вона присутня з нами, в наші часи, через тривалість своїх об’явлень тут, у Меджуґор'ї. І то не тільки сьогодні, але присутність Мами Марії з нами є від початку Церкви. Безліч Богородичних святинь по світу свідчать про її духовну присутність між нами. Марія є початком кращого світу тут між нами. Вона наша захисниця, заступниця і посередниця благодаті. Ісус хоче відкрити нам очі, щоб ми пізнали її як свою маму і, як апостол Іван, прийняли її до «свого дому», у своє життя. <!-- more --> Марія жила на землі з поглядом спрямованим у небо. Її життя подібне до нашого. Вона пройшла дорогами життя, які від початку були вкриті тривогою й запитаннями: "Як буде? Як Ірод дізнався про народження дитини? Чому бажає дитя вбити? Як довго ми будемо змушені лишатися в Єгипті? Чи зможемо колись побачити втраченого сина? Що означають муки на Голгофі?” Все вкрите туманом. Де є Бог? Запитання, тільки запитання…є

...Марія є початком

кращого світу тут

між нами...

Що має робити мама перед тим безнадійним мовчанням? Злякатися? Ні. Впасти у відчай? Ні. Євангеліє тричі показує нам Матір, яка роздумує у своїм серці, пригадує давні слова і зіставляє їх із сумними подіями, що відбулися. Вона між мовчанням і темрявою шукає обличчя Бога. Сама повинна була трудитися, щоби дбайливо зберегти в пам’яті всі події та слова, повинна була трудитися, щоб уважно над ними роздумувати в своєму серці, розсуджувала їх у дусі й безперестанку розважала. Саме так вона йшла життєвою дорогою: серед темних перешкод життя намагалася відкрити Божу волю і Божий план. Марія була паломником віри, тому що не знала всього. В її житті реалізовується благословення, сказане святою Єлизаветою: «Блаженна ти, що повірила…» (Лк 1, 45). В Марії вбачаємо найсильніший приклад нашої віри. Вона є, на нашій дорозі віри, близько до нас. Тому може нам сказати: «Діти мої, йдіть за мною. Я сама пройшла ті шляхи в темних ночах та ночах без зірок. Зробіть і ви те, що зробила я: віддайтеся Божому мовчанню й переможете страх, темряву і ніч. » Блаженні ті, що серед темної ночі вірили у світло”
ПОЧНІТЬ ЗНОВУ З НАТХНЕННЯМ ДОРОГУ СВЯТОСТІВ її житті всі спокуси закінчувалися поглибленням довір’я. Вона, переходячи через стільки спокус, ніколи не зрадила Бога. Божий ідеал реалізувався в її житті так, що вона стала шедевром Бога, найдосконалішим втіленням Божих планів. Ми створюємо розрив між вірою і життям, між нашими словами і ділами, між ідеалом і його реалізацією. Внаслідок випробування віри ми йдемо або назад, або відходимо. У цьому сенсі, Марія пробуджує у нас гризіння совісті. Марія, яка нам служить як приклад посвячення Богу з довір’ям, може бути названа Мати Божа прийняття або Мати Божа посвячення Богу, тому що постійно казала Богу: «Нехай буде так як бажаєш.» Точно, що Бог не хоче війни і ненависті, що з кожним днем все більше і більше поширюється навколо нас. Це не є плодами учнів Ісуса, але тих, які не належать Ісусу і Його Матері. Богородиця нам вказує шлях. Вона закликає нас, щоб знову розбудити в собі надхнення до молитви, за допомогою якої стаємо ближчими і більш подібними до Бога, який є єдиним джерелом любові та миру. Прислухаймося до заклику Матері, щоб самим досвідчити силу Бога, який бажає знову даруватися нам і провадити нас дорогами життя, а не ненависті та війни.

Блаженні ті,

Що серед темної ночі

вірили у світло...

Молитва
Діво Маріє, Царице Миру, звертаємося до Тебе, що являєшся тут в Меджуґор'ї, як Мама і Цариця Миру. Ти прийшла на руках з Ісусом – Царем Миру. Він єдиний є нашим миром. Одним з перших Твоїх слів були слова: Мир, мир нехай буде між людиною і Богом, і між людьми. Прибігаємо до Тебе, Мамо Миру, випроси нам мир. Мир нашим серцям, мир нашим думкам, мир нашим бажанням. Тобі віддаємо всі серця, в яких панує неспокій та ненависть. Тебе просимо, Царице Миру, випроси мир всім народам , в яких є війна. Випроси мир всім серцям які перебувають в страсі. Нехай запанує мир який приходить від Господа і який Він дає всім, що його шукають і просять.
 
О. Любо Крутович
 
Взято з газети "Світло Марії"
Переглядів 3 816
Додати коментар

Послання Богородиці, Цариці миру, 2 травня 2019 року, через візіонерку Мір’яну
"Дорогі діти, з Материнською любов’ю закликаю вас чистим і відкритим серцем, повним довір’я, відповісти на велику любов Мого Сина. Я знаю велич Його любові. Я носила Його в собі –  Гостію в Серці, світло і любов світу. Діти Мої, і Моє звернення до вас – це знак любові й ніжності Небесного Отця, одна велика посмішка, сповнена любов'ю Мого Сина, заклик до вічного життя. Кров Мого Сина з любові пролита за вас. Ця дорогоцінна Кров – для вашого спасіння, для життя вічного. Небесний Отець створив людину для вічного щастя. Неможливо, щоб померли ви, котрі знаєте любов Мого Сина, ви, котрі слідуєте за Ним. Життя перемогло, Мій Син – живий. Тому, діти Мої, апостоли Моєї любові, нехай молитва вказує  вам шлях і спосіб поширення любові Мого Сина – молитву в найпіднесенішій формі.  Діти Мої,  і коли ви стараєтеся жити словами Мого Сина, ви –  молитеся. Коли любите людей, яких зустрічаєте, ви – поширюєте любов Мого Сина. Любов  є тою, що відкриває двері Раю. Діти Мої, від  початку Я молилася за Церкву. Тому й вас, апостоли Моєї любові, закликаю молитися за Церкву та її слуг, за тих, кого покликав Мій Син. Дякую вам".

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 300 567
11:25, 14-07-2014
Всі статті

ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

А Ви були в Меджугор'є?


Квітень 2024 (32)
Березень 2024 (41)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (46)
Листопад 2023 (40)