Моліться Святому Духові

  • 05 травня 2015, 21:22
Моліться Святому Духові На початку Свого послання Марія говорить нам, якою є мета її об’явлень, її близькості та присутності. Зміцнює нас у вірі, що є з нами і не залишає нас. Також вона бажає, щоб і ми були й залишалися з нею. Метою її близькості є провадити нас до спасіння. Нашим спасінням є Ісус Христос. Він єдиний помер задля нас і нашого спасіння. Він помер через наші гріхи. Він помер, щоб ми мали життя в повноті. Першого дня Богородиця об’явилася у Меджуґор’ї з Дитятком Ісусом на руках. Нема нічого вартіснішого і дорогоцінного за той дар, який вона нам дає.

…В цей немирний світ і в немирні душі Богородиця приносить промінь світла і надію, бажаючи простягнути можливість виходу з темного кола, в якому живуть немало душ…


Богородиця як справжня мама любить нас, тому дивиться серцем і може бачити духовний стан нашого серця. Бо тільки той, хто любить, пізнає іншого. Вона бачить і розпізнає всі неспокої, які перебувають у нашому серці. Немирна душа закрита і вертиться довкола себе. Неспокійна душа не в змозі побачити реальний стан і можливість виходу. Спасіння може прийти тільки від іншого, так як і життя ми прийняли від іншого, від Бога. Заклики Богородиці приходять ззовні, а не зсередини нас і нашого немиру.

З немиром та отрутою, яку можемо носити у своєму серці, ми не можемо молитися. Отці пустині кажуть, що ми вже носимо в своєму серці все те, з чого походить гріх. Ісус, пояснюючи свої учням притчу про сіяча, говорить про причини, які приглушують насіння Божого Слова. Це утиски або переслідування за Слово, клопоти світу цього, принада багатства й жадоба інших речей. (Мр. 4:17-19). Це те, про що Богородиця говорить нам у Своєму посланні. Окуповані земними речами, збираємо плоди неспокою, слабкостей і втоми. Багато хто, на жаль, опинившись у такому стані, вдаються до алкоголю або наркотиків, які їх узалежнюють. Надмірні світські турботи, пияцтво та похоті не тільки обтяжують душу, але й відділяють людину від Бога. Багато людей перебувають у такому зачарованому колі, з якого більше не можуть знайти виходу. А якщо до того приєднається ще й бідність, то клопоти стають настільки великими, що перекривають кожну потребу за релігійністю та схиляють людину до думки про самогубство. Якщо відкриємо очі, то можемо побачити немало обтяжених і неспокійних душ, які ходять цим світом.

…Богородиця найкраще знає всемогутню переображуючу силу Святого Духа, адже тією самою силою в Своєму серці та в Своєму лоні зачала Божого Сина…


В цей немирний світ і в немирні душі Богородиця приносить промінь світла і надію, бажаючи простягнути можливість виходу з темного кола, в якому живуть немало душ. Богородиця найкраще знає всемогутню переображуючу силу Святого Духа, адже тією самою силою в Своєму серці та в Своєму лоні зачала Божого Сина. Послухаймо її заклик, щоби переобразитися благодаттю й силою Святого Духа.

Молитва:

Пресвята Діво Маріє, обручнице Святого Духа, прошу тебе: заступайся за нас у цій долині сліз, якою і ти пройшла. Ти мала відвагу вірити, віддати Себе і слідувати за Божою волею, тому приходиш до нас, щоби повести нас у простір свободи і краси, яку Бог обіцяє і дає всім, хто Йому відкривається. Ти є Пречиста, о Маріє, тому що Ти вірила. Випроси нам благодаті Святого Духа, молися з нами і за нас, так як Ти молилася з апостолами, очікуючи на Ісусову обіцянку – дар Святого Духа. Нехай Святий Дух переобразить у нас усе, що є надто слабке, грішне й немічне, та вчинить нас здатними віддати себе Божій волі, щоб день у день ми могли дедалі більше зростати в чистоті та свободі серця. Амінь.

о. Любо Куртович

Взято з газети "Світло Марії"
Переглядів 4 637
Додати коментар

Щорічне послання Богородиці, Цариці миру, візіонерці Мір’яні Солдо, 18 березня 2024

Візіонерка Мір’яна Солдо мала щоденні об’явлення від 24 червня 1981 року до 25 грудня 1982 року. На останньому щоденному об’явленні Богородиця, довіривши Мір’яні десяту таємницю, сказала, що буде ще їй являтися раз на рік – 18 березня. Так було протягом усіх цих років. Об’явлення почалося о 13:23 і тривало до 13:27.
 
“Дорогі діти! З милосердної Божої любові Я з вами. І тому як Мати закликаю вас, щоб вірили в любов. Любов, яка є єдністю з Моїм Сином. Любов’ю допомагаєте іншим відкрити свої серця, щоб пізнали Мого Сина й щоб полюбили Його. Мої діти, любов творить те, що Мій Син Своєю благодаттю освітлює ваші серця, росте у вас і дарує вам мир. Мої діти, якщо живете любов’ю, якщо живете Моїм Сином, матимете мир і будете щасливі. У любові є перемога. Дякую вам!”

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 299 553
11:25, 14-07-2014
Всі статті

ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

А Ви були в Меджугор'є?


Березень 2024 (35)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (47)
Листопад 2023 (40)
Жовтень 2023 (23)