Меджугор'є - місце молитви, миру»Роздуми над посланнями»М. М.»Дозвольте Богові ввійти до ваших сердець

Дозвольте Богові ввійти до ваших сердець

  • 05 листопада 2016, 12:25

Коли читаєш і роздумуєш над посланнями Божої Матері, здається, ніби Вона повертається до початку Своїх об’явлень. Це послання Вона починає із заклику, з яким звернулася вже третього дня Своїх явлінь, 26 червня 1981 р.: «Мир, мир нехай буде між людиною і Богом та поміж людьми».

У Своєму прощальному слові в Євангелії від Йоана Ісус каже Своїм учням, а також й учням до кінця світу: «Мир залишаю вам, ій мир даю вам; не так, як світ дає, даю вам його. Хай не тривожиться серце ваше і не страхається!» (Йо. 14, 27). Практично немає періодів у людській історії, коли б десь на планеті Земля не точилася війна. І сьогодні так само немає миру. У світі триває війна. Війна всіх проти всіх. У цьому світі й живуть учні Ісуса. Може видаватися, що Бог залишив цей світ. Ніби Він замовк. Слабкий людський розум питає: від чого, Ісусе, Ти відкупив нас? Нам наче не видно результатів цього відкуплення у світі, що охоплений тривогою, війнами та страхом. Але цей світ війни, ненависті та вбивства не належить тим, хто належить Ісусові. Це світ тих, хто не живе Його Духом.

 

У цьому світі й живуть учні Ісуса...

 

 

Ісус хоче влити Свою силу й упевненість у серця Своїх учнів, аби вони, зустрічаючись із випробуваннями та труднощами, не відчували себе самотніми й загубленими. Бог ніколи не залишає Своїх учнів, Свій народ і Свою Церкву. Бог хоче, щоб ми дозволили Йому прийти до нас. Він весь час стоїть біля дверей нашого серця, як Сам і каже: «От, стою при дверях і стукаю: як хто почує голос Мій і відчинить двері, увійду до нього і вечерятиму з ним і він зі Мною» (Одкр. 3, 20). Ісус хоче, аби ми в свободі прийшли до Нього. Він не примушує, але пропонує й дарує Себе тим, хто Його шукає й бажає.

 

Ісус хоче, аби ми в свободі прийшли до Нього...

 

 

Живучи молитвою, будете мати мир… Богородиця не говорить порожніх слів, Вона пізнала цей шлях до миру на своєму досвіді. Не існує іншого, більш легкого й широкого шляху, крім молитви. Прислухаймося до заклику Богородиці, щоб пережити те, що Вона обіцяє, у своєму житті.

 

 

Молитва:

Пресвята Діво Маріє, звертаюсь до Тебе, що неустанно приходиш до нас і промовляєш такі прості й вимогливі слова. У простоті Твоїх слів відкриваю мудрість життя. Ти, усеціло віддана Богові та сповнена милості, Своїм заступництвом пробуди наші серця, аби ми прагнули вічного, Божого. Царице Миру, даруй нам мир, який є у Твоєму серці. Ти знаєш, які шляхи Тобі довелося долати, які випробування Ти пройшла й зберегла той мир, який дає тільки Бог. Випроси нам витривалості на Божій путі навіть у ті хвилини, коли нам випадають хрести й життєві труднощі. Випроси нам дару молитви й постійності. Особливо доручаємо Тобі тих, хто несе у своєму серці війну й ненависть. Випроси для них світла й Божої милості, аби вони пережили джерело правдивого миру й повноти життя, яку дарує Бог. Амінь.

M. M.

Переглядів 3 841
Додати коментар

Послання Богородиці, 25 червня 2010., Меджуґор'є.
“Дорогі діти! Дякуйте зі Мною Всевишньому за Мою присутність із вами. Моє Серце радіє, бачачи любов та радість при проживанні Моїх послань. Багато з вас відгукнулось, але Я чекаю й шукаю всі оспалі серця, щоб пробудилися зі сну невіри. Наблизьтесь ще ближче, дітоньки, до Мого Непорочного Серця, щоб Я могла вас усіх вести до вічності. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 300 411
11:25, 14-07-2014
Всі статті

Фоторепортаж

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

А Ви були в Меджугор'є?


Квітень 2024 (24)
Березень 2024 (41)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (47)
Листопад 2023 (40)