Меджугор'є - місце молитви, миру»Новини»Завершилась духовна віднова в Меджуґор’є

Завершилась духовна віднова в Меджуґор’є

  • 22 лютого 2016, 14:02
Завершилась духовна віднова в Меджуґор’єЗ 19 по 21 лютого 2016 року в Меджугор’є проходила духовна віднова місцевого приходу на чолі з о. Кирилом Чуше зі Словенії. Розпочалася духовна віднова 19 лютого вечірньою молитовною програмою в парафіяльній церкві. Першого дня молитву на Розарії провадив фра Йосеф Марія Каталініч, а Святу Месу служив отець Кирило, в співслужінні з 7 священиками. Отець Кирило головував під час відправлення Святих Мес всі дні духовної віднови. А в додаток до участі в вечірніх молитовних програмах о. Кирило дав серію лекцій для прихожан в залі ім. Івана Павла II. До духовної віднови також долучилась і францисканська молодь Меджуґор’є.
Отець Кирило є відомим словацьким священиком відповідальним за духовні віднови. Він розповів про свій власний досвід прощення своєму батьку, який здійснював насилля по відношенню до нього та їхньої сім’ї, про те, як він дійшов від ненависті до батька до прощення та любові, про те, як він тепер говорить йому, як його любить. В цьому контексті він розповідав про духовне зцілення в цілому. Серед іншого він розповідав в своїй проповіді першого дня про таке: «Ми покликані будувати цей світ і Царство Боже. Пробачте, і вам буде прощено. Дорога прощення є не легкою.
Іноді людині просто потрібно впасти на коліна та молитися. І під час цього періоду посту, ми можемо з вами наблизитися до Бога та Пресвятої Діви Марії. Як це гарно, коли ми готуємося до Меси молитвою розарію, як приємно бути з Господом. Іноді людина відчуває, що їй важко молитися, відчуває себе не зібраною. Тому просіть Пресвяту Марію, щоб допомогла вам слідувати за світлом, та зберегти це світло в серцях. Візьміть в руки Розарій та моліться його вдома. Через молитву ви станете більш відкритими. Друга річ, яку повинні робити під час періоду посту, це добрі справи. Зроби добру справу. З Божою допомогою ми можемо робити добрі справи один одному. Третя річ – це піст. Зрозумійте, що Бог вас любить. На цьому шляху маємо 8 кроків. Першим кроком є те, що в кожній людині ми маємо бачити добро.
Друге, це те, що ми повинні бути щирими в своїй розмові. Третім кроком є визнання своїх помилок. Четвертим кроком, є те, коли дійде до сварки, ми повинні навчитись прощати образи, щоб Божа любов могла перемогти. П’ятий крок – ми повинні усвідомити свою меншовартісність по відношенні до Бога. Шостий – нести служіння з любові. Сьомий крок – маємо навчитися, що від кожної людини можемо, щось почерпнути. Восьмий кок – ми повинні бути вдячними Богові за все, що Він нам дає: добре чи погане. Дозвольте Богові та Марії обійняти вас. Бог хоче для вас лише добра» – поміж іншого розповів керівник духовної віднови в Меджуґор’є.

 

Переглядів 2 676
Додати коментар

Послання Богородиці, Цариці Миру через візіонерку Марію Павлович, 25 червня 2014 року
«Дорогі діти! Всевишній дає Мені благодать, що можу ще бути з вами і вести вас у молитві на дорогу миру. Ваше серце і душа прагнуть миру і любові, Бога і Його радості. Тому, діточки, моліться, моліться, моліться, і в молитві відкриєте мудрість життя. Я благословляю усіх вас і заступаюсь за кожного з вас перед Моїм Сином Ісусом. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик»

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 300 505
11:25, 14-07-2014
Всі статті

Фоторепортаж

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

А Ви були в Меджугор'є?


Квітень 2024 (28)
Березень 2024 (41)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (47)
Листопад 2023 (40)