Меджугор'є - місце молитви, миру»Свідчення»Свідчення»Вибрані парафія Меджугор’я та візіонери

Вибрані парафія Меджугор’я та візіонери

  • 02 липня 2022, 12:10
На початку об’явлення візіонери запитали Богородицю, чому вона з’явилася в цій парафії, на що Божа Матір відповіла: «Мої дорогі ангели, тут багато віруючих. Я знайшла тут ще живу віру».
Про те, чому обрала саме цю парафію, Богородиця розповідає також у посланні від 21 березня 1985 року: «Дорогі діти! Хочу вам давати послання й тому сьогодні закликаю вас проживати й приймати Мої послання. Дорогі діти, люблю вас і в особливий спосіб вибрала цю парафію, яка миліша Мені за інші, де Я радо перебувала, коли Всевишній посилав Мене. Тому закликаю вас: прийміть Мене, дорогі діти, щоб і вам було добре. Слухайте Мої послання! Дякую вам, що відповіли на Мій заклик».
На запитання візіонерів, чому Вона обрала саме їх, адже вони не вважають себе кращими за інших, Богородиця відповіла: «Бог не завжди обирає найкращих!» Просто вони повинні були стати дорослими за одну ніч.
Мір’яна:
«Для Богородиці як Матері немає привілейованих дітей. Я для неї, як і всі інші, Вона послуговується мною, щоб через мене давати послання, а тепер послуговується й вами, щоб ви несли ці послання далі, щоб бути Її апостолами. Ми всі однаково важливі. Я не є для неї важливішою, тому що бачила Її, Вона не вибрала мене тому, що я краща за інших, просто тоді я була потрібна Їй такою, якою є. Ось чому я ніколи не питала в Неї нічого особистого, оскільки знаю відповідь: «Моліться, постіть, нехай буде воля Божа. Віддай своє життя до рук Бога і не бійся».
Віцка:
«Для мене велика честь, що Бог і Богородиця прийняли мене за свою. У Неї були на це Свої причини, і Їй їх не потрібно було нам розповідати. Можливо, одного дня всім стане зрозумілішим, коли щось почне відбуватися в майбутньому».
Іван:
«Немає дня, щоб я не запитав себе, чому Богородиця обрала саме мене. 29 років тому Богородиця вказала на мене пальцем і вибрала мене», – свідчив Іван на двадцять п’ятій річниці на радіостанції «Мир Меджуґор’є». Серед іншого він сказав: «Учора ввечері Богородиця нагадувала мені про перші дні об’явлення й сказала мені: «Іване, ти пам’ятаєш перший день об’явлення, коли ти хотів утекти від Мене й сховатися? Ні, ти не міг утекти. Бог мав особливий план із тобою і твоїм життям».
Іванка:
«Я навіть сьогодні не знаю, чому Богородиця обрала мене. Я знаю лише, що Бог дав мені багато й багато від мене вимагає, тому що сама Богородиця сказала мені на останній черговій зустрічі: «Благодаті, яку мала ти та твої брати й сестри, не мав ніхто на цій землі».
Марія:
«Через те, що Богородиця вибрала мене, я багато разів запитувала себе: «Чому я? Чому не хтось інший? Можливо, Вона могла вибрати когось набагато кращого?» Бо сама знаю, що я не ідеальна, що не без вад. Бог вибрав нас шістьох, я не знаю, чому він нас вибрав. Я просто знаю, що для Бога найважливіше те, що ми відповіли на Його заклик».
Яків:
«Я навіть не знаю, як я опинився того дня з Марією, яка є моєю далекою родичкою, тому що, логічно кажучи, вони зі мною не дружили, бо не хотіли компанії малих дітей біля себе. Я ніколи не зможу достатньо подякувати Богові за те, що Богородиця вибрала мене. Я навіть просив Її одного разу показати всім, яка Вона гарна. Коли я прийшов додому після об’явлення першого дня, я накрив себе ковдрою з головою і сам собі говорив з подивом. Я дійсно бачив Богородицю».
Джерело: medjugorje-info.com
Переглядів 2 074
Додати коментар

Послання Богородиці, 25 березня 1995., Меджуґор'є.
“Дорогі діти! Сьогодні закликаю вас жити мир у ваших серцях і сім’ях. Немає миру, дітоньки, там, де не моляться, і немає любові там, де нема віри. Тому вас, дітоньки, усіх закликаю сьогодні знову вирішити вибрати навернення. Я близько вас, дітоньки, і вас усіх кличу у свої обійми, щоб вам допомогти, але ви не хочете, і так сатана спокушає вас, і в найменших дрібницях ваша віра зникає. Тому, дітоньки, моліться, а через молитву будете мати благословення й мир. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 299 553
11:25, 14-07-2014
Всі статті

ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

А Ви були в Меджугор'є?


Березень 2024 (35)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (47)
Листопад 2023 (40)
Жовтень 2023 (23)