Марія привела мою сім’ю до Бога

  • 01 листопада 2018, 22:51
Марія привела мою сім’ю до БогаСлава Ісусу Христу!

Моє знайомство з Меджуґор’єм розпочалося близько семи років назад на меджугорській молитовній зустрічі в Латвії, у Ризі. Відтоді Божа Мати веде нашу сім’ю ближче до Бога.

Я та мої троє дітей охрещені як католики. А чоловік був атеїстом, хоча в дитячому віці був хрещений як старообрядець. Й ось на зустрічі всім дарували вервиці привезені з Меджуґор’я. Я подумала, що в нас із дітьми вервиці є, тож подарую цю чоловікові. Чоловік був дуже здивований, але нічого не сказав, просто посміхнувся.

За рік, у 2012-му, нам випала можливість поїхати до Меджуґор’я на дні молоді. Ця поїздка була великою мірою через цікавість і як екскурсія.

Звичайно, ми багато й із задоволенням молилися, але нічого особливого не чекали. У тій поїздці було чимало різних чудес, але більше зовнішніх й не зовсім зрозумілих. А ось по приїзді додому, протягом цих шести років, Бог вів нас у чудесний спосіб далі.

Мій чоловік Борис із невіруючого перетворився на справжнього християнина, конвертувався в католики, постійно ходить до костелу, зараз щодня читає Євангеліє, дивиться християнські передачі й слухає проповіді, і сам при нагоді розказує про свою віру. А також він каже, що це Марія покликала його через вервицю.

Ми входимо до молитовної групи, до спільноти співпрацівників Святої Матері Терези. Працюємо на кухні для бідних, читаємо лекції в школі Християнського Життя і Євангелізації Святої Марії з Назарета, Матері Церкви. Також улітку беремо участь у дитячому католицькому таборі. Маємо служіння серед ув’язнених і хворих.

Й ось це моя друга поїздка до Меджґор’я. це були реколекції тиші, посту й молитви. На жаль, я приїхала одна: чоловік приїхати не зміг, його не відпустили з роботи. Але він переказував сердечні вітання нашій Небесній Матусі й подумки був зі мною.

Цього разу все було по-новому, це була зустріч зі своїм серцем. Тут Божа Мати дала мені можливість зазирнути до глибини мого серця й побачити свої гріхи та свою слабкість. Допомогла мені ще сильніше відкрити своє серце Ісусові. На адорації в моєму серці відбулися зміни: я змогла примиритися зі своїм минулим, прийняти тих людей, із якими мені важко спілкуватися.

Я зрозуміла, що тільки в пості, тиші й молитві можна почути плани Бога на твоє життя, полюбити Хрест. На прекрасних зустрічах з отцем Марінко дізналася про ті речі, про які раніше не замислювалася. Найважливіше в нашому житті - це «отримати Бога», а не отримати від Бога. У молитві головне слухати, а ми звикли тільки говорити. У молитві важливо не багато думати, а багато любити. Піст - нерозлучний друг молитви.

Богородиця бажає нас усіх привести до милосердного серця Ісуса, переживає за нас.

Це була справжня зустріч із Марією та Ісусом. Я знаю, що буде продовження, що Бог вестиме нас і надалі. Тільки тоді, коли ми пізнаємо свої слабкості та свої немочі, Бог дає нам Свою силу.

Дякую Господу за цю поїздку.

Бажаю всім відкрити своє серце Ісусові й Марії. Із Богом!

Ванда, Латвія

Взято з газети Світло Марії

Переглядів 3 332
Додати коментар

Послання Богородиці, 25 вересня 2016., Меджуґор'є.
“Дорогі діти! Сьогодні закликаю вас до молитви. Нехай молитва буде для вас життям. Тільки так ваше серце наповниться миром та радістю. Бог буде близько біля вас, і ви відчуєте Його у своєму серці як приятеля. Ви розмовлятимете з Ним як із Тим, Кого знаєте, і, дітоньки, матимете потребу свідчити, бо Ісус буде у вашому серці, а ви з’єднані в Ньому. Я з вами й люблю всіх вас Своєю Материнською любов’ю. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 299 186
11:25, 14-07-2014
Всі статті

ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

А Ви були в Меджугор'є?


Березень 2024 (26)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (47)
Листопад 2023 (40)
Жовтень 2023 (23)