Нас зібрала Богородиця

  • 09 травня 2018, 21:03

Нас зібрала Богородиця«Прекрасне торжество відбулося в суботу, 28 квітня 2018 р., в Шилуві (Литва), де зібрала нас Богородиця.  Це була 7-а  міжнародна молитовна зустріч за мир.  Зібралися паломники з Латвії, Польщі, Білорусі, Калінінградської області Росії, а також із різних сіл та міст Литви.

Позаяк у Литві ще тільки настає справжня весна й у базиліці було досить прохолодно, нас чудово зігрівала молитва (як і прийнято на таких зустрічах,  ми молилися всі три частини Вервиці), а сердечний  спів молоді з Латвії голосом усіх учасників підіймав вгору наші серця, прославляючи Господа. Цілий день – єдині в молитві!
Щире спасибі  всім священикам, які приїхали і які служили паломникам в конфесіоналі, а також громаді місцевої парафії Шилуви, яка опівдні щедро підкріпила всіх учасників кашею та зігріла чаєм.
Особливо повчальним і зворушливим було свідчення отця Циріла зі Словенії. Невимовно важкий шлях до повного прощення: цей дар він отримав «у школі Богородиці», не випускаючи з рук Розарію. Кульмінацією дня стала свята Месса й поклоніння Ісусові в Пресвятих Дарах.
Сподіваюся, що ми повернулися  додому зовсім іншими людьми, на наших обличчях сяяла радість, яка свідчить, що нас відвідала щедра благодать Божа».
                                                                                       С. Алойза SJE, Шилува, Литва

 «Коли я  повернулася після зустрічі додому, у Вільнос, то відчула себе  так, наче повернулася із Меджуґор’я. Протягом усього дня Бог творив багато в моєму серці. Загальна атмосфера допомогла мені відкритися Господу, спілкуватися з Ним. Я ще більше усвідомила, наскільки це важливо – те, що сьогодні з’являється Богородиця, те, що Вона з’являється щодня. І якщо ми не можемо збагнути цього чуда, тоді втрачаємо багато милостей, які Бог дає нам через Марію. Бог закликає нас через Богородицю. Я зрозуміла, що, перебуваючи й у Литві, завжди можу в мить Об’явлення (за місцевим литовським часом) зупинитися й помолитися  – в  ту мить, коли відкриваються Небеса».
                                                                                                                         Віда, Литва

«Хотілося б висловити величезну вдячність, особливу подяку всім, хто організував цю просто фантастичну молитовну зустріч у литовській Шилуві, тому що для мене це було просто неймовірне свято і величезне благословення Милосердного Бога. Мене не покидає відчуття, що це благословення Бог подарував не лише особисто мені, але й  багатьом-багатьом білорусам, яких я привіз туди у своєму серці. У нас в Білорусі був робочий день, і тому не всі охочі змогли туди приїхати. Саме тому я  відчував на собі велику відповідальність за багатьох …»
                                                                                 Володимир, Білорусь

«На цій зустрічі я відчула величезну Божу Любов і ніжність Богородиці, яка по-новому підіймає й надихає до навернення серця. У цій величній благодаті, яку я пережила, хочеться щораз глибше осягнути Божий задум щодо мене й зуміти втілити його в життя».
                                                                                            Наталія, Латвія

«Я усвідомила, яку велику роль відіграє Богородиця на шляху людини до Бога. Яка це потужна зброя –  Розарій – для досягнення миру всередині себе й навколо. Це шлях до прощення, духовного зростання, досягнення любові. Я побачила, як сильно Пресвята Діва Марія оберігає мене».
                                                                                                    Оля, Білорусь

«Дякую Богу, Пресвятій Діві Марії, отцю Цирілу, Терезі, усім організаторам й учасникам молитовної зустрічі за можливість відчути свою належність до Меджуґор’я, відчути це материнське тепло (навіть у прохолоді прекрасного храму) і  це безмежне світло Марії, знову стати учнем «у школі Богородиці» . Великий поклін усім священикам, які приймали до Сповіді, особливо за їх мудрість, чуйність та відкриті серця!»
                                                                                       Наталія, Калінінград

«Коли ми лише збиралися їхати на молитовну зустріч, я ловила себе на думці: «Чому цю зустріч назвали Меджуґорською? Адже вона планується в Литві». Скажу відразу, на той час ми вже встигли побувати в Меджуґор’ї. І ось ми  в місті Шелува, молимося в костелі перший Розарій, а на екрані фотографії з гори Об’явлення й гори Хреста – і я починаю плакати. Мене  охопили легкість, радість і любов. Так завжди відбувається, коли Бог торкається серця. Щось дуже схоже трапилося зі мною і в Меджуґор’ї. Тільки там ми були тиждень. На перший погляд, це  довго, але насправді це так мало. І там, перед самим від’їздом я розплакалася, як маленька дівчинка. Так не хотіла від’їжджати від Мами. І ось на молитовній зустрічі в м. Шелува я отримала «привіт із Меджуґор’я». Марія з такою великою любов’ю піклується про нас! І зараз, коли я дописую останні рядки, мені згадуються слова: «Якби ви знали, як сильно Я вас люблю, ви б плакали від радості».
                                                                                          Ірина, Білорусь

«Ми готували кашу для всіх учасників і тому не мали можливості брати участі у всій програмі. Але коли священик після вечірньої Святої Меси благословляв нас Пресвятими Дарами, я зрозуміла, що його усмішка і вираз обличчя у великій любові залишаться перед очима в мене на все життя».
                                                                                     Лайма, Литва (Шилува)

 «Ви привезли нам частинку Неба. Деякі люди з нашої молитовної групи навіть хвалилися, що в них виросли крила . Так, так, не смійтеся! Багато з них  міцно вхопилися за Розарій, почали постити щосереди та щоп’ятниці. У наших серцях горить Любов Марії, нашої спільної Матері».
                                                                                        Ілона, Литва(Шилува)

«Мене звати Таня. Я з Білорусі. У Шелуві, під час свідчення священика зі Словенії і молитви Розарію, я відчула, як до мого серця торкається Марія і витягує кілька скалок із нього. Це скалки непрощення й те, що я ще не віддала Господу, що є важким для мене ще з дитинства. Марія в тиші запитала мене, чи погоджуюсь, щоб Вона делікатно вийняла їх. Я відповіла «так», хоча мені було боляче і по обличчю текли сльози. Історія життя того священика дуже схожа з моєю. За тиждень до своєї смерті мій батько примирився з Богом та сім’єю, хоча впродовж усього свідомого життя був атеїстом. Слава Господу!»
Таня, Білорус
 
Нас зібрала Богородиця
Нас зібрала Богородиця
Нас зібрала Богородиця
Нас зібрала Богородиця
Нас зібрала Богородиця
Нас зібрала Богородиця
Нас зібрала Богородиця
Нас зібрала Богородиця
Нас зібрала Богородиця
Нас зібрала Богородиця
Нас зібрала Богородиця
Нас зібрала Богородиця
Нас зібрала Богородиця
Нас зібрала Богородиця
Нас зібрала Богородиця
Нас зібрала Богородиця
Нас зібрала Богородиця
Нас зібрала Богородиця
Переглядів 8 317
Додати коментар

Послання Богородиці, 25 вересня 2011., Меджуґор'є.
“Дорогі діти! Закликаю вас: нехай цей час буде для всіх вас часом свідчення. Ви, які живете в любові Божій і скуштували Його дарів, засвідчуйте їх своїми словами та життям, щоби були на радість і заохочення іншим у вірі. Я з вами й безперестанку заступаюся перед Богом за всіх вас, щоб ваша віра завжди була живою й радісною та в любові Божій. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 300 548
11:25, 14-07-2014
Всі статті

ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

А Ви були в Меджугор'є?


Квітень 2024 (32)
Березень 2024 (41)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (46)
Листопад 2023 (40)