Під поглядом Марії (Тереза Ґажійова)

  • 04 червня 2021, 15:47
Послання Богородиці, Цариці миру, 25 травня 2021 року
“Дорогі діти! Дивлюсь на вас і закликаю: поверніться до Бога, бо Він є любов і Мене з любові послав до вас, щоб вела вас шляхом навернення. Залиште гріх і зло та рішіться на святість – і радість запанує, і ви будете Моїми простягнутими руками в цьому загубленому світі. Бажаю, щоб ви були молитвою й надією для тих, хто не пізнав Бога любові. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик!”
«Дивлюсь на вас», – починає Своє послання Богородиця. «Для мене під час об’явлення найкращими є очі Марії, – описує нам свій досвід зустрічей із Богородицею під час об’явлення візіонер Яків. – Коли я дивлюся в Її очі, то бачу в них стільки любові й одночасно відчуваю це у своєму серці. Погляд Богородиці говорить сам за себе. Як у всіх інших, у мене є багато питань, які хотів би поставити Їй, але коли я стою перед Нею, ці питання марні. Тоді я багато чого розумію просто тому, що дивлюся на Неї. Дивлячись в очі Діви Марії, я отримую відповіді на всі питання, які хотів поставити».

Під цим поглядом ми знаходимося усі, усі її діти. Візіонери говорять нам: «Ми не є привілейовані, коли бачимо Богородицю, Вона є матір’ю всіх нас. Вона любить нас однаково, Вона дивиться на усіх нас з однаковою любов’ю».

Її любов шукає нашої любові. Вона часто говорить нам, що хоче дивитись нашими очима. Допомагати іншим нашими руками. Це можливо. Ми бачимо це на прикладах тих, хто Її любить. Візіонерка Мір’яна розповідає про свою зустріч із Папою Римським Іваном-Павлом ІІ: «Я ніколи не забуду любові, яку випромінював Святіший Отець. Те, що я відчувала поруч із ним, було схоже на те, що я відчувала з Богородицею. Дивитись йому в очі було однаково, що дивитись Їй в очі».

Близька дружба з Богородицею насправді робить нас подібними до нашої матері. Як кажуть, скажи мені, хто твій друг, і я скажу тобі, хто ти. Марія закликає нас повернутися до Бога, а це означає повернення до любові. В одному посланні вона тричі повторила зі сльозами на очах: «Бог є любов, Бог є любов, Бог є любов».
А в іншому Вона говорить нам: «Моє ім’я любов. Ось чому Я з вами стільки часу, бо Мене до вас посилає Велика Любов. Я прошу вас зробити те саме». Марія пробуджує нас до життя своєю любов’ю, ми Їй потрібні. Вона доручає нам місію – любити, як Вона. Це невтомно нагадує нам, що ми можемо досягти цього, якщо житимемо Її основними посланнями: щодня серцем молитися на вервиці, роздумувати й жити словом Божим, часто приймати Євхаристію, постити на хлібі та воді щосереди та п’ятниці, щомісяця сповідатися.

Сьогодні Вона говорить нам, що ми загубилися. Вибрати любов означає завжди бути найденим і знаходитись знову на правильному шляху. Ісус міг зробити все силою, але Він обрав шлях любові, – навчає нас Марія. «З цією ж добротою й великодушністю ставтеся до душ, які зустрічаєте. Нехай ваша любов їх навертає». «Нехай вашим єдиним засобом завжди буде любов. Любов’ю обернете на добро все, що сатана хоче знищити й присвоїти. Лише так ви будете цілковито Моїми, а Я зможу вам допомогти»

Сила любові Марії виявляється через життя мільйонів паломників з усього світу, які пройшли через Меджуґор’є та у своїх домах поширюють Її послання надії тим, хто ще не пізнав Божої любові. Будьмо і ми всім серцем, такими людьми, із вдячністю відповімо на заклик Марії, будьмо такими ж молитвою та любов’ю, як і Вона. Ми теж важливі у великому плані, який Бог здійснює через Меджуґор’є. Бог хоче навернути весь світ і закликати його до спасіння й до шляху до нього, який є початком і кінцем усього буття.

Молитва
Небесний Отче, ми дякуємо тобі за 40 років, прожитих під Твоїм люблячим поглядом за посередництвом Марії. Відкриваємо Тобі наші серця, наша Мати, ми дозволяємо Тобі дивитися на нас, щоб перемінила нас Своєю любов’ю та вчинила подібними до Тебе. Допоможи нам залишити гріх й зосередитись на любові. Нехай Твоя обіцянка буде виконана через нас: «Молитвою та вашою любов’ю світ стане на кращий шлях, і любов запанує у світі». Амінь.
Переглядів 1 863
Додати коментар

Послання Богородиці, 25 грудня 1999., Меджуґор'є.
"Дорогі діти! Це час благодаті. Дітоньки, сьогодні в особливий спосіб, із Маленьким Ісусом, Котрого тримаю на Своїх руках, даю вам можливість вибрати мир. Через ваше ТАК для миру й рішення вибрати Бога відкривається вам нова можливість для миру. Тільки так, дітоньки, цей час-століття буде для вас часом миру й добробуту. Тому поставте Маленького Новонародженого Ісуса на перше місце у своєму житті– і Він вас поведе дорогою спасіння. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 300 431
11:25, 14-07-2014
Всі статті

Фоторепортаж

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

А Ви були в Меджугор'є?


Квітень 2024 (25)
Березень 2024 (41)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (47)
Листопад 2023 (40)