Будьте любов'ю і молитвою (Терезія Ґажіова)

  • 03 травня 2019, 18:04

Будьте любов'ю і молитвою (Терезія Ґажіова)Ми знаходимося в Пасхальному часі, часі благодаті та милосердя. Ми радіємо Божій перемозі. У всіх костьолах звучить вигук: «Христос воскрес!» Цариця миру, проте, звертає нашу увагу на те, щоб ми  не дозволили вітру ненависті та немиру запанувати в нас і навколо нас, а також на те, що диявол хоче немиру й непорядку.

Для нас добре знати, що відбувається, звідки походить зло, і назвати його на ім‘я. Деколи зло буває дуже гучним. Любов – тиха, вона не шумить, але це не означає, що її немає. Любов сильніша від усього зла. Доказом тому служить Воскресіння Ісуса. Діва Марія зосереджує наш погляд на цьому.

«Ви, дітоньки, покликані бути любов’ю та молитвою». І сьогодні таким чином Вона вчить нас не занурюватися в глибини наших проблем, а просто віддати їх Богові. Більше довіряти Йому.

Господь Ісус сказав святій Фаустині: «Якщо душа наповнена жаром чистої любові до Мене, то всі труднощі зникають, як мла під промінням сонця, і таку душу бояться зачепити, а всі противники бояться доступитися до неї, бо відчувають, що ця душа сильніша від усього світу».

У світлі цих слів ми можемо уявити собі життя Ісуса і Марії, а також свідчення безлічі святих, які слідують за ними. Незважаючи на всі труднощі й спокуси, завжди незмінним залишається одне: молитвою і любов'ю перемагаємо навіть те, що по-людськи здається нам неможливим. Ми стільки разів чуємо в посланнях Цариці миру, що вічне життя на небесах досягається молитвою і любов'ю.

«...Моліться і любіть, дорогі діти! Любов'ю можете зробити й те, що, думаєте, є неможливим ... Знаю, що вам важко, бо навколо себе бачите все більше темряви. Діти мої, її потрібно розбити молитвою і любов’ю. Той, хто молиться і любить, не боїться, він має надію і милосердну любов, бачить світло і бачить Мого Сина... Моє материнське серце хоче, щоб ви, апостоли моєї любові, були малими світлами світу, світячи там, де хоче запанувати темрява; щоб своєю молитвою і любов’ю вказували правильний шлях, щоб рятували душі... Молитвою та вашою любов’ю світ стане на кращий шлях, і любов запанує у світі... Будьте молитвою й любов’ю для всіх тих, котрі далеко від Бога та Його любові... Любов'ю ви досягнете всього й навіть того, що, на вашу думку, є неможливим... Тільки любов’ю та молитвою, дітоньки, можете прожити цей час, даний вам для навернення».

Діва Марія закликає нас молитися за дар Божої любові. Коли в нас є Божа любов, у нас є все.

Апостол Павло підсумовує в гімні любові, у Посланні до Корінтян: «Тепер же зостаються: віра, надія, любов – цих троє; але найбільша з них –  любов».

Візіонерка Марія на питання, яке послання Діви Марії є найкрасивішим, одного разу відповіла: «Даю тобі Свою любов, щоб ти передавала її іншим!» Але це також і найважче. «Пережити красу любові Діви Марії й знати, що ця любов – дар, це те найпрекрасніше житті. Але коли я стараюся любити інших і дарувати їм цю любов, це так важко, що мені часто соромно за свою недостатню любов у порівнянні з материнською любов‘ю Богородиці.

Кожен день я молюся про те, щоб усе більше й більше відкриватися любові Марії та щоб я могла передавати її кожній людині. Молюся за те, щоб інші могли відчути цю любов і поширювати її далі».

Нехай Діва Марія надихне нас для Божої любові! Поєднані  в молитві з Нею, ми можемо зупинити зло.

Молитва:

Небесний Отче, дякуємо Тобі за те, що можемо досвідчувати Твою любов і завдяки явлінням Марії. Дякую за всіх, хто відкрив свої серця за Її заступництвом і почав любити та молитися. І сьогодні, з'єднані з Нею в молитві, ми просимо: дай нам Свою любов. Нехай Твоя любов і милосердя діють та воскрешають від смерті там, де панує вітер ненависті й немиру. Нехай Твоя любов переможе. Амінь.

Переглядів 1 989
Додати коментар

Послання Богородиці, Цариці Миру від 2 листопада 2015 року
Дорогі діти, знову вам хочу говорити про любов. Зібрала вас коло Себе в ім’я Мого Сина, з Його волі. Хочу, щоб у вас була міцна віра, що випливає з любові. Бо ті Мої діти, які розуміють любов Мого Сина, і її наслідують, живуть у любові й надії. Вони спізнали Божу любов. Тому, діти Мої, моліться, моліться, щоб могли щораз більше любити і творити діла любові. Бо сама віра без любові і діл любові не є те, чого прошу від вас. Діти Мої, то є видимість віри. Це є вихваляння себе. Мій Син жадає віри й діл, любові й доброти. Я молюсь, а також прошу й вас: моліться і жийте любов'ю, бо хочу, щоб Мій Син, коли дивитиметься на серця всіх Моїх дітей, міг у них побачити любов і доброту, а не ненависть і байдужість. Діти Мої, апостоли Моєї любові, не втрачайте надію, не втрачайте силу. Ви це можете. Я вас підбадьорюю і благословляю. Бо все це цьогоземне, яке багато Моїх дітей, на жаль, ставлять на перше місце, промине, а лише любов і діла любові залишаться і відкриють браму Царства Небесного. При тій брамі Я на вас чекатиму. При тій брамі хочу привітати й обійняти всіх Своїх дітей. Дякую Вам!

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 299 553
11:25, 14-07-2014
Всі статті

ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

А Ви були в Меджугор'є?


Березень 2024 (35)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (47)
Листопад 2023 (40)
Жовтень 2023 (23)