Меджугор'є - місце молитви, миру»Новини»Уже впродовж 25 років Mary’s Meals – це просте рішенням голоду в світі

Уже впродовж 25 років Mary’s Meals – це просте рішенням голоду в світі

  • 25 жовтня 2017, 15:20

Уже впродовж 25 років Mary’s Meals – це просте рішенням голоду в світі9 жовтня, 2017 р.Б., в залі Святого Йоана Павла II, ми святкували 25 річницю існування гуманітарної організації Mary’s Meals (Їжа Марії), засновником якої є Маґнус Мак Фарлеін Барроу. З нагоди святкування окрім великої міжнародної родини Mary’s Meals разом із парафіянами зібралося багато друзів. Вони усі приїхали в паломництво щоб подякувати за все, що отримали через Меджуґор'є.

«Mary’s Meals – це прекрасний подарунок, який ми отримали від Господа Бога. Якщо ми не занурені в молитву та Божу любов, є неможливим робити щось значне. Ось чому ми знову приїхали сюди в час цієї великої річниці. Я щиро вірю, що Mary’s Meals є плодом Меджуґор'є. Подорожуючи по всьому світу, можу побачити, що благодать, яка іде через Меджуґор'є перемінює, змінює світ. Дякуючи присутності Богородиці, світ став набагато кращим місцем. Я знаю, що багато чого незнаю, але знаю, що Mary’s Meals є прекрасним подарунком, який ми отримали. Також це і велика відповідальність. Я особливо вдячний сьогодні парафії Меджуґор'є, всім тим, хто підтримував мою роботу, також дякую о. Марінко за його підтримку, бо це велике натхнення для нас. Дякую з глибини всього серця усім вам. Будь ласка моліться за нашу місію і за всіх то хто долучається до неї. Так, як ми усі задіяні в цьому, нашою метою є завжди вшановувати нашу Небесну Маму, щоб вона усіх привела до Свого Сина. Числа вражають, бо зараз ми годуємо 1 230 171 дітей. Але важливішим є те, в який спосіб ми це робимо, щоб все це і надалі залишалося учинком, зробленим з любов’ю.», – сказав Маґнус Мак Фарлеін Барроу.

Джулія, дружина Маґнуса, стала частиною цього проекту, так само, як і посередниця Мілона із Габсбургу, співзасновниця хорватської організації Mary’s Meals Željka Markić, а також Gay Russel та Dalitso Mcheka, які є директорами Mary’s Meals в Малаві.

На початку цього вечора, гість та парафіяльний священик Меджуґор'є привітав усіх присутніх та сказав: «Це історія конкретних вчинків, історія однієї любові, яка стала хлібом.»

Хорватська Пошта з Мостару була також задіяна в святкуванні цієї річниці, випустивши особливі поштові марки, які були представлені Željka Šaravanja – головою відділу Філателії. Це був такий подарунок для організації Mary’s Meals з приводу такої оказії. Автором цієї поштової марки, яка з 9-го жовтня 2017 р. вже є у вжитку, є Девід Свіфт, а сама марка була надрукована в видавництві Zrinjski, номінальна вартість якої становить 3,10 конвертованих одиниць.

Назва Mary’s Meals створена в честь Марії – Матері Божої і є плодом Меджуґор'є. В 1983 році коли Маґнус був маленьким хлопчиком, він приїхав в Меджуґор'є зі своїми братами і сестрами і це паломництво кардинально змінило життя всієї їхньої сім’ї. У 1992 році коли він дивився по телебаченні жахливі сцени війни, яка була у той час в Боснії і Герцеговині, він вирішив привезти гуманітарну допомогу сюди. В цьому йому допомагав його рідний брат. Так розпочалася ця дивовижна історія і виникла організація Mary’s Meals, яка поміняла життя мільйонів дітей з усього світу. Mary’s Meals щодня забезпечує гарячою їжею голодних дітей з найбідніших країн світу. Для більшості цих дітей, це єдина їжа, яку вони можуть отримати на один день і це водночас та їжа, яка перемінює їхні життя, може забезпечити їхню щоденну потребу в харчуванні та заохочує отримати освіту, що може врятувати їх від бідності  в майбутньому. 30 одиниць вільно конвертованої валюти достатньо для того, щоб одна дитина мала щоденну їжу, а також освіту протягом одного цілого року. (Фото)

Переглядів 3 305
Додати коментар

Послання Богородиці з Меджугор'я, 30 серпня 1984р.
"Дорогі діти! І хрест був у Божому плані, коли ви його збудували. Особливо в ці дні йдіть на гору й моліться перед хрестом. Мені потрібні ваші молитви. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик!”

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 299 588
11:25, 14-07-2014
Всі статті

ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

А Ви були в Меджугор'є?


Березень 2024 (37)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (47)
Листопад 2023 (40)
Жовтень 2023 (23)