Меджугор'є - місце молитви, миру»Новини»Кореспондент Польського Католицького Інформаційного Агенства у Меджуґор'є

Кореспондент Польського Католицького Інформаційного Агенства у Меджуґор'є

  • 01 квітня 2017, 08:06

Кореспондент Польського Католицького Інформаційного Агенства у Меджуґор'єПольський народ, як нація має особливу відданість Матері Божій і багато хто із польських паломників приїжджає в Меджуґор'є. Журналіст Якуб Кубіца із Польщі, який є партнером Польського Католицького Інформаційного Агенства, нещодавно був у Меджуґор'є.  Мета його поїздки - відвідати Меджуґор'є та привезти свої враження польським людям, перш ніж сюди прибуде Спеціальний Посланець Папського Престолу - Архиєпископ Госер.

«Мій приїзд сюди пов'язаний із візитом та місією нашого Архієпископа Генрика Госера, який буде відповідати за пасторальну опіку в цій парафії. Я збираюся представити віруючим із Польщі деякі матеріали, але хотів би зробити це не лише для них, але і для усіх тих, хто має безпосереднє відношення до питання Меджуґор'є.»

На запитання про реакцію польського народу на те, що Архієпископ Госер  був призначений спеціальним посланцем Святого Престолу в Меджуґор'є він відповів: «Вони були трохи здивовані. Ніхто не очікував, що Архиєпископ Госер стане Спеціальним Посланцем у Меджуґор'є. Я думаю, що всі насправді є дійсно щасливими після такого рішення, так як багато віруючих з Польщі приїжджають сюди , щоб молитися і каятися. Усі вони, до певної міри, повинні мати офіційне твердження Церкви щодо їх паломництв у Меджуґор'є. Я думаю, цей візит є певним кроком в цьому напрямку, особливо, коли мова йде про здійснення паломництв у це місце.»

Що стосується його особистого враження, ось, що сказав Якуб: «Цього разу я мав можливість зупинитись тут на кілька днів, так як в 2015 році перебував тут всього протягом кількох годин. З цієї нагоди ми прибули в Сараєво, оскільки готували новини з місця події про візит Святійшого Отця. Також вирішили приїхати і до Меджуґор'є, щоб зробити репортаж про це місце. Наступного разу я приїхав сюди із своїми друзями, але це також було на декідька годин. Я направду відчував тут мир. Цього разу це було чудовою можливістю. Навіть якщо хтось і не вірить в те, що тут з'являється Богородиця, приїжджаючи сюди, він всерівно відчуває цей Мир та Божу Любов. Це місце, де кожен може зупинитись і побути в тиші, порозмовляти з Богом, а також побути на одинці з самим собою. Навіть, якщо людина прибуває сюди із бізнес-візитом, так, як я цього разу, всерівно, і за такий короткий час вона зможе досвідчити той мир в своїй душі. У мене була змога поспілкуватися з багатьма людьми, і все, що я відчував тут це був Мир. Мабуть кожен очікував цього візиту Єпископа Госера. Люди є відкриті та готові допомогти йому в цій місії. Що ж стосується Об'явлень, ми все ще чекаємо Офіційного твердження Церкви.»

Переглядів 3 095
Додати коментар

Послання Богородиці, 25 листопада 2002., Меджуґор'є.
“Дорогі діти! І сьогодні закликаю вас до навернення. Через святу Сповідь, дітоньки, відкрийте свої серця Богові й приготуйте свою душу, щоб Маленький Ісус міг знову народитися у вашому серці. Дозвольте Йому переобразити вас і повести на шлях миру та радості. Дітоньки, вирішіть вибрати молитву. Особливо тепер, у цей благодатний час, нехай ваше серце тужить за молитвою. Я близько вас і заступаються перед Богом за всіх вас. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 299 588
11:25, 14-07-2014
Всі статті

ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

А Ви були в Меджугор'є?


Березень 2024 (37)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (47)
Листопад 2023 (40)
Жовтень 2023 (23)