Меджугор'є - місце молитви, миру»Новини»У Меджуґор’є розпочався XXIII Міжнародний Семінар для Організаторів Паломництв, Керівників Центрів Миру та Лідерів Молитовних і Благодійних Груп

У Меджуґор’є розпочався XXIII Міжнародний Семінар для Організаторів Паломництв, Керівників Центрів Миру та Лідерів Молитовних і Благодійних Груп

  • 03 березня 2016, 21:18

У Меджуґор’є розпочався XXIII Міжнародний Семінар для Організаторів Паломництв, Керівників Центрів Миру та Лідерів Молитовних і Благодійних Груп29 лютого у Меджуґор’є розпочався XXIII Міжнародний Семінар для організаторів паломництв, керівників Центрів Миру та лідерів молитовних і благодійних груп, який триватиме до 4 Березня 2016 р.Б. Захід налічує 270 учасників із 25 країн світу: Латвії, Росії, Білорусії, України, Німеччини, Швейцарії, Австрії, Угорщини, Хорватії, Словенії, Боснії і Герцеговини, Польщі, Франції, Іспанії, Ґватема́ли, Словаччини, Чехії, Італії, Литви, США, Португалії, Канади, Англії, Ірландії та Румунії. Був відкритий темою цьогорічного Року Милосердя: «Будьте ж Милосердні, як Отець Ваш Небесний!».

Координатор цього семінару – плебан меджуґорської парафії – отець Марінко Шакота, під час своєї вступної промови наголосив на одному із важливих послань Богородиці: «Сподіваюся цей рік буде хорошим часом для вас проведеним тут у Меджуґор’є, так як цього бажає сама Богородиця. Меджуґор’є закликає нас почати більше змінювати себе, ніж інших , вирости в любові, навчитися більше прощати, зрозуміти себе та пізнати Бога. Меджуґор’є – це стежка до миру, завдяки якій Бог торкається своєю рукою до наших сердець. Тут ми вступаємо у Школу Богородиці. Меджуґор’є – це благословіння для Церкви, відсвіження віри та шлях до навернення.». Nikola Đukić – організатор паломництв з Іспанії тут уже вдруге: « В Меджуґор’є Богородиця дала мені 2-й шанс у житті. Я приїхав сюди в 2003-у й зовсім не був релігійною особою. Потрапив в спільноту Ченаколо, у якій перебував протягом 6-ти років.». Це був час, коли у моє життя прийшла Богородиця. Після цього я зустрів свою майбутню дружину; вона з Іспанії. Зараз ми разом організовуємо звідти паломництва у Меджуґор’є.

Я б ніколи не подумав, що буду займатись саме тим, чим займаюсь . Люди почувши нашу історію – те, як ми зустрілися і як відбулося наше навернення, почали телефонувати до нас і просити, щоб ми супроводжували їх у Меджуґор’є. Ось так я розпочав свою діяльність. Це було спонтанно. Меджуґор’є – це моє життя, місце, де я був заново народжений», – сказав Nikola та додав: «То надзвичайно важливо для мене свідчити про Меджуґор’є усім своїм життям.». Найбільш актуальною частиною цього семінару є лекція, яку проводить отець Марінко Шакота – про роботу в групі. Також є дуже цікавим обмін досвідом із іншими організаторами паломництв, особливо із тими, що приїхали з Іспанії.». Всі учасники семінару беруть активну участь у вечірній молитовній програмі , а також піднімуться, у молитві, на вершини Меджуґор’є .

 

Переглядів 3 291
Додати коментар

Послання Богородиці, 25 грудня 1993., Меджуґор'є.
“Дорогі діти! Сьогодні радію з Маленьким Ісусом і хочу, щоб Ісусова радість увійшла в кожне серце. Дітоньки, Я з посланням даю вам благословення зі Своїм Сином Ісусом, щоб у кожному серці завладнув мир. Люблю вас, дітоньки, і всіх вас закликаю молитвою наблизитися до Мене. Ви говорите, говорите, а не молитеся. Тому, дітоньки, вирішіть вибрати молитву. Тільки так ви будете щасливі, і Бог вам дасть, що Його просите. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 300 628
11:25, 14-07-2014
Всі статті

ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

А Ви були в Меджугор'є?


Квітень 2024 (34)
Березень 2024 (41)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (46)
Листопад 2023 (40)