Благословення мами

  • 04 вересня 2020, 15:50
Благословення мамиСлава Ісусу і Марії!
Мене звати Каріна. Я живу в спільноті «Світло Марії». У листопаді я приїхала з наміром подарувати рік Діві Марії, щоб учитися та формуватися в Її школі. Якщо коротко, це означає всі свої зусилля, працю, молитву, турботи й радості пожертвувати Богородиці за Її наміри, Її плани миру в цьому світі.

Під час пандемії я була змушена повернутися до Словаччини через надзвичайну ситуацію в країні. Однак не втрачала впевненості, що це буде ненадовго, відчувала в серці, що знову повернуся «додому – у Меджуґор'є».
Так і сталося. Час, проведений удома, був для мене великим випробуванням віри, служінням і жертвою. Усвідомлювала, що Богородиця закликає мене бути прикладом й апостолом Її любові там, де я перебуваю. Показати Божу любов людям навколо мене своїм прикладом віри та ділами любові. Не завжди це було легко. Але я намагалася на все поглянути очима Бога і, звичайно ж, із гумором. Оточенню я сказала, що приїхала додому з «місією» або за програмою Erasmus (програма обміну студентами в Європейському Союзі – прим. ред.) та що через деякий час я повернуся в школу Діви Марії.
Коли я повернулася, мені знадобився деякий час для акліматизації життя в спільноті. В один із тижнів я почала слухати проповіді о. Домініка Хмілевського на різні теми. Найбільше мене зацікавила тема «Сила прокляття і благословення». Він говорив про те, яку силу й міць мають слова матері та батька. Вони можуть своїми словами благословляти дітей, але також і проклинати.
Коли почала роздумувати про своє минуле й час, який провела вдома, стали спливати в пам’яті різні ситуації та події, і я зрозуміла, що мама проклинала мене в гніві. У серці відчула, що повинна сказати їй про це, щоб вона могла висповідатися й відректися від цього в молитві, попросити прощення та благословити мене. Однак перед цим я дуже боялася й відчувала страх, оскільки вона багато разів не слухала, коли я хотіла дати їй духовну пораду; її серце не було відкрите для слів, які я хотіла їй сказати. Помолившись у цьому намірі, а головне за неї, щоб її серце було відкрите, і віддавши це Діві Марії, я написала їй. Спочатку вона відкинула мене словами: «Це нічого не означає, не сприймай цього так серйозно», – але коли я надіслала їй проповідь, мама почала сприймати це серйозно, тому що священник є для неї великим авторитетом. Наступного дня вона зателефонувала мені й сказала, що висповідалася, відреклася від цього у Святій Сповіді, та з великою радістю благословила мене. Моє серце наповнилося величезною радістю. Навіть за її голосом було чутно, що вона інша, що Господь очистив її серце.Благословення мами
Зараз мама готується до Сповіді з усього життя. Тепер щоразу, коли ми з нею закінчуємо телефонну розмову, мама завжди благословляє мене з великою радістю.
Тому я хочу підбадьорити вас, дорогі друзі: якщо бачите, що ваш ближній творить зло і грішить, не бійтеся сказати йому про це з любов’ю, щоб він усвідомив це. Якщо ти обізнаний, то несеш відповідальність перед тим, у кого такої відповідальності немає. Ми повинні допомагати одне одному. Ми – брати й сестри, які йдуть разом до Неба. І я вірю, що це принесе плоди й у твоєму житті, якщо будеш вірити в це, бо «все можливо тому, хто вірує» (Мр. 9:23). Я повірила в це й тепер свідчу про те, що «велике бо вчинив мені Всемогутній» (Лк. 1:49).

З любов’ю благословляю вас, Каріна (Словаччина)
Переглядів 2 511
Додати коментар

ЩОРІЧНЕ ПОСЛАННЯ БОГОРОДИЦІ, ЦАРИЦІ МИРУ, ЧЕРЕЗ ВІЗІОНЕРА ЯКОВА ЧОЛО, 25 ГРУДНЯ 2023

12 вересня 1998 року, на останньому щоденному явлінні Якову Чоло, Богородиця сказала, що відтепер він матиме явління лише раз на рік - 25 грудня, на Різдво. Так було й цьогоріч. Явління почалося о 14:20 і тривало 6 хвилин. Богородиця передала через Якова наступне послання: 
«Дорогі діти! Сьогодні зі Своїм Сином на руках хочу всіх вас закликати просити Малого Ісуса про зцілення свого серця. Діти, часто у ваших серцях панує гріх, який руйнує ваше життя, - і не можете відчути Божої присутності. Тому сьогодні, у цей благодатний день, коли благодать шириться всім світом, віддайте Господу своє життя і серце, щоб Господь зцілив їх Своєю благодаттю. Тільки чистим серцем зможете знову відчути народження Ісуса в собі, і світло Його народження освітить ваше життя. Благословляю вас Своїм Материнським благословенням. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик».

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 299 588
11:25, 14-07-2014
Всі статті

ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

А Ви були в Меджугор'є?


Березень 2024 (37)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (47)
Листопад 2023 (40)
Жовтень 2023 (23)