Меджугор'є - місце молитви, миру»Свідчення»Ось і у Сибіру звучать послання Пресвятої Богородиці...

Ось і у Сибіру звучать послання Пресвятої Богородиці...

  • 26 липня 2014, 20:37
Ось і у Сибіру звучать послання Пресвятої Богородиці...…і Небесна Мама збирає навколо Себе Своїх дітей.
Я Сергій, мені 29 років, народився у Сибіру у невеликому селі Новосибірської області.
Про Меджугор’є я дізнався коли був у дуже складній для мене ситуації. Я тоді ще не був католиком, не ходив і до православної церкви, хоча хрещений православним священиком у 1992 році. Знайшов мене, виснаженого і духовно зраненого, католицький священик, настоятель храму Св. Апостолів Петра і Павла у м.Куйбишев Новосибірської області. Він сам пережив навернення у Меджугор’ї і вже більше десяти років у Сибіру служить Богові і людям. Саме через нього Марія доторкнулася і до мого серця.
Я ріс сиротою, мама померла в 1996 році, коли мені було 12 років. Батько не дуже дбав про нас (в мене є ще дві старші сестри). Я ріс у дідуся і бабусі, які померли у 2006 році. Після школи я вступив до педагогічного інституту. Проте не відчував покликання до викладацької праці. Провчився два роки, а на третьому курсі потрапив до тюрми за бійку в сільському клубі.
Через півтора місяці мене перевели з тюрми у зону загального режиму ще на два з половиною роки. Ось тут я і познайомився з тим священиком із Куйбишева. Він відвідував ув’язнених, і я брав участь в загальних зустрічах з ним. Там мене знайшла Небесна Мама. Переживаючи навернення, я вже не почувався сиротою, а сином Бога, сином Богородиці.
Вже у зоні я жив посланнями, і ні вдень, ні вночі не випускав з рук Вервицю, багато молився і думав про Господа, читав книгу сестри Емануель про навернення, про спільноту Ченаколо, про візіонерів. Перебуваючи у Сибіру, під час явлінь Богородиці я щиро молився, знав і вірив, що ось тепер наша Мама сходить з неба до Своїх дітей. Я відчував поряд Її присутність, Її любов.
Після звільнення у 2009 році, я пройшов катехизацію, офіційно приєднався до Католицької церкви, почав приймати таїнства. Незадовго після навернення мене наздогнало моє колишнє життя: я отримав ножове поранення в живіт. Від великої втрати крові я перестав рухати ногами. Почалися серйозні випробування, я не вставав з ліжка вісім місяців. В якийсь момент я почав питати Бога, чого Він від мене хоче: чи щоб я був прикутий до ліжка і так Йому служив, чи я маю стати священиком. В час навернення я хотів служити Богові і цілковито жертвуватися Йому з любові, я відчував легкий, як вітерець, поклик бути священиком, але не міг повірити, що це можливо. Тепер, у ліжку з паралізованими ногами, я почув голос: «Встань і ходи». «Як?!», 4 я кричав у душі, але відповіді не було. І ось я почав робити перші спроби стати на ноги. Ноги повсихалися, я мав сильні болі, проте знав, що це – воля Божа. Тому з молитвою продовжував свої заняття. Коли вже стояв на милицях і потрохи ходив, священик запросив мене пожити в парафіяльному домі. Увесь час моєї хвороби він регулярно відвідував мене, сповідав і причащав. При церкві я почав виконувати різну дрібну роботу. Ліпив гіпсові статуетки Матері Божої, Дитятка Ісуса, проводив різні забави з дітьми. Кілька разів на рік лікувався у реабілітаційному центрі.
У серпні 2013 року я поїхав до Меджугор’я з наміром присвятити Богородиці своє покликання і священиче служіння. Ще так недавно прикутий до ліжка, я не міг навіть уявити, що зможу вийти на Подбрдо.
Мене ніби ангели підняли на Кріжевац до підніжжя Хреста. Піднімаючись на гору, я молився за своє покликання. На горі під Хрестом відкрив Біблію на Євангелії від Матея 10. 1410, де Ісус кличе дванадцятьох апостолів і висилає їх на служіння: зцілювати хворих, воскрешати мертвих, виганяти бісів, йти і проповідувати наближення Царства Небесного. Це була відповідь для мене.
Зараз я перебуваю у передсемінарії, де протягом двох років проходитиму духовну та інтелектуальну формацію, необхідну для вступу до Вищої духовної семінарії. Я знаю, Богородиця прийняла мою посвяту і супроводжує мене по життю.
Дякую Богові за Його Божественне провидіння. Амінь.
Переглядів 4 258
Додати коментар

Послання Богородиці, 25 листопада 2007., Меджуґор'є.
“Дорогі діти! Сьогодні, коли ви святкуєте Христа Царя всього сотвореного, хочу, щоб Він був Царем вашого життя. Тільки через дарування, дітоньки, зможете зрозуміти дар жертви Ісуса на Хресті за кожного з вас. Дітоньки, даруйте час Богові, аби Він вас перемінював і наповнював Своєю благодаттю так, щоб ви були благодаттю для інших. Я для вас, дітоньки, благодатний дар любові, що приходить від Бога для цього немирного світу. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 299 553
11:25, 14-07-2014
Всі статті

ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

А Ви були в Меджугор'є?


Березень 2024 (35)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (47)
Листопад 2023 (40)
Жовтень 2023 (23)