Меджугор'є - місце молитви, миру»Свідчення»Подарунок для священника на Різдво

Подарунок для священника на Різдво

  • 03 грудня 2021, 17:25
І священники також іноді переживають важкі періоди свого життя й потребують нашої допомоги. Я хотів би поділитися з вами однією подією, яку пережив минулого року. У мене є один дуже хороший друг – священник із нашої парафії, з яким ми знайомі сім років. Він також наш добрий друг сім’ї. Наша дружба зміцнилася з самого початку, коли ми разом подорожували до Меджуґор’я. Там Богородиця привела нас до спільноти «Світло Марії», де нам була дана благодать багато молитися. Відтоді ми багато разів були в Меджуґор’ї, таким чином зміцнювали нашу віру.
Але минулої осені я та інші вірні нашої парафії помітили, що цей наш священник, мабуть, переживає важкий період. Він був зайнятий різними справами, не встигав, перестав із нами спілкуватися, не брав трубки… Я почав переживати за нього. Питав у Господа, як можу йому допомогти. Згадав, як священники казали, що до них також приходять великі спокуси, що диявол не дуже любить священників.
В одному посланні Богородиця сказала, що молитвою та постом ми можемо зупинити й війни. Ми вирішили організувати за нього безперервну молитву та піст протягом року. Нас було тридцять охочих. Кожен обрав один день на місяць і протягом року молився та постився за його витривалість і вірність священницькому покликанню. Ми розпочали 24.11.2020 року, на річницю смерті отця Славка Барбарича.
Наш священник спочатку був дуже закритий, ми нічого про нього не знали. Але поступово молитва перемінювала його. Перед Великоднем я відчув бажання прийти до нього на сповідь. Це був дуже гарний час, проведений із ним після довгого часу, коли ми не бачились і не чулись. Я відчув, що молитви й піст йому дуже допомогли.
Улітку ми разом їздили в Меджуґор’є, і я був дуже щасливий, коли бачив його радісного та умиротвореного.
Рік молитви та посту для нашого священника завершився 24 листопада 2021 року, і найпрекрасніше те, що ми змогли провести цей благодатний час у Меджуґор’ї. Наш священник тепер випромінює мир, добро, любов і найперше радість від служіння іншим.
Я хотів би закликати всіх створити такі ланцюги молитви та посту за ваших священників на ваших парафіях протягом одного року. Переконаний, що кожен священник із великим задоволенням прийме такий духовний дар.
Вони добре знають, що їм потрібні наші молитви. Навіть Святіший Отець Франциск завжди просить молитися за нього.
Ви також можете організувати таку форму молитви за свого священника.
На завершення хотілося б нагадати слова наших предків: «Яких священників собі вимолимо, таких будемо мати».

Павло, Словаччина
Переглядів 2 542
Додати коментар

Послання Богородиці, 25 квітня 1996., Меджуґор'є.
“Дорогі діти! Сьогодні вас знову закликаю поставити у ваших сім’ях молитву на перше місце. Дітоньки, коли Бог є на першому місці, тоді у всьому, що робите, шукатимете Божу волю. Так для вас щоденне навернення стане легшим. Дорогі діти, зі смиренням шукайте, що у вашому серці не в порядку, і тоді зрозумієте, що потрібно робити. Навернення буде для вас щоденним завдянням, яке чинитимете з радістю. Діточки, Я є з вами й усіх вас благословляю та закликаю стати Моїми свідками через молитву й особисте навернення. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 299 553
11:25, 14-07-2014
Всі статті

ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

А Ви були в Меджугор'є?


Березень 2024 (35)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (47)
Листопад 2023 (40)
Жовтень 2023 (23)