Меджугор'є - місце молитви, миру»Роздуми над посланнями»Тереза Гажійова»Бог Мене послав, щоб вас любила (Тереза Ґажійова)

Бог Мене послав, щоб вас любила (Тереза Ґажійова)

  • 04 жовтня 2024, 22:40
Сьогоднішнє послання відрізняється від інших тим, що вперше наприкінці є примітка – із церковним погодженням. Церква погоджується, що послання Цариці миру допомагають нам духовно зростати. І це ще одна причина для нас радіти й бути вдячними за дорогу святості з Марією. Усі добрі плоди виросли в Меджуґор’ї з любові Марії. Дякуймо Господеві, що Церква пізнала та з вдячністю прийняла це дерево, гілки якого поширюються по всьому світу. Плоди збирає весь світ.
Сьогодні Марія знову повторює нам: «З любові до вас Бог Мене послав поміж вас, щоб вас любила».
Ми ніколи не втомлюємося від того, що близька людина повторює нам: «Люблю тебе». Навіть після 43 років щоденних об’явлень Богородиці візіонерам усе ще важко описати красу любові, якою Богородиця любить нас. Ті, хто пережив це, прийняли преображення і хочуть відповісти на Божу любов любов’ю. Ісус сказав: «Якщо любите ви Мене, то Мої заповіді берегтимете». Хто любить Марію, той із радістю відповідатиме на Її заклики.
Вирішимо в цьому місяці конкретно відповідати на Її любов. Даруймо Їй, як ніколи раніше, те, що завжди приносить Їй велику радість – молитву Розарію. Вона так гарно й так часто розповідає нам про молитву Розарію: «Розарій, дітоньки, є особливо дорогий Мені. Через Розарій відкрийте Мені своє серце – і Я зможу вам допомогти». «Дорогі діти, моліться! Щодня моліться Вервицю, той вінець квітів, який Мене як Матір напряму пов’язує  з вашими болями, стражданнями, бажаннями та надіями». «Мені, діти Мої, даруйте Розарій, троянди, які я настільки люблю. Мої троянди – це ваші молитви, сказані серцем, а не лише відрецитовані вустами. Мої троянди – це ваші діла молитви, віри й любові. Мій Син, коли був малим, говорив Мені, що Моїх дітей буде багато й що будуть приносити Мені багато троянд. Я Його не розуміла, а зараз знаю, що ви є тими дітьми, які Мені приносите троянди, коли любите Мого Сина понад усе, коли молитеся серцем, коли допомагаєте найбіднішим. Це є мої троянди» (02.12.2017). «Якщо хочете – прийміть Розарій. Уже сам Розарій може творити чудеса у світі та у ваших життях. Я вас благословляю й залишаюся з вами, допоки буде Божа воля. Дякую вам, що не зраджуєте Моїй присутності тут, і дякую вам, бо ваша відповідь служить добру та миру» (25.01.1991).
Розарій – це молитва, яка приносить нам мир від Бога через серце Марії. У своїй енцикліці «ROSARIUM VIRGINIS MARIAE» Святіший Отець Іван-Павло ІІ пише, з-поміж іншого, про свою велику любов до Розарію як засобу принесення миру: «Серйозні виклики, що постають перед світом на початку нового тисячоліття, змушують нас думати, що лише втручання з висоти, здатне скерувати серця тих, хто живе в конфліктних ситуаціях, і тих, хто керує долями націй, може дати підстави сподіватися на світліше майбутнє. Вервиця є молитвою про мир за своєю природою, оскільки вона полягає у спогляданні Христа, Князя Миру, Того, Хто є “нашим миром” (Еф. 2:14). Кожен, хто засвоює таємницю Христа – і, очевидно, такою є мета Вервиці – пізнає таємницю миру й робить його проектом свого життя» (40).
Послухаймося Матері, послухаймося Церкви і відновимо спільну молитву Розарію в сім’ях, у спільнотах. Молімося Розарій за мир у наших серцях, у наших сім’ях і в усьому світі.
Молитва
Небесний Отче, дякуємо Тобі за любов, якою Ти дозволяєш Марії любити нас. Дякуємо за благодать, що ми про це знаємо. Маріє, просимо Тебе, люби нас, люби нас ще більше, нехай Твоя любов наповнить кожне серце наших братів і сестер у всьому світі, які ще не пізнали Божої любові. Приносимо до Тебе в молитві Розарію цього місяця всіх тих, хто переживає заворушення, насильство, страх, ненависть, нехай їх торкнеться і преобразить Твоя любов. Особливо віддаємо Тобі сильних світу цього, які приймають рішення про війну і мир. Молимося за них, щоб вони також могли пізнати Божу любов, яка одна має силу зупинити неспокій і божевілля війни. Допоможи нам, Маріє, бути витривалими в молитві за мир у наших серцях, у наших сім’ях, у всьому світі. Амінь.
Переглядів 204
Додати коментар

Послання Богородиці, 10 квітня 1986р., Меджуґор'є.
“Дорогі діти! Хочу вас закликати зростати в любові. Квітка без води не може нормально рости. Так само й ви, дорогі діти, без Божого благословення не можете зростати. Маєте день у день просити благословення, щоб нормально рости й виконувати з Богом усі роботи. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 311 496
11:25, 14-07-2014
Всі статті

ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Жовтень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

А Ви були в Меджугор'є?


Жовтень 2024 (17)
Вересень 2024 (37)
Серпень 2024 (41)
Липень 2024 (42)
Червень 2024 (58)
Травень 2024 (64)