Будьте молитвою (Тереза Ґажійова)

  • 02 травня 2024, 12:39
Дякувати Богу, щовечора над Меджуґор’єм відкриваються небеса, і Цариця Миру, наша Мати, приходить молитися з нами. Вона майже завжди з’являється радісною, як свідчать візіонери. Відколи почалася війна в Україні та Палестині, на обличчі Богородиці з’явилося занепокоєння за мир у всьому світі. Матері, напевно, найкраще можуть уявити біль Богородиці. Кожна добра мати страждає і переживає за своїх дітей, коли вони обрали смерть і ненависть.
Один молодий чоловік засвідчив, як Бог промовив до нього уві сні. Він відчував величезний гнів на Бога. Він звинувачував Його в тому, що Він не захистив його дядька, який загинув на війні. Дядько, глибоко віруючий, був мобілізований на війну. Він відмовився воювати, відмовився вбивати. Цей молодий чоловік побачив сон, у якому він опинився в раю, і Бог говорив з ним у світлі. Чоловік одразу почав докоряти Йому, чому Він дозволив загинути його дядькові, адже він любив Його, допомагав іншим, багато хто молився за нього. Бог відповів йому: “Сину мій, Я взяв цього Мого сина до Себе, бо він не хотів убивати Моїх дітей”.
Коли Богородиця каже нам, що сатана стає сильнішим через тих, які обрали смерть і ненависть, це означає, що вони обрали вічну смерть. Але ми можемо зупинити це з Божою допомогою, а особливо з допомогою Богородиці.
Навіть з цієї не вирішуваної людиною ситуації є тільки один вихід. Бог дає нам засоби. Він посилає Марію на землю, щоб Вона була з нами. Коли мати зі своїми дітьми, діти відчувають себе в безпеці.  
Коли візіонери одного разу молилися з Богородицею, попросили Її залишитися з ними. Вона відповіла: “Я завжди з вами, але ви моліться, щоб бути зі Мною”. 
Божа стратегія спасіння світу в цей час здійснюється через Марію. Вона щодня приходить на землю, щоб любити нас. У посланні минулого місяця Вона сказала нам: “Моліться зі Мною, щоб добро перемогло у вас і навколо вас”.  
Вона повторює нам: “Тільки молитвою і любов’ю можна зупинити зло, змінити світ, вирішити те, що здається вам по-людськи неможливим”. Вона говорить нам: “Не забувайте, що ваше життя не є вашим, але даром, яким маєте радувати інших та вести їх до вічного життя”. 
Починається травень – місяць, присвячений Богородиці. Вирішімо подарувати його Їй – за Її наміри. Просімо Її, щоб допомогла нам усвідомити, що тільки молитвою і конкретними ділами любові можна нести світло тим, хто блукає в темряві.
Молитва
Маріє, Ти говориш нам, що Ти з нами, Твоє ім’я – любов. Бути з Тобою – означає бути подібним до Тебе. Допоможи нам, Маріє, бути вірними й ревними в молитві та любові. Віддаємо Тобі всіх наших братів і сестер, які обрали смерть і ненависть. Молимося з Тобою, щоб ті, хто ще не пізнав Божої любові, могли її пізнати, щоб любов на землі з кожним днем ставала сильнішою. Амінь.
Переглядів 132
Додати коментар

Послання Богородиці, 25 жовтня 1999., Меджуґор'є.
“Дорогі діти! Не забувайте: це час благодаті, тому моліться, моліться, моліться! Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 301 205
11:25, 14-07-2014

ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Травень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

А Ви були в Меджугор'є?


Травень 2024 (37)
Квітень 2024 (39)
Березень 2024 (41)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (46)