Меджугор'є - місце молитви, миру»Роздуми над посланнями»Тереза Гажійова»БОГ ПОСЛАВ МЕНЕ ВАМ, ЩОБ ВЕЛА ВАС (Тереза Ґажійова)

БОГ ПОСЛАВ МЕНЕ ВАМ, ЩОБ ВЕЛА ВАС (Тереза Ґажійова)

  • 04 березня 2022, 14:31

Послання Богородиці, Цариці миру, 25 лютого 2022 року 

"Дорогі діти! Я з вами, і ми молимось разом. Допоможіть Мені, дітоньки, молитвою, щоб сатана не запанував. Його потуга смерті, ненависті й страху охопила Землю. Тому, дітоньки, поверніться до Бога й молитви, посту й відречення за всіх тих, хто погорджений, убогий і без голосу в цьому світі без Бога. Дітоньки, якщо не повернетесь до Бога та Його заповідей, не будете мати майбутнього. Тому Він послав Мене вам, щоб вела вас. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик".

Марія нас потребує. Вона так багато разів говорила нам: «Ви мені потрібні, без вас Я не можу здійснити Своїх планів миру; допоможіть Мені». Постом, молитвою, зреченням ми можемо зупинити цю страшну війну в Україні. Марія послана до нас із Неба з надією. Навіть сьогодні Вона показує нам вихід із цієї драматичної ситуації, у якій опинився світ.
Розарій і піст — це дві потужні зброї, які Цариця миру дає нам від самого початку Своїх об’явлень у Меджуґор’ї. Її першими словами були: «Постом і молитвою можна зупинити війни». Піст і зречення не легкі, але їхні плоди величезні.
Один молодий чоловік прибув у паломництво до Меджуґор’я невдовзі після того, як пережив жахи війни. Він зустрів свою групу з одним із візіонерів, який свідчив про послання Діви Марії. Молодик запитав його, розчарований і зболений: «Я не розумію, як це може допомогти мені – їсти тільки хліб і пити тільки воду. Як це може зупинити війну?» Візіонер відповів: «Це допоможе, тому що це говорить Діва Марія».
Послухаймося заклику Марії. Їй обіцяна перемога, і Вона веде нас до неї. Зло шумне і, здається, бере верх. Його сила смерті, ненависті та страху вразила землю. Любов є тиха. Вона не створює шуму. Її перемога приходить скритно. За любов’ю останнє слово. Ми не повинні дозволити ненависті вразити наші серця. Постійно просімо про дар Божої любові. Хоча це важко. Тому Марія закликає нас до роздумів про Хресну дорогу, до молитви під хрестом, щоб перед очима були Ісусова та Її історія любові. Станьмо на коліна під хрестом і пам’ятаймо, що Марія завжди з нами.
«Якщо не повернетесь до Бога та Його заповідей, не будете мати майбутнього», – говориться далі в посланні. Це означає повернення до найбільшої заповіді – любити Бога понад усе й ближнього, як самого себе. Ніхто не має більшої любові, ніж той, хто кладе життя за друзів своїх. «Дорогі діти! Не майте затверділих, закритих і повних страху сердець. Дозвольте моїй материнській любові освітити й наповнити їх любов’ю та надією, щоб, як мати, заспокоїла ваші болі, бо Я їх знаю, Я їх досвідчила. Біль підносить і є найбільшою молитвою. Мій Син особливо любить тих, хто страждає від болів. Він послав Мене до вас, щоб заспокоїти їх і принести надію. Довіряйте Йому. Знаю, що вам важко, бо навколо себе бачите все більше темряви. Діти мої, її потрібно розбити молитвою й любов’ю», – сказала нам Богородиця 2 квітня 2016 року.
Піст і зречення – це прийняття болю, труднощів, дискомфорту в єдності з Ісусом.
Марія повторює заклик Ісуса – бути поруч з усіма погордженими, убогими й без голосу в цьому світі без Бога. Це слова Ісуса: «Що ви зробили одному з Моїх найменших братів, ви Мені зробили».
Святіший Отець Франциск також закликає нас до цього періоду посту: «Впроваджуймо в життя заклик чинити добро всім, виділяючи час на те, щоби любити найменших і беззахисних, покинутих і зневажених, тих, кого дискримінують та марґіналізують» (Послання Святішого Отця на Великий піст 2022 року).
Повірмо обітниці Марії, що через молитву та любов світ стане на кращу дорогу, а любов буде керувати світом.
Молитва
Маріє, Ти вчиш нас прикривати біль любов’ю. Допоможи нам жити цей героїзм. Допоможи нам, як Ти, прийняти з любов’ю те, що приймати боляче. Об’єднані в молитві з Тобою, ми просимо про дар Божої любові до тих, кого вразила ненависть, війна, насильство. Ми віддаємось усім, хто погорджений, убогий і без голосу в цьому світі без Бога. Укрий все людство й цей світ у Своєму Непорочному Серці, якому обіцяна перемога. Амінь.
Переглядів 3 817
Додати коментар

Послання Богородиці, 25 липня 2006., Меджуґор'є.
“Дорогі діти! У цьому часі не думайте лише про відпочинок для вашого тіла, але, дітоньки, знайдіть час і для душі. Нехай вам у тиші Святий Дух говорить, і дозвольте Йому навертати та перемінювати вас. Я з вами й заступаюся перед Богом за кожного з вас. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 300 411
11:25, 14-07-2014
Всі статті

Фоторепортаж

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

А Ви були в Меджугор'є?


Квітень 2024 (24)
Березень 2024 (41)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (47)
Листопад 2023 (40)