Це є час молитви (Тереза Ґажійова)

  • 31 березня 2023, 18:36
Марія закликає нас дуже коротко, ясно і з усією серйозністю: нехай цей час стане для вас часом молитви.
Цей час – благодатний час Великого посту. Церква закликає нас до інтенсивної молитви, посту, читання і слухання Слова Божого. У книзі Проповідника читаємо: “Час народитись і час померти. Час плакати і час сміятись, час сумувати і час танцювати. Час мовчати і час говорити. Час любити і час ненавидіти, час на війну і час на мир”.
Світ каже, що всьому свій час, що час – це гроші, що час летить і ми можемо його втратити… Марія нагадує нам, що наш час на землі короткий, а після нього ми будемо жити вічно. Небо відкривається для тих, хто наповнив свій земний час любов’ю. Вона приходить, щоб привести всіх нас до брами раю.

Коли Марія сьогодні закликає нас до молитви й більше нічого не говорить, це означає, що зараз немає нічого важливішого за молитву. Спостерігаючи за ситуацією у світі, можемо зрозуміти, чому наша Мати до сьогоднішніх днів говорить: “Нехай цей час буде для вас часом молитви”.

У молитві з нами є Всемогутній Бог. Коли ми з Богом, змінюється серце, події, світ. Найбільші речі відбуваються, коли ми на колінах. Про це читаємо у Святому Письмі, у житіях святих. “Дорогі діти, хочу, щоб ви збагнули серйозність ситуації й те, що багато з того, що відбудеться, залежить від вашої молитви. А ви мало молитеся. Дорогі діти, Я з вами й закликаю вас, щоб ви всерйоз почали молитися й постити, як у перші дні Мого приходу”, – сказала нам наша Небесна Мати 25 липня 1991 року.

Від початку Своїх об’явлень у Меджуґор’ї Богородиця запрошує нас молитися серцем. Уже 42 роки ми проходимо Її школу молитви. Згадаймо Її найважливіші заклики до молитви. Вона закликає нас створити в сім’ї молитовний куточок, поставити на видному місці хрест, відкрите Святе Письмо, Її образ, вервицю, свячену воду. Моліться три Вервиці щодня особисто й разом у сім’ях. Це найпотужніша зброя проти диявола. Молитися під хрестом, від хреста йдуть великі благодаті. Молитися з хрестом у руках і просити про зцілення наших ран.

Щодня молитися зі Словом Божим, роздумувати й жити Євангелієм. Поклонятися Ісусові в Пресвятих Дарах. Часто приймати Євхаристію. Вірити, що тільки постом і молитвою можна зупинити війни та природні катастрофи. Щодня посвячувати себе Божественному Серцю Ісуса та Її Непорочному Серцю.
Хто хоче молитися краще, повинен молитися більше. Більше молитися – це особисте рішення, – учить нас Богородиця. Цей досвід підтверджує Мати Тереза: “Якщо ми хочемо молитися краще, ми повинні молитися більше! Молитва розширює серце, поки воно не стане здатним прийняти Божий дар, яким є він сам”.
Найпоширенішим визначенням молитви є таке: молитва – це зустріч із Богом. А Бог – це любов.

Богородиця закликає нас зробити молитвою наше життя і стати молитвою самим. У молитві ми отримуємо любов і вирішуємо дарувати любов. Наш час, наше життя стають молитвою. Зустрівши в молитві Бога, ми йдемо далі у співпраці з Ним. Найважливіше – бути з Богом, з любов’ю, жити з Ним, ділитися з Ним усім, що переживаємо, виконувати Його волю. Молімося протягом дня короткими закликами до Нього: «люблю Тебе, довіряю Тобі, потребую Тебе, вірю в Тебе».

Намагаймося прожити теперішній момент у любові. Це мир нашого серця, який поширюється навколо нас. Цариця Миру в Меджуґор’ї говорить нам, вірити в силу молитви й довіряє нам найважливіші наміри: молитися за переживання Божої любові, за мир у наших серцях, у наших сім’ях, у всьому світі. Повірмо Її обітниці, що молитвою і любов’ю ми можемо досягти навіть того, що здається по-людськи неможливим.
Молитва
Небесна Мати, дякуємо Тобі за те, що Ти знову підносиш нас до Неба Своїм закликом: “Нехай цей час буде для вас часом молитви”. Натхненні Твоїм прикладом, просимо Тебе: навчи нас молитися так, як Ісус навчав Своїх учнів. Допоможи нам прожити Великий піст і Великдень у глибокому єднанні з Тобою в молитві й тиші, у єдиному воланні серця, щоб на землі запанувала любов. У молитві з Тобою та з усіма, хто слухає Твій голос із неба, просимо миру в наших серцях, сім’ях і всьому світі. Амінь.
Переглядів 1 202
Додати коментар

Послання Богородиці, Цариці миру, через візіонерку Марію Павлович-Лунетті, 25

"Дорогі діти! Закликаю вас бути зі Мною в молитві в цьому благодатному часі, коли бореться темрява проти світла. Моліться, дітоньки, сповідайтеся й почніть нове життя в благодаті. Вирішіть вибрати Бога - і Він поведе вас до святості, і хрест буде вам знаком перемоги й надії. Будьте горді, що ви охрещені, та вдячні у своєму серці, що ви - частина Божого плану. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик".

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 300 804
11:25, 14-07-2014
Всі статті

ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Травень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

А Ви були в Меджугор'є?


Травень 2024 (6)
Квітень 2024 (39)
Березень 2024 (41)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (46)