Я слухаю ваші молитви за мир (Тереза Ґажійова)

  • 01 квітня 2022, 14:04
Послання Богородиці, Цариці миру, 25 березня 2022 року
"Дорогі діти! Я слухаю ваші взивання й молитви за мир. Сатана роками бореться за війну. Тому Бог послав Мене поміж вас, щоб вела вас дорогою святості, бо людство знаходиться на роздоріжжі. Закликаю вас повернутися до Бога та Божих заповідей, щоб вам було добре на землі й щоб вийшли з цієї кризи, у яку потрапили, бо ви не слухаєте Бога, Який вас любить і хоче врятувати вас та вести до нового життя. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик".

Після того, як Святіший Отець Франциск посвятив Росію, Україну та весь світ Непорочному Серцю, Діва Марія в Меджуґор’ї ніби відповідає: «Я слухаю ваші взивання й молитви за мир». Можна сказати, що 25 березня 2022 року весь світ знову сховався в Її Серці.
Марія подорожує з нами та Своїми щоденними приходами в Меджуґор’ї допомагає нам. Святий Іван Павло ІІ у своїй енцикліці Redemptoris Mater говорить про марійські часи, про роль Діви Марії, яку Вона переживає як Мати з мандрівною Церквою.
Господь пропонує нам Її Непорочне Серце як надійний захист і притулок, як це Вона сказала й у Фатімі сестрі Лусії: «Моє Непорочне Серце буде твоїм притулком і шляхом, який приведе тебе до Бога».
Дяка Небу, що Вона все ще приходить до нас у Меджуґор’є. Коли ми прагнемо пережити Її послання, можемо відчути Її потужне заступництво, ведення та захист, де б ми не були.
За свідченням візіонерів, у цей час Богородиця приходить у тиші та молитві. Вона для нас приклад. Любов не шумить, як зло. «Любов — довготерпелива, любов — лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить», — пише св. Павло в Посланні до Коринтян.
За любов'ю останнє слово. Коли Марія запрошує нас повернутися до Божих заповідей, це є запрошенням повернутися до любові. Любити одне одного, як Ісус полюбив нас.
Сатана хоче війни роками, і Марія вчить нас перемагати добром, як Ісус. Шлях до перемоги Її Непорочного Серця – це наше особисте навернення. Іншого шляху не існує. Чим більше добрих сердець на землі, тим швидше прийде Її перемога.
На роздоріжжі, перед яким зараз стоїть світ, є лише два варіанти: добро і зло.
З досвіду ми знаємо, що при прийнятті рішень важливо знати мету. Марія дана нам із Неба, щоб прийняти правильне рішення. Бог посилає Її до нас, щоб вивести нас із цієї кризи з наполегливим закликом повернутися до Бога та Божих заповідей, щоб нам було добре на землі.
Ми всі хочемо, щоб нам було добре, й очікуємо цього від інших. Почнімо перші. Добра людина з доброго скарбу серця свого виносить добре; лиха ж — із лихого (серця) лихе виносить.
Марія вчить нас, що  багато того, що станеться, залежить від нашої молитви та нашого особистого навернення. Згадаймо, як Вона з’явилася на Різдво 2014 року з немовлям Ісусом на руках, Який сказав: «Я — ваш мир, живіть за Моїми заповідями».
У посланнях Марії ми завжди знаходимо відлуння слів Ісуса: «Бог дав вам благодать, щоб ви жили й оберігали все добро, що є у вас і навколо вас, та щоб заохочували інших бути кращими та святішими, але й сатана не спить і через модернізм зводить вас та веде на свій шлях. Тому, дітоньки, у любові до Мого Непорочного Серця любіть Бога понад усе й живіть за Його заповідями. Так ваше життя матиме сенс, і на землі запанує мир» (25 травня 2010 р.). «Дітоньки, проживайте рай тут, на землі, щоб вам було добре, і нехай Божі заповіді будуть для вас світлом на вашій дорозі» (25 липня 2018 р.). Прислухаймося до Марії — і Бог через Неї  врятує нас та введе у нове життя.
Молитва
Дякуємо, Маріє, що слухаєш наші взивання й молитви за мир. Притягни нас до себе, Непорочна. Допоможи нам жити за Божими заповідями, щоб нам було добре на землі, бо Ти цього бажаєш. Нехай нас ніколи не втомить надихатися Твоїм прикладом. Допоможи нам приховати наші страждання в любові, як Ти це робила. Ми молимося з Тобою за тих, хто вирішує долю людства й несе війну у своїх серцях. Допоможи людству послухати Твій посилений заклик повернутися до Бога та Божих заповідей. Амінь.
Переглядів 1 567
Додати коментар

Послання Богородиці, 25 вересня 2010., Меджуґор'є.
“Дорогі діти! Сьогодні Я з вами й усіх вас благословляю Своїм Материнським благословенням миру та заохочую вас ще більше жити ваше життявіри, бо ви ще слабкі й несмиренні. Заохочую вас, дітоньки, менше говорити, а більше працювати над своїм особистим наверненням, щоб ваше свідчення було плідним. І нехай ваше життя буде безперервною молитвою. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 300 431
11:25, 14-07-2014
Всі статті

Фоторепортаж

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

А Ви були в Меджугор'є?


Квітень 2024 (25)
Березень 2024 (41)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (47)
Листопад 2023 (40)