Моліться зі Мною (Тереза Ґажійова)

  • 02 липня 2021, 15:49
Послання Богородиці, Цариці миру, 25 червня 2021 року
“Дорогі діти! Моє Серце радіє, бо всі ці роки Я бачу вашу любов і відкритість Моєму заклику. Сьогодні закликаю всіх вас: моліться зі Мною за мир і свободу, бо сатана сильний і хоче відвести своїми підступами якомога більше сердець від Мого материнського серця. Тому виберіть Бога – і вам буде добре на землі, яку Він вам дав. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Марія закликає нас: «Моліться зі Мною за мир і свободу. Потребую ваших молитов». Молитися з Марією – це Її серце, яке б’ється для цілого світу. Молитва з Марією творить чудеса; як і на весіллі в Кані Галілейській, і сьогодні Вона звертається до Духа Святого в потребах, за які ми просимо. Віримо, що з Марією ми справді можемо просити миру та свободи. Вона розповідає нам про Свій біль, що сатана хоче відвести своїми підступами якомога більше сердець від Її Непорочного серця. Вона вказала те, що відбувається на землі, і відразу ж показує нам вихід. Щоб нам було добре на землі, ми маємо вибрати Бога.

Бути близько до Її серця означає бути в безпеці. Як вона повторює нам у Своїх посланнях: «Наблизьтеся до Мого Непорочного Серця – і відкриєте Бога; наблизьтесь до Мене. Нехай добро переможе зло; наблизьтесь до Мого Серця, щоб Я могла вести вас до Свого Сина Ісуса; моліться за тих, котрі ще не пізнали любові Божої та не шукають Бога-Спасителя.; будьте Моїми простягнутими руками й вашим прикладом наблизьте їх до Мого Серця та Серця Мого Сина; наблизьтесь ще ближче, до Мого Непорочного Серця, щоб Я могла вас усіх вести до вічності».

Бог приховав перемогу в серці Марії і вже у Фатімі дав нам цей надзвичайний для цього часу засіб. «Непорочне Серце Марії – це шлях до Неба», – повторювала сестра Лусія. У ньому приготована дорога для спасіння світу.
Ісус сказав сестрі Лусії, що віддає нову шану Її Непорочному Серцю. Це виняткові стосунки з Її серцем. Новизна полягає в тому, що протягом перших п’яти субот місяця ми будемо особливо вшановувати Непорочне Серце Марії. Ісус просить нас висповідатися, пожертвувати Святе Причастя, помолитись Розарій та 15 хвилин роздумувати над його таємницями, у наміренні перепрошувати за всі гріхи та образи, заподіяні Непорочному Серцю Марії. Це вшанування повинно сприяти спасінню світу.
Наступним конкретним засобом є посвята Непорочному Серцю Марії – 33-денні духовні вправи, підготовлені св. Людовіком Марією Гріньйон де Монфорт, котрі стали стрижнем духовності св. Івана-Павла ІІ і з яких він також узяв і гасло Totus tuus Maria. Ми є свідками того, як ця посвята змінює історії людей, сімей, країн. Змінюємося ми, а через нас – світ.
Пригорнімося з довірою знову до Її серця й посвятимо Їй себе, свої сім‘ї, цей світ. Марія закликає нас: «Вирішіть вибрати Бога». Це є виклик щомиті вибрати любов, тоді події одразу набудуть виміру вічності. Це спасіння нашої душі. Вона хоче нам у цьому допомагати, хоче, аби ми всі потрапили до Неба.
Молитва
Небесний Отче, дякуємо Тобі, що Ти все ще залишаєш Марію з нами. Ти знаєш, що ми так потребуємо Її материнського захисту.
Мамо, дякуємо Тобі, що Ти заохочуєш нас молитися разом із Тобою, а це означає міняти світ. Ти сказала, що разом із Тобою ми можемо зупинити зло й змінити цей світ. Віримо у Твою обіцянку й довіряємо Тобі весь бурхливий світ, особливо тих, хто відчуває страх, хвилювання й утратив свободу серця, яку може дати лише Бог. Ми ховаємо у Твоєму серці всіх, хто спокушений брехнею й далеко від Твого серця. Просимо за їхнє повернення. Амінь.
Переглядів 2 414
Додати коментар

Щорічне послання Богородиці 25 червня 2014., Меджуґор'є.
“Дорогі діти! Всевишній дає Мені благодать, що можу бути ще з вами й вести вас у молитві на дорогу миру. Ваші серце та душа прагнуть миру й любові, Бога та Його радості. Тому, дітоньки, моліться, моліться, моліться– і в молитві відкриєте мудрість життя. Я благословляю всіх вас і заступаюсь за кожного з вас перед Моїм Сином Ісусом. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 300 411
11:25, 14-07-2014
Всі статті

Фоторепортаж

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

А Ви були в Меджугор'є?


Квітень 2024 (24)
Березень 2024 (41)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (47)
Листопад 2023 (40)