Меджугор'є - місце молитви, миру»Роздуми над посланнями»Тереза Гажійова»Супроводжую вас на шляху святості (Тереза Ґажійова)

Супроводжую вас на шляху святості (Тереза Ґажійова)

  • 01 травня 2021, 10:14
Послання Богородиці, Цариці миру, 25 квітня 2021 року через візіонерку Марію Лунетті
"Дорогі діти! Сьогодні вас закликаю свідчити вашу віру у кольорах весни. Нехай це буде віра надії та відваги. Дітоньки, нехай ваша віра не похитнеться ні в якій ситуації, ані у цей час випробування. Ідіть відважно з воскреслим Христом до неба, яке є вашою ціллю. Я вас супроводжую на цьому шляху святості й усіх вас вкладаю у Своє Непорочне Серце. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Роздуми про весну та нове життя ведуть нас до воскресіння та до Марії. Вона закликає нас: «Ідіть відважно з воскреслим Христом до неба, яке є вашою ціллю. Нехай ваша віра не похитнеться ні в якій ситуації, ані в цей час випробування».

Після смерті Ісуса апостоли були піддані радикальному випробуванню. Вони ховались у страху, у паніці, і «їхній світ розвалився», поки він не з'явився їм як Воскреслий. Це те, що Марія хоче нам повторити: «Не бійтеся, Воскреслий тут!» Любов має останнє слово.

Він зустрічає нас у молитві так само, як тоді з учнями на вечері, коли каже нам: «Я вас супроводжую на цьому шляху святості й усіх вас вкладаю у Своє Непорочне Серце». Це відбувається завдяки молитві Розарію в травні місяці, який тільки-но починається. Вона проведе нас через долину сліз, у якій зараз знаходиться світ. Вона сказала: «Розарій, дітоньки, є особливо дорогий Мені. Через Розарій відкрийте Мені своє серце – і Я зможу вам допомогти». «Моліться, щоб ви могли стати Апостолами Божого Світла в цьому часі тьми та безнадії. Це є час вашого випробування. З Розарієм в руці й любов’ю в серці ідіть зі Мною».

«Якщо хочете – прийміть Розарій. Уже сам Розарій може творити чудеса у світі та у ваших життях». «Кожен день моліться вервицю, той вінець квітів, який Мене як Матір напряму пов’язує з вашими болями, стражданнями, бажаннями та надіями. Даруйте мені троянди, які я настільки люблю». «Розарій, дітоньки, є особливо дорогий Мені. Через Розарій відкрийте Мені своє серце – і Я зможу вам допомогти. Коли ви втомлені та хворі, і не бачите сенсу вашого життя, візьміть вервицю й моліться; моліться, аж доки молитва не стане для вас радісною зустріччю з вашим Спасителем» .

Від самого початку Своїх об’явлень у Меджуґор’ї Вона каже нам: «Моліться разом Розарій у сім’ях, диявол найбільше нападає на сім’ї та молодь. Якщо ви будете щодня молитися Розарій, Я буду охороняти вас».
Сестра Луція з Фатіми сказала про Розарій: «З тих пір відколи Діва Марія надала таку велику силу молитві Розарію, то вже немає жодної матеріальної чи духовної, жодної національної чи міжнародної проблеми, якої неможливо розв’язати за допомогою Розарію та наших жертв».
І з Меджуґор’я, як і з Фатіми, лунає Її обіцянка: «Вкінці Моє Непорочне Серце переможе». Ми стільки разів чули: «Я розпочав нове життя в Меджуґор’ї». Де прагнемо жити за посланням Марії, там ми стаємо Меджуґор’єм й навколо нас починається весна та нове життя.
Святий Людовік Марія Гріньйон де Монтфорт сказав, що за один місяць, проведений із Марією, можна досягти більшого прогресу, ніж за кілька років без Неї. З Марією на землі почалося нове життя. Нехай це станеться з нами – у наступному місяці травні, у місяці оновлення та чудес на заступництво Марії.

Молитва: Дякуємо тобі, Маріє, що Ти запросила нас до Своїх планів миру. Сказала: «Не можу без вас. Ви потрібні Мені. З вами хочу будувати новий світ миру».  Ми віддаємось Тобі, Мамо, за новий початок та оновлення, яке чекає нас із Тобою. Дякуємо, що вкладаєш нас у Своє Непорочне Серце, щоб зміцнити нас у вірі. Ось ми, використовуй нас такими, якими ми є, нехай станеться все так, як Ти бажаєш. З Тобою просимо за Твої наміри, плани миру та перемогу Твого Серця. Амінь.


Переглядів 1 863
Додати коментар

Послання Богородиці, 25 червня 1993., Меджуґор'є.
“Дорогі діти! І сьогодні радію вашій присутності тут. Я благословляю вас своїм Материнським благословенням і заступаюся за кожного з вас перед Богом. Закликаю вас знову проживати Мої послання і втілювати їх у життя, у діло. Я з вами й усіх вас благословляю день у день. Дорогі діти, це особливі часи, й тому Я з вами, щоб вас любити й захищати, щоб захистити ваші серця від сатани й щоб іще більше наблизити вас до Серця Свого Сина Ісуса. Дякую вам, що відповіли на Мій Материнський заклик”.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 299 588
11:25, 14-07-2014
Всі статті

ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

А Ви були в Меджугор'є?


Березень 2024 (37)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (47)
Листопад 2023 (40)
Жовтень 2023 (23)