Якщо ви мої – переможете (Тереза Ґажійова)

  • 03 серпня 2019, 08:33

 

Якщо ви мої – переможете (Тереза Ґажійова)Бути Маріїним - означає цілком належати Ісусові. Або, іншими словами, це означає любов'ю все перемінити на добро. Нашим єдиним засобом повинна бути любов, яку ми знаходимо в пристановищі – у Серці Ісуса.

Св. Матір Тереза Калькутська часто молилася такими словами: «Радосте Серця Ісуса, наповни моє серце. Співстраждальність Серця Ісуса, доторкнися мого серця. Любове Серця Ісуса, запали моє серце. Мир Серця Ісуса, зміцни моє серце. Смирення Серця Ісуса, учини смиренним моє серце. Святосте Серця Ісуса, освяти моє серце. Чистото Серця Ісуса, очисти моє серце».

Ісус сказав Своїм учням, щоб вони любили один одного, як Він полюбив їх. «З того усі спізнають, що мої ви учні, коли любов взаємну будете мати» (Ів. 13:35). Марія вчить нас бути Її апостолами, повторює нам усе те, чого Ісус навчав Своїх учнів: «Ви, апостоли Мої, які своєю любов’ю, смиренням і тишею молитви чините так, щоби був пізнаний Мій Син... Ви - Моя сила... Намагайтеся в кожному Божому творінні, у всіх Моїх дітях, побачити щось добре й зрозуміти їх... Милі Мої апостоли, діти Мої, живіть словами Мого Сина... Любіть один одного, як Він любив вас... У тиші свого серця слухайте голос Мого Сина, нехай ваше серце стане його пристановищем, щоб воно не було похмурим і сумним, але освітленим світлом Мого Сина... Ви - промені світла Мого Сина - живе Євангеліє і Мої люблені апостоли любові. Апостоли Мої, діти Мої, Мій Син сказав вам, щоб ви любили один одного...»

Щоб ми змогли зробити це, Марія знову повторює нам, що молитва повинна стати нашим життям. Одне з найважливіших намірів, за які Вона закликає нас молитися - це молитва про дар Божої любові. Скільки разів ми чули заклик Марії до молитви - це Її найчастіше повторюваний заклик. Вона каже нам: «Молитва творить чудеса в людських серцях і в усьому світі»; «Молитва рятує світ»; «Молитва – це таємний ключ зустрічі з Богом»; «Молитва - це те, чого прагне людське серце»; «Нехай молитва стане вашою щоденною поживою, знаком відданя себе Богу... радістю, життям... розмовою з Богом»; «Нехай молитва буде для вас як повітря, яким дихаєте»; «Розмовою дитини з Отцем»; «Могутня скеля».

З самого початку Своїх явлінь у Меджуґор'ї Богородиця закликає нас молитися Розарій. Це вінець, який пов'язує нас із Небом і відчиняє нам кожні двері. Діва Марія каже нам: «Нехай Розарій завжди буде у ваших руках, як знак проти сатани, що ви належите Мені».

Молитва з Марією приводить нас до Серця Ісуса. Завдяки Її веденню ми пізнаємо, що потрібно чувати і вдень і вночі. Ісус часто проводив ночі в молитві. Своїм прикладом Він надихає нас, Його заклик залишається незмінним в усі віки: «Чувайте й моліться, щоб не ввійти в спокусу». У всьому світі є вірні апостоли Маріїної любові, що відповідають конкретно, молитвою. Поклоняються вдень і вночі Ісусу в Пресвятих Дарах. Це - бажання Марії, Вона веде нас прямо до Серця Ісуса. Вона сказала нам: «Я не важлива, Я веду вас до Ісуса». Дозволимо Їй вести нас, із Нею ми на безпечному шляху. Разом із Марією ми будемо йти від перемоги до перемоги.

МОЛИТВА: Отче Небесний, дякуємо Тобі за те, що Ти посилаєш нам Марію, щоб Вона повторила нам заклик Ісуса: «Чувайте й моліться, щоб не ввійти в спокусу». Маріє, віддаємо себе Тобі, хочемо бути повністю Твоїми. Дякую Тобі, що Ти наставляєш нас, як треба долати спокуси й гріх. З Тобою, Мамо, ми просимо за всіх, у кого немає сил боротися з гріхом, тих, хто падає в спокуси й не має сил піднятися. З’єднані з Тобою в молитві, молимо про силу з Неба, щоб ми могли вистояти в цей час. Допоможи нам вдень і вночі перебувати в молитві за спасіння світу так, як цього бажаєш Ти сама. Амінь.

Переглядів 2 492
Додати коментар

Послання Богородиці, 25 липня 2009., Меджуґор'є.
“Дорогі діти! Нехай цей час буде для вас часом молитви. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 299 588
11:25, 14-07-2014
Всі статті

ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

А Ви були в Меджугор'є?


Березень 2024 (37)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (47)
Листопад 2023 (40)
Жовтень 2023 (23)