Народитеся для нового життя (Терезія Ґажіова)

  • 01 березня 2019, 16:44

 

 

Народитеся для нового життя (Терезія Ґажіова)Той, хто вірить в Ісуса, має нове життя. А це - заклик до навернення. Марія невпинно закликає нас: відкрийте серце Ісусу. «Відкрийте ваші серця й дозвольте Ісусові народитися у вас, оскільки лише так, дорогі діти, ви самі зможете пережити своє нове народження та з Ісусом у своєму серці піти шляхом спасіння».

Комусь може здатися, що вже занадто пізно починати нове життя, а комусь, навпаки, що ще занадто рано. <!-- more --> Комусь це може здаватися неможливим або важким. Марія бачить наше  сум'яття й тому заспокоює нас: «Не важливо, скільки років маєте, відкрийте ваше серце Ісусові».

 «Коли хтось не вродиться з висоти, не бачити йому Божого Царства», - сказав Ісус Никодиму. І Никодим був збентежений, тому запитав Ісуса: «Як може чоловік уродитись, коли вже старий? Чи спроможен же він увійти знову в утробу матері своєї та й народитись?» Він отримав відповідь, як і ми в сьогоднішньому посланні: необхідно просто повірити в Ісуса.

Повірити всім серцем ми можемо тільки тому, кого любимо, чию любов ми пізнали

Один із найважливіших намірів, за які закликає нас молитися Діва Марія, - це молитва за невіруючих, тобто за тих, хто ще не пізнав Божої любові. У Меджуѓор'ї ми є свідками того, що в Її присутності, під Її веденням ми дуже швидко пізнаємо Божу любов - і починається нове життя. Повірити всім серцем ми можемо тільки тому, кого любимо, чию любов ми пізнали. Приймемо Її материнські поради в посланнях. І сьогодні Вона нагадує нам, що Вона все ще з нами, тому що Бог дозволяє Їй це з любові до нас.

Зараз час благодаті. Таємниче й глибоке сьогодні, яке проживаємо разом з Ісусом, - це нове життя і мир нашого серця.

Усе починається з нашого рішення. Ми самі вирішуємо, кому відкриємося, як проживемо сьогоднішній день. Напередодні часу посту й початку весни Діва Марія приводить нас до порівняння з природою, яка пробуджується: «Як природа, народитеся для нового життя в Божій любові та відкриєте ваше серце небу й небесним речам».

Відкриття себе для Ісуса починається в молитві, у повній довірі й розмові з Ним.

Розмірковуючи над Божим Словом, ми краще пізнаємо Ісуса, завжди відкриваємо щось нове

«Відкрийтеся Богові та віддайте Йому всі свої труднощі й хрести, щоб Бог перемінив усе на радість»; «Відкрийте Йому своє серце та подаруйте Йому все, що є в ньому: радощі, смутки й хвороби. Нехай це буде часом благодаті для вас. Моліться, дітоньки, і нехай кожна мить належить Ісусові». Ми відкриваємося тому, кого любимо й знаємо. Тому одне з найважливіших послань Марії - щодня читати Святе Письмо. «Відкрийте ваші серця і читайте Святе Письмо, щоб через свідчення й ви були ближче до Бога».

Розмірковуючи над Божим Словом, ми краще пізнаємо Ісуса, завжди відкриваємо щось нове, більше любимо Його, укріпляється наша віра в Нього. Він сказав нам: «Той, у кого мої заповіді і хто їх береже, той мене любить». Якщо в нас це не виходить, ми покликані відкритися для Ісуса у святій Сповіді. «Через святу Сповідь, дітоньки, відкрийте свої серця Богові й приготуйте свою душу, щоб Маленький Ісус міг знову народитися у вашому серці... »; «Відкрийте ваше серце Божому милосердю в цьому часі Великого посту. Небесний Отець хоче кожного з вас визволити з рабства гріха. Тому, дітоньки, використайте цей час і через зустріч із Богом у сповіді залишіть гріх і вирішіть вибрати святість. Зробіть це з любові до Ісуса, Котрий Своєю Кров’ю всіх вас відкупив, щоб ви були щасливі й у мирі», - підбадьорює нас Марія.

Через зустріч із Богом у сповіді залишіть гріх і вирішіть вибрати святість

Добрі діла, милосердя, щедрі та розкриті руки відкривають наше серце для Ісуса в ближніх.

Центром нашої віри є те, щоб відкритися для Ісуса в Євхаристії. У ній Сам Ісус скріплює нас Своїм Тілом і Кров'ю.

Постом і зреченням наші серця очищаються й більше відкриваються для Ісуса, зміцнюється наша віра. «Сьогодні Я закликаю вас, щоб постом і молитвою ви приготували шлях, яким Мій Син хоче прийти у ваші серця».

Молитва, піст, Святе Письмо, св. Сповідь, Євхаристія - головні послання Діви Марії, якими Вона веде нас до нового життя. Нове життя з Марією - це вічне життя з Ісусом. У Неї є тільки одна-єдина мета - привести нас до Нього.

Молитва

Небесний Отче, дякуємо Тобі за те, що все ще дозволяєш Марії приходити до нас. Дякуємо Тобі, що за допомогою Її явлінь і послань ми можемо пізнавати Твою любов до нас. Присвятивши й довіривши себе Її Серцю, ми просимо Тебе: зішли на нас Свого Духа, щоб Він допоміг нам відкрити серця для нового життя з Ісусом. Довіряємо Тобі тих, які ще не пізнали Твоєї любові й просимо Тебе: доторкнися до нас, переміни нас у цей благодатний час, щоб ми знову народилися для Неба та небесних речей. Амінь.

Взято з газети Світло Марії

Переглядів 2 199
Додати коментар

Послання Богородиці, 25 листопада 2011., Меджуґор'є.
“Дорогі діти! Сьогодні хочу вам дати надію та радість. Усе, що є навколо вас, дітоньки, веде вас до земних речей, а Я вас бажаю вести до благодатного часу, щоб ви протягом цього часу були якомога ближче Мого Сина, щоб Він міг вас вести до Своєї любові та вічного життя, за яким прагне кожне серце. Ви, дітоньки, моліться й нехай вам цей час буде благодатним для вашої душі. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 300 411
11:25, 14-07-2014
Всі статті

Фоторепортаж

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

А Ви були в Меджугор'є?


Квітень 2024 (24)
Березень 2024 (41)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (47)
Листопад 2023 (40)