«В школі любові» Благословення миру і любові

  • 08 жовтня 2014, 15:13

 

«Дорогі діти! Сьогодні в особливий спосіб приношу вам маленького Ісуса, аби Він поблагословив вас Своїм благословенням миру і любові. Дорогі діти, не забувайте, що це є благодать, якої багато людей не розуміє і не приймає. Тому ви, які є моїми і шукаєте моєї допомоги, віддайте себе до кінця. Найперше своєю любов’ю дайте приклад у своїх родинах. Ви кажете, що Різдво – це родинне свято. Тож поставте Бога у ваших сім’ях на перше місце, щоб Він дав вам мир і оберігав вас – не лише від війни, але і в мирний час від зазіхань сатани. Коли Бог з вами, ви маєте все. А коли Його не хочете, ви убогі і заблукані, не знаєте, на чиєму ви боці. Тому, дорогі діти, оберіть Бога і здобудете все. Дякую вам, що відповіли на мій заклик!» (25 грудня1991 р.)

 

 

 

Час Різдва. Марія приносить нам Ісуса, Який дарує благословення любові і миру. А у дні війни нічого немає потрібнішого від благословення миру і любові. Мир є необхідніший, ніж здоров’я, родинний дім, свобода. Адже бути без благословення любові і миру – це бути незрячим і нещасливим у тому, що маємо, а це гірше, аніж не мати . Скільки людей у світі є здоровими і мають все, але втратили мир і нездатні до любові, а тому багато страждають, руйнуючи своє життя і життя інших. Благословення миру і любові має свої умови: Бог повинен бути на першому місці. Не лише у поодиноких серцях, але і в сім’ях. Коли Бог займе перше місце, тоді серце, родина, Церква і світ не залишаться без благословення любові і миру.

Війна – це жахлива річ. Це час тьми, в якій можемо краще збагнути, як нам потрібне світло! Це час ненависті, коли розуміємо, що нам потрібна любов! Це хвилина розрухи і знищення, коли усвідомлюємо, яке наше життя короткочасне, а діла наших рук віддані на загибель! Це також час, в котрий розуміємо, як дуже нам потрібен захист!

Однак також і час після війни не є легким. Серця знаходяться в небезпеці залишитись протягом тривалого часу отруєними ненавистю; у них зроджується бажання помсти, коли почуття жалю і безнадії заполонюють тих, хто залишився без своїх любих і дорогих. Сатана бажає використати такий стан людей, прагнучи завести їхні серця у зло. Проте також і той час, коли класична війна є далеко від людей, не позбавлений тих самих напастей. Справжній захист – це відкритися Богові і дозволити Йому нас захищати.

У цьому посланні наново відкриваємо, що є отим найважливішим, чого Марія бажає нас навчити. Бог є всім для нас. Без Нього ми є убогими і нікчемними, у темряві, незахищені, а тому вразливі для впливу будь-якої руйнівної сили, незважаючи на те, чи вона приходить від нас самих, чи від інших. Марія нас кличе обрати Бога і зробити це свідомо і відповідально. Це перший крок на дорозі спасіння. Бог у маленькому Ісусі цей крок вже зробив. Залишається одне – кожен з нас повинен зробити це рішення. Знати, на чиїй ми стороні – це знати і дорогу в житті, і ціль життя. Бог вирушив з нами. І буде все добре, якщо ми дозволимо Йому не лише мандрувати з нами, але і вести нас.

 

«Я завжди дякую моєму Богові за вас, через Божу благодать, що була вам дана в Христі Ісусі, бо ви всім збагатилися в Ньому, словом усяким і всяким знанням, бо свідоцтво Христове між вами утвердилось, так що не маєте недостачі в жодному дарі благодаті ви, що очікуєте з’явлення Господа нашого Ісуса Христа. Він вас утвердить до кінця неповинними бути дня Господа нашого Ісуса Христа! Вірний Бог, що ви через Нього покликані до спільноти Сина Його Ісуса Христа, Господа нашого»

(1 Кор. 1, 4-9).

 

Переглядів 3 348
Додати коментар

Послання Богородиці з Меджугор'я, 9 червня 1984р.
"Дорогі діти! Завтра ввечері моліться про Духа істини. Особливо ви з парафії. Бо ви потребуєте Духа істини, щоб могти передавати послання, такими, якими вони є, нічого не додаючи до них і не забираючи, такими, якими Я їх сказала. Моліться, щоб Святий Дух надихнув вас духом молитви, щоб ви більше молилися. Я, ваша Мати, кажу вам, що ви мало молитеся. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик!”

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 300 567
11:25, 14-07-2014
Всі статті

ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

А Ви були в Меджугор'є?


Квітень 2024 (32)
Березень 2024 (41)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (46)
Листопад 2023 (40)