Меджугор'є - місце молитви, миру»Новини»Приїхали з Назарету до Меджугор’є Богородиці

Приїхали з Назарету до Меджугор’є Богородиці

  • 29 липня 2014, 21:21
Приїхали з Назарету до Меджугор’є БогородиціНа початку липня ми мали змогу поспілкуватися із прочанами з Ізраїлю, з міста Назарет та двоє з них були гостями нашої радіопередачі «Мір Меджугор’є. Це Пані Тереза Дауд та о. Сохайл Хурі були гостями».
О. Сохайл – священник греко-католицької церкви, одружений. Він розповів нам, що вперше приїхав до Меджугор’є дванадцять років тому. « Я здійснюю богослужіння в Галілейському краю. Але відтоді як я повернувся з Меджугор’я, було створено спільноту «Діти Марії», в якій я беру участь, коли вільний від священнослужіння. Протягом цих дванадцяти років ми зустрічаємося раз на місяць в різних селищах та містечках, різних церквах. На початку нас було лише 50, а зараз членами спільноти є сотні людей. Ми збираємося в усіх християнських церквах Галілей, переважно щоп’ятниці та щосуботи, залежно від того чи є церква вільною. Ми запозичили молитовну програму з Меджугор’є : молитву Вервиці, пісні, святу Месу, поклоніння Святим Дарам. Також я активно поширюю у соцмережах Послання Богородиці кожного 25-го числамісяця. Окрім того ми зустрічаємо прочан, які прибувають на Святу Землю звідси і таким чином ми ще більше єднаємося. Я хотів би додати, що якби не було Назарету, не було б і Меджугор’є. Меджугор’є близьке нашим серцям, бо саме тут сповнюєшся глибокої віри. Я можу свідчити про те, що всі прочани, які там побували, повертаються іншими людьми, і в свою чергу вже вони починають свідчити про те, як віра змінила їхні життя», - розповів о.Хурі і наприкінці поблагословив усіх слухачів.
Пані Тереза Дауд дала обіцянку приїхати до Меджугор’є після того, як отримала чудотворне зцілення. Їй діагностували саркому нижньої кінцівки, і лікарі рекомендували ампутувати ногу. «Опісля обстежень в лікарні, я постійно молилася. Я знаходила розраду в молитвах, і я молилася тільки щоб стати ближчою до Бога і слідувати Його волі, аби Він поблагословив мене та мою сім’ю, дав сил боротися із хворобою та її наслідками.
Проте операцію постійно переносили, і я сприйняла це як певний знак, щоб її не робити. Я продовжувала молитися ще більше, разом із своїми рідними та близькими, які молилися разом зі мною, і це набагато покращало моє самопочуття.
Коли я поїхала до візіонерки Віцки у Назарету, я молилася разом із всією спільнотою у церкві. У момент об’явлення, ми ще дужче молилися до Богородиці. Опісля я повернулася до лікарні, щоб зробити додаткові аналізи, а через десять днів мені сказали, що ознак раку немає. Лікарі вирішили ще раз обстежити мене, але все знову підтвердилось. Я була повністю здорова! Весь цей час я продовжувала молитися разом із своєю родиною, а також попросила людину, близьку до Віцку, помилитися за мене до Богородиці. Ось тоді я і дала собі обітницю відвідати Меджугор’є, своїми ногами піднятися на гору, де височіє розп'яття Ісуса Христа та на Гору об’явлень, де знаходиться Блакитний Хрест.
Зараз я почуваюся щасливою, радісною та сповненою глибокої віри. Я приїхала сюди разом із всією родиною», - розказала пані Тереза і додала, що лікар підтримав її у намірі свідчити про своє чудодійне зцілення цілому світові.
Переглядів 3 725
Додати коментар

Послання Богородиці, 25 жовтня 1995., Меджуґор'є.
“Дорогі діти! Сьогодні вас закликаю йти на природу, бо там ви зустрінете Бога-Творця. Дітоньки, сьогодні Я вас закликаю: дякуйте Богові за все, що Він вам дає. Дякуючи, ви відкриєте Всевишнього й усе добро, яке оточує вас. Дітоньки, Бог великий, і велика Його любов до всякого створіння. Тому моліться, щоб ви зрозуміли Божу любов і доброту. У доброті та любові Бога-Творця і Я з вами, як дар. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 300 538
11:25, 14-07-2014
Всі статті

Фоторепортаж

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

А Ви були в Меджугор'є?


Квітень 2024 (29)
Березень 2024 (41)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (47)
Листопад 2023 (40)