Меджугор'є - місце молитви, миру»Новини»Томас Тома Ласеллес: «Я ще ніколи не був таким щасливим…».

Томас Тома Ласеллес: «Я ще ніколи не був таким щасливим…».

  • 15 жовтня 2017, 13:47

Томас Тома Ласеллес: «Я ще ніколи не був таким щасливим…».Томас Тома Ласеллес, 20 річний молодий чоловік, який походить з Ньюкасл-апон-Тайн — міста на північному-сході Англії, народився з церебральним паралічем і більшу частину свого життя провів на інвалідному кріслі. Незважаючи на свою фізичну неповносправність, для цього молодого чоловіка немає таких проблем, яких він не міг би вирішити. Меджуґор’є – це для нього другий дім, місце, де здійснюються його мрії.

Томас був нашим гостем в програмі на радіо «Mir» Меджуґор’є і сказав наступні слова: «Я народився з діагнозом церебрального паралічу і є одним із двох двійнят, який вижив. У мене є 2 старші сестри. Якщо описувати своє життя з обмеженими можливостями, тобто неповносправністю, то спочатку мені вдавалося ходити з ходунком. Після цього в мене було 3 операції і вони були невдалими. Через це я уже з 2008 року – на інвалідному кріслі. Ніколи не дозволяв своїй неповносправності змусити мене втратити активність в житті. Отримав велике благословення  від Бога, що маю священика, який завжди поруч зімною і веде весь цей час духовно. Якщо говорити про неповносправність, я би міг жити думаючи про всі ці речі, яких я не маю та не можу зробити, але натомість намагаюсь радіти життю, цілеспрямовано спостерігаючи за ним. Я стараюсь бачити те, що робить моє життя більш змістовним та радісним, у порівнянні з іншими людьми, бачити все те, що надає ще більшого сенсу мого перебування тут на Землі.

Мене запросив Отець Сенан Раян, клерик з Ірландії. В той час ми часто спілкувалися через Skype, і наші розмови були дуже довгими. Я розповідав йому про своє покликання і про все, що відчував в своєму серці. Якось я запитав у нього, де він збирається провести свої канікули. Він відповів, що планує приїхати сюди і я, пожартувавши, запитав, чи можу поїхати з ним. Цей жарт згодом став реальністю. Так я потрапив в Меджуґор’є і тиждень, який провів тут був для мене просто дивовижним. Я отримав так багато дарів та благодатей, що неможливо описати словами, те що трапилося зі мною впродовж цього одного тижня. Тоді відчув бажання в своєму серці повернутися сюди знову і якнайшвидше. Я знав, що не хочу уже їхати в паломництво і бути частиною групи, тобто бути оточеним іншими людьми. Хотів просто більше перебувати в тиші, на одинці з Богом, сам з собою.. Я відчув, що це потрібно мені, так як потребував більше пізнати Ісуса та Марію. Це був грудень 2016 року коли я вирішив взяти відпустку. І це був незвичайний досвід, так, як вирішив залишити свою роботу і я знав це було правильне рішення. З літа минулого року я в Меджуґор’є майже постійно. Кожних кілька місяців їду в Англію на декілька тижнів, але завжди повертаюся сюди. Я ніколи ще не був таким щасливим, як тут. Все, що я маю, це завдяки Божій Благодаті.

Зустрічаю багато людей, які допомагають мені і також у мене є хороші стосунки з місцевими священиками. Кожного дня намагаюся бути досить спостережливим, щоб зрозуміти, яку ж мрію має Бог Отець щодо мене в моєму житті» – сказав Томас, який є вражений кількістю сповідей у Меджуґор’є.

Наприкінці паломництва він подякував усій парафії, особливо молоді, яка тут служить:  «Я дякую усім, особливо тим, хто допомагає мені підніматися на Гору Хреста та відчуваю велике братерство. Дуже вдячний Богові за те, що можу перебувати тут на цій парафії, в оточенні цих чудових людей,  монахинь та священиків, зокрема за присутність о. Маринко Шакоти, який дуже допомагає мені духовно. Це є величезні милості та подарунки для мене».

Переглядів 2 934
Додати коментар

Послання Богородиці, 13 березня 1986р., Меджуґор'є.
“Дорогі діти! Сьогодні закликаю вас, аби своїми малими жертвами ви переживали Великий піст. Дякую вам за кожну жертву, яку ви Мені принесли. Дорогі діти, живіть так і надалі та з любов’ю Мені допомагайте приносити жертву. Бог винагородить вас за це. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 300 567
11:25, 14-07-2014
Всі статті

ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

А Ви були в Меджугор'є?


Квітень 2024 (32)
Березень 2024 (41)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (46)
Листопад 2023 (40)