Меджугор'є - місце молитви, миру»Новини»Священнослужитель із Польщі сказав, що Меджуґор’є є освяченим місцем

Священнослужитель із Польщі сказав, що Меджуґор’є є освяченим місцем

  • 29 лютого 2016, 19:35

 

Священнослужитель із Польщі сказав, що Меджуґор’є є освяченим місцемБагато прочан вибирають цей спокійний час свого приїзду в Меджуґор’є, для того щоб їх паломництво було більш тихим та спокійним. Останнім часом до нас прибували групи із Франції, Англії, Угорщини, Кореї, Італії, Іспанії, США та Польщі.

Отець Крістіан Стричарский був нашим гостем на радіостанції«Мір». Він є священиком уже впродовж 4-х років і служить на парафії Божественного Провидіння, яка знаходиться у містечку Віланові. Цього разу він приїхав сюди із групою паломників. А 17 років тому був тут уперше:«Я приїхав сюди впереддень Нового Року і разом з парафіянами ми провели усі ці дні в молитві та прославі Господа. З тих пір, я приїжджаю сюди щороку. Найважливішим є те, що з нами перебуває Святий Дух і Меджуґор’єє справді місцем миру. Кожного разу, коли знаходжуся тут, я відчуваю присутність і захист Пресвятої Діви Марії. Коли приїжджаю сюди, намагаюся поглибити свій стосунок з Ісусом. Я підіймаюся стаціями Хресної Дороги на гору, де височіє Хрест, і коли молюсь там, зупиняюсь біля кожної з них і саме в той час щось завжди дуже глибоко торкається мене. Меджуґор'є є освяченим місцем. Багато сердець відкривається тут. Люди отримують свої покликання. А нам, священнослужителям, вдається зміцнити свою віру. І це все завдяки такій великій кількості прочан, яких ми бачимо у Меджуґор’є, прочан, що прибувають сюди звідусіль. Це є даром Божим. Ми дійсно можемо відчувати велику милість Бога, яка діє тут, що є дуже очевидним під час сповідей.

Люди, які приїхали сюди разом зімною вважають Меджуґор'є 2-ю Святою Землею. Бато з них свідчать про те, що завдяки цьому місцю змінилось їхнє життя. Зазвичай, я молюся із групою один Розарій в день, але в той час коли ми молимося три вервички в день, то певен, усі наближаємося через Марію до Ісуса.

Я б хотів вас усіх запросити побувати в цьому святому місці для того, щоб краще познайомитись з Ісусом і пізнати глибше Його, із Ісусом який може змінити ваше життя. Ми усі потребуємо такої повноти благодаті, яку мала Богородиця, потребуємо для того, щоб принести Господу плід. Ось чому ви повинні приїхати сюди й взяти у руки вервичку та Біблію. Для того, щоб побути наодинці з собою та Господом. Ви відкриєте для себе свою місію, так як це місце є дійсно святим місцем.

 

 

Переглядів 3 783
Додати коментар

Послання Богородиці, 25 жовтня 2002., Меджуґор'є.
“Дорогі діти! І сьогодні закликаю вас до молитви. Дітоньки, віруйте, що простою молитвою можуть творитися чуда. Через вашу молитву відкриваєте своє серце Богові, а Він чинить чуда у вашому житті. Дивлячись на плоди, ваше серце наповняється радістю і вдячністю Богові за все, що чинить у вашому житті, а через вас – й іншим. Моліться і вірте, дітоньки: Бог дає вам благодаті, а ви їх не бачите. Моліться – і побачите їх. Нехай ваш день буде сповнений молитвою й подякою за все, що Бог дає вам. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 300 411
11:25, 14-07-2014
Всі статті

Фоторепортаж

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

А Ви були в Меджугор'є?


Квітень 2024 (24)
Березень 2024 (41)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (47)
Листопад 2023 (40)