Меджугор'є - місце молитви, миру»Новини»Двоє молодят із м. Жепче приїхали в паломництво у Меджуґор’є

Двоє молодят із м. Жепче приїхали в паломництво у Меджуґор’є

  • 14 червня 2016, 13:40

Двоє молодят із м. Жепче приїхали в паломництво у Меджуґор’єКлавдія та Зорян Шумічі – молода одружена пара із Жепче, приїхали в паломництво у Меджуґор’є одразу через 4 дні, після того, як одружилися. Вони зустрічалися під час Неокатехуменальних зустрічей в Жепче і розповіли нам про те, як хотіли створити(збудувати) християнську сім’ю , яка відкрита на життя.

Зорян сказав, що вони приїхали сюди, щоб подякувати Цариці Миру( Богородиці): «Ми були тут минулого року 8 вересня і вирішили знову приїхати, щоб подякувати Богородиці за все, що вона зробила для нас.

Ми приїжджали сюди і до того – моя покійна мама завжди мене брала в паломництво з собою, ще коли я була дитиною. Пізніше, я уже сама відправлялася сюди.  Меджуґор’є так багато означає для нас. Це місце молитви та єдності усіх людей.

Це сповідальниця усього світу. Ми віримо, Бог послав нам Меджуґор’є для того, щоб усі могли стати наверненими. Завжди будемо приїжджати сюди, коли тільки зможемо!». Клавдія додала, що Меджуґор’є – це місце, де кожен може зустріти Маму : « Це дає нам видваги та сил, рухатись вперед.

Меджуґор’є є джерелом миру для усіх тих, хто приходить сюди. Без сумніву, вони усі відчувають повноту й велике благословення, коли повертаються звідси.

Це неможливо описати словами, але це дуже важливо: пережити зустріч з Мамою!».

Клаудія та Зорян є не лише віруючими слухачами, але також і прихильниками нашої радіостанції. «Ми почали підтримувати це радіо, так, як хочемо, щоб воно продовжувало свою роботу.»

Переглядів 3 616
Додати коментар

Послання Богородиці, Цариці Миру, через візіонерку Мір’яну Драгічевич-Солдо, 2

«Дорогі діти, моє материнське серце плаче, коли дивлюсь на те, що мої діти роблять. Гріхи помножуються, чистота душі стає все менш важливою, про мого Сина забувається, щораз менше вшановується, а моїх дітей переслідують. Тому ви, мої діти, апостоли моєї любові, душею і серцем взивайте ім’я мого Сина. Він має для вас слова світла. Він вам Себе об’являє, з вами ламає хліб і дає вам слова любові, щоб ви їх перемінювали в діла милосердя і так будете свідками істини. Тому, діти мої, не бійтеся. Дозвольте моєму Сину перебувати в вас. Він вами послугується, щоб піклуватися про зранених і навертати загублені душі. Тому, діти мої, поверніться до молитви Вервиці. Моліться її з відчутям доброти, жертви і милосердя. Моліться не лише словами, але і ділами милосердя. Моліться з любов’ю до всіх людей. Мій Син жертвою возніс любов. Тому живіть з Ним, щоб мати силу і надію, щоб мати любов, яка є життям і яка веде до вічного життя. З Божої любові я є з вами і материнською любов’ю вас буду вести. Дякую вам.»

Богородиця була дуже сумна.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 300 652
11:25, 14-07-2014
Всі статті

ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

А Ви були в Меджугор'є?


Квітень 2024 (35)
Березень 2024 (41)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (46)
Листопад 2023 (40)