Меджугор'є - місце молитви, миру»Духовність»Інші молитви»Посвята себе Святій Трійці через Марію

Посвята себе Святій Трійці через Марію

  • 01 травня 2020, 14:42

 

Посвята себе Ісусу Христу через руки Марії

ВСТУП

Наречена Йосифа Без сумніву, молитва і сама постать Йосифа з Назарету набуває для Церкви нашого часу нової актуальності, в зв’язку з новим Тисячоліттям християнства. (Йоан Павло ІІ, Redemptoris custos, 15 серпня 1989 року)

Тиждень в Назареті
Наречена Отця
Тільки єдиний Бог Отець може послати і подарувати Особу свого Сина та передати Її людськості. Він же бажає, щоб в тайні Втілення Марія була Його справжньою і єдиною Нареченою, тому й призначив Її, щоб стала разом з Ним початком земного народження Слова і щоб через це Втілення довершила разом з Ним те, що Він сам вершить у вічності. (Жан Жак Ольє) Відтоді, о Пречиста Діво Маріє, поділяючи батьківство з Предвічним Отцем, Твоїм Сином, неподільно став Той, чиїм Отцем є сам Бог. Я говорю „неподільно” тому, що Святий Дух, будучи так, як Отець і Син – Богом, не наділений прикметою батьківства щодо Того, котрий вважає Тебе Своєю Матір’ю і шанує Тебе як Матір, о Приснодіво, о Найсвятіша Мати, Обручнице Отця, Дочко і Слугине, а перед усім – Мати Бога! Покірна і неосяжна в своїй тайні Мати зачатого в Тобі Ісуса, через його перше, внутрішнє народження, Ти володієш Ним, а Він володіє Тобою. Більше того, на землі Ти – єдина, ким повністю володіє Ісус і лише Ти повністю володієш Ісусом. Ти – Та, єдина, котра заволоділа любов’ю Отця, скарбом Духа і тайною Неба. (Кардинал Берулій)

Тиждень в лоні Отця

Наречена Сина 

Спаситель наш, Ісус Христос, істинний Бог та істинний Чоловік, повинен стати кінцевою метою всіх наших молебнів, інакше стануть вони хибними і оманливими. Ісус Христос – Альфа і Омега (Од. 1, 8), початок і кінець (Од. 21, 6) всього, що існує. За словами Апостола, ми трудимось лише для того, щоб кожну людину зробити досконалою у Христі, бо тільки в Ньому живе повнота Божества, а також усяка повнота благодатей, чеснот і досконалості, і тільки в Ньому одному ми отримаємо духовне благословення. Він – єдиний Вчитель, котрий нас навчатиме, єдиний Господь, від котрого будемо залежні, єдиний Голова, з котрим ми повинні злучитися, єдиний Взірець, на який ми повинні бути схожими, єдиний Лікар, котрий здатний нас вилікувати, єдина Дорога, яка вестиме нас, єдина Правда, в яку ми повинні вірити, єдине Життя, яке нас оживлятиме, і наше єдине все і в усьому, якого нам повністю повинно вистачити. (св. Людовік Марія Гріньйон де Монфорт, Трактат, п. 61)


Тиждень в Серці Ісуса

Наречена Духа 

Бог, Дух Святий, обручений з Марією, з Нею, в Ній та з Неї створив свій шедевр – Ісуса Христа, Втілене Слово. Він впродовж усіх днів, аж до кінця світу не перестає в Ній і через Неї таємним, але істинним і вірним шляхом, зміцнювати своїх вибраних. (св. Людовик Марія Гріньйон де Монфорт, Тайна Пресвятої Богородиці, п. 13.)


Тиждень в тіні Святого Духа
Наречена Пресвятої Трійці 

ЗАКІНЧЕННЯ

Переглядів 17 784
Додати коментар

Послання Богородиці, 25 вересня 1994., Меджуґор'є.
“Дорогі діти! Радію разом із вами та закликаю вас до молитви. Дітоньки, моліться в Моєму намірі. Мені потрібні Ваші молитви, якими хочу наблизити вас до Бога. Він є вашим спасінням. Бог посилає Мене допомогти вам і привести вас до раю, який є вашою метою. Тому, дітотьки, моліться, моліться, моліться. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 299 186
11:25, 14-07-2014
Всі статті

ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

А Ви були в Меджугор'є?


Березень 2024 (26)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (47)
Листопад 2023 (40)
Жовтень 2023 (23)