Нехай Святий Дух веде вас і заохочує!

  • 08 жовтня 2014, 15:29

 

Послання Богородиці, Цариці Миру від 25 липня 2014 року, Меджугор’є через візіонерку Марію Павловіч-Лунетті
„Дорогі діти! Ви не усвідомлюєте, якими благодатями живете в цей час, в якому вам Всевишній дає знаки, щоб ви відкрились і навернулись. Поверніться до Бога і молитви, і нехай у ваших серцях, сім’ях, спільнотах запанує молитва, аби Святий Дух провадив вас і надихав з кожним днем бути відкритішими на Божу волю і Його план для кожного з вас. Я є з вами і разом зі святими і ангелами заступаюсь за вас. Дякую вам, що відповіли на мій заклик. " 

 

Заклик Марії для наших спраглих сердець є краплею роси. Візіонери часто повторюють: «Неможливо собі уявити, яку величезну благодать дає нам Бог через присутність Марії».

А що ж ми? Виглядає, що ми вже звикли до цього або світ засліпив нас і не бачимо.

Сумно чути, коли Богородиця говорить нам: «Ви не усвідомлюєте, які благодаті живете у цей час, коли Всевишній дає вам знаки, щоби ви відкрилися і навернулись…» «Сьогодні Господь дозволив Мені знову сказати вам, що ви живете в благодатний час. Діточки, ви не усвідомлюєте, яку Бог дає вам неймовірну можливість: навернутися і жити у мирі і любові. Ви такі сліпі і прив’язані до земних речей, і думаєте про земне життя. Бог послав Мене вести вас у життя вічне. Діточки, Я не втомилася, хоча бачу, що серця ваші тяжкі і втомилися

для всього того, що є благодать і дар.» (25.10.2006). «Діточки, ви живете в такий час, коли Бог дає вам великі милості, але ви не знаєте, як ними скористатися. Ви турбуєтеся про все інше, але найменше про душу і духовне життя.» (25.03.2001).

Мати не залишає нас без допомоги. Вона називає своїми іменами те, що з нами відбувається, але водночас пропонує нам допомогу, дає слушну пораду як вийти з ситуації, у якій ми опинилися.

І сьогодні Її порада дуже проста – молитва та надзвичайна сила дії Святого Духа.

Ми часто самі не знаємо, що з нами діється, метаємось у духовній боротьбі. Бачимо, що усім світом проходять бурхливі кризи. Присутність Матері відганяє страх, паніку. Мама тут. Вона кличе нас просто повернутись до Бога, молитись до Святого Духа. Коли маємо запитання, не знаходимо вирішення проблем, просто кличмо: «Прийди, Святий Духу!». Святий Дух – це сила, яку так просто не зупинити. Небесна Мама сама зазнала Його могутності, коли Його силою у Ній зачався Божий Син. Святий Дух дуже любить Діву Марію. Коли молимось до Нього разом з Нею – відбуваються чудеса.

Святий Гріньйон де Монфорт дає нам чудові свідчення про співпрацю Марії зі Святим Духом: «Марія разом зі Святим Духом створила те найкраще, що було і що колись буде – Богочоловіка; і далі творитиме великі речі в останні часи. Бог доручив Їй формування і виховання великих святих, що житимуть наприкінці світу. Бо лише та виняткова і чудесна Діва у поєднанні зі Святим Духом може творити надзвичайні і чудесні речі. Коли Святий Дух, Її Жених, знайде Її у душі віруючої людини, то поспішає вступити туди і вливається настільки, наскільки ця душа дала місця Його Нареченій.»

Щоб ми змогли цілковито відкритися на дію Святого Духа, досить повністю віддатися, посвятитися Діві Марії. Вона подбає про все інше. Приведе нас до служіння, тихого, непомітного дарування себе. Так може тільки Вона. Зростати в школі любові під проводом Марії означає ставати малими і покірними. Вчитися від Неї робити малі справи з великою любов’ю, жити кожної хвилини з любов’ю, спішити допомагати так, як Вона завжди спішить з поміччю. Ніколи не втомлюватись у любові. «Дорогі діти, для того, щоб ви могли бути Моїми апостолами і допомагати усім тим, що у темряві, пізнати світло любові Мого Сина, мусите мати чисті і покірні серця.» (02.01.2014). «Я кличу вас і приходжу до вас, бо ви Мені потрібні. Я потребую апостолів з чистим серцем. Я молюся, і ви теж просіть, щоб Святий Дух надихав вас і провадив, щоб просвітив вас і наповнив любов’ю та смиренням. Моліться, щоб наповнив вас благодаттю та милосердям. Аж тоді ви зрозумієте мене, діти Мої. Аж тоді зрозумієте Мій біль за тих, хто ще не пізнав Божої любові. І тоді зможете допомагати Мені.» (02.10.2012). «Любі діти, з великою любов’ю і терпеливістю намагаюся зробити ваші серця подібними до Мого Серця. Я намагаюся Своїм прикладом навчити вас покори, мудрості та любові, бо потребую вас, не можу без вас, діти Мої.» (02.01.2013).

Молитва:

Прийди, Святий Духу, прийди на сильний заклик Непорочного Серця Діви Марії, Твоєї улюбленої Нареченої. Амінь.


Переглядів 4 285
Додати коментар

Послання Богородиці, 11 липня 1985р., Меджуґор'є.
“Дорогі діти! Люблю парафію і Своїм Покровом оберігаю її від усякого діяння сатани. Моліться, щоб сатана відступив від парафії й від кожного, хто приходить сюди. Так зможете чути кожен Божий поклик і відповісти своїм життям. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.”

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 299 553
11:25, 14-07-2014
Всі статті

ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

А Ви були в Меджугор'є?


Березень 2024 (35)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (47)
Листопад 2023 (40)
Жовтень 2023 (23)