Я веду й люблю вас (Тереза Ґажійова)

  • 07 липня 2024, 13:22
Марія радіє й дякує Богові, що Він дозволяє Їй любити й вести нас. Вона знову являє нам Свою материнську любов, обіймаючи нею кожного з нас. «Діти Мої, будьте любов’ю Моєї любові», – каже Вона в одному з послань. Подібно до Неї, ми покликані радіти, дякувати Богові, любити й вести інших. Кожному з нас доводилося на собі відчути, що слова, сказані з любов’ю, ми сприймаємо з радістю – і приймаємо. І в цей неясний та тривожний час нам так потрібно чути заспокійливий голос любові.
Марія прагне через нас утішати цей світ, чітко і ясно показуючи, як нам слід чинити в той чи інший момент боротьби за мир у нашому серці, сім’ї та світі. Для цього Вона дає нам прадиві засоби:
  • вернутися до молитви;
  • поставити Святе Письмо на видне місце й читати його щодня;
  • любити Бога понад усе, аби нам було добре на Землі.
У цьому – весь Її підхід, починаючи з того моменту, коли після смерті Ісуса Вона залишилася одна з наляканими дітьми. У Святому Письмі читаємо, як разом із ними Вона збиралася на спільну молитву. Так і в Меджуґор’ї Богородиця повторює, що першою молитовною групою повинна стати наша сім’я. Міцний та надійний ґрунт під ногами формується в цьому світі в сім’ї через молитву й слухання Святого Письма.
Це послання – відповідь усім сім’ям, які опинилися в кризі, зазнають різних ударів. Ми часто зустрічаємося з труднощами, до прикладу, небажанням інших у сім’ї молитися разом із нами чи залежностями, тяжкими гріхами, коли бачимо, ніби в ній не залишилося жодної краплі світла, чи загрозою розлучення або частими сварками в сім’ї. Марія має на увазі все це. Коли в сім’ї немає нікого, хто хотів би з нами молитися, Вона закликає створити молитовну групу з друзями, у яких, можливо, така ж проблема, що й  у нас. Почнімо молитися разом із ними в спільному намірі – щоб у наших сім’ях відновилася спільна молитва.
Знаю одну сім’ю, де почався розлад через двох братів, які практично ненавиділи одне одного, постійно конфліктували. Напруга росла. Уся сім’я старалася примирити їх, але даремне. Тоді родичі вирішили постити за те, аби серця братів відкрилися на Божу любов. Діти в сім’ї задля цього відмовилися від використання телефонів на час канікул. І вірю, що ці молитва та піст будуть вислухані. За мир у наших серцях, сім’ях, у цьому світі ми повинні боротися молитвою й постом так, як тому нас учить Діва Марія.
Недавно Діва Марія закликала нас молитися за тих, хто залежить від різних засобів масової інформації, аби їхні серця відкрилися на благодать молитви. Існує чимало перепон, які не дають сім’ї зустрічатися на спільній молитві. Ми повинні рахуватися з цим і не дозволяти собі охолонути.
Молитва повинна бути в сім’ї на першому місці, і не можна допускати, щоб, як сказала Діва Марія в одному з послань, «робота й щоденні обов’язки заглушили дух молитви». Молитва повинна бути присутньою в сім’ї і вранці, і ввечері. Уранці ми приймаємо Бога, аби Він супроводжував і вів нас відповідно до Своєї святої волі, увечері дякуємо за все, що прожили з Ним. Уранці необхідно прочитати Євангеліє на сьогоднішній день та зважитися жити згідно з ним. Боже Слово, поставлене на видному місці, проводжає нас, коли ми йдемо з дому, і зустрічає, коли повертаємося. Марія каже нам: «Покладіть, діти Мої, Святе Письмо на видне місце у своїх сім’ях, читайте й проживайте його. Навчайте своїх дітей, тому що, якщо ви не дасте дітям прикладу, вони впадуть у безбожність. Роздумуйте над ним і моліться – і тоді Бог народиться у вашому серці й ваше серце наповниться радістю».
«Якщо любите ви Мене, то Мої заповіді берегтимете» (Йо. 14:15), – каже Ісус. Те ж саме повторює нам сьогодні Марія: «Любіть Бога понад усе, щоб вам було добре на Землі».
Молитва:
Небесний Отче! Дякуємо Тобі за те, що дозволяєш Марії бути з нами. Дякуємо Тобі за Твій голос любові, який через Її посередництво все ще неустанно звучить над цією землею. Допоможи нам бути слухняними йому й вернутися до молитви у своїх сім’ях та до читання Святого Письма, аби ми були захищені від усіх нападів. З’єднані в молитві зі всіма тими, хто любить, хто приводить до молитви інших, просимо за мир у наших серцях, сім’ях, за мир у всьому світі. Амінь.  
Переглядів 278
Додати коментар

Послання Богородиці, 30 січня 1986р., Меджуґор'є.
“Дорогі діти! Сьогодні вас закликаю, щоб усі молились, аби здійснилися Божі плани з вами і все те, що Бог хоче через вас! Допоможіть, щоб інші навернулися, особливо ті, хто прибуває до Меджуґор’я. Дорогі діти, не допустіть, щоб вашими серцями заволодів сатана і щоб ви були образом сатани, а не Моїм. Закликаю вас до молитви, щоб ви могли бути свідками Моєї присутності. Без вас Бог не може здійснити те, що хоче. Бог усім дав свобідну волю, і ви нею розпоряджаєтеся. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 310 013
11:25, 14-07-2014
Всі статті

ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Вересень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 

А Ви були в Меджугор'є?


Вересень 2024 (13)
Серпень 2024 (41)
Липень 2024 (42)
Червень 2024 (58)
Травень 2024 (64)
Квітень 2024 (37)